- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #193.001
Kurukiz olmak kolay degilll saksi degilim ben en cokk bana soracaksiniz en cokkk banaa
Tabiki yag ne kadar azalirsa kas o kadar belli ediyo kendini vucudu degistiren sporlar seviyom ben degistiriyo bu 1 haftaya fark ortadayağ da yakıyodur o zaman malum bnm kas olsada belli olmaz yağlardan
senin listeye girme işi haftaya kaldıGunaydinnnn
Gecen hafta:62.1kg
Bu hafta:61.8kg
Fark:0.3kg
Ahahhabende en cok sana soruyorum ama sor bakıyım sorduklarımın hangısını yapmısım sadece absyı yaptım
40 dkyi bulur sabah 25 30 dk yapiyom kesin o bide oglen squat deadlift falan yapicam 10 kilo agirliklabarı 30dk yap
Ahahhaniye yapmiyon yapsaanee absyi her gun yap temem mi sirtin da incelir
28 yaşında ikinci buoyy kuzumm cok gecmisler osssunnnnnn
Aaa gozunuz aydin kac aylikkkkkkkk nasil geciyormusss lac yasinda ablannnn
kuzum yapıyorum güncel listeyi göremedim dün 120 dk yürüdüm pazartesi 15 dk yürüyüş +15 dk leslie yaptım .. ev işleri yapmaktan pora pek gerek kalmadı klerim 150 dk mı birazdan
Max30 diyo ya hanikaç dakikalıkkiiii
günaydın kızlar
kuzum yapıyorum güncel listeyi göremedim dün 120 dk yürüdüm pazartesi 15 dk yürüyüş +15 dk leslie yaptım .. ev işleri yapmaktan pora pek gerek kalmadı klerim 150 dk mı birazdan
Ayy keskemmm bayilirim muzik dinleyerekbizi salcaklar bi ormana koşcaz at gibi oralardaD
Max30 diyo ya hani30 dk ahahahhahahahahahzvbahajahahah
Ayy salon en guzeli kiz orda daha duzenli olur ama absyi yapPazartesi salona devam etcem evdede hıc yapmak ıstemedı canımbu akşam yapcem
onu sonra gördüm görmeden sormuştum vurun beni yerden yere vurun
Ayy salon en guzeli kiz orda daha duzenli olur ama absyi yaptememdir
canım sen bu hafta daha cok dikkat etve aşırı az yeme yani sağlıklı seylerden ve düzeni beslnKayda deger bir spor malesef yok kizlar.bu haftadan cok umitliydim oysa ki.
başlıyorum o vakitTabiki yag ne kadar azalirsa kas o kadar belli ediyo kendini vucudu degistiren sporlar seviyom ben degistiriyo bu 1 haftaya fark ortada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?