- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #192.981
Ben cok çıkamam dk olarak valla sonra sisiyom
ahahahhahaölüp geliyorum bi sncahillikten ölcem yemin ederim çok utandım
barı 30dk yapBen cok çıkamam dk olarak valla sonra sisiyomgaza getirmen beni
GülmeahahahhahaD
Hic bisey anlamadim yazdığındansakatlandığın şeyi sordumdu dün demiştin ya cok ağır kas yaptırıyo falan onu meğersem o bi aletmiş
Bize hareket olacak biraz ter atacuhhhbende sevmiim sende denedim belki yaparsın deyiii
ay spor begenemiyok
Ben spor seviyom ya her dalindan bi el tutmuslugum varölüp geliyorum bi sncahillikten ölcem yemin ederim çok utandım
Hic bisey anlamadim yazdığındanahahahahjahahahah simdi sen twist shapeyi mi soruyon insantymax30 mu insanty kas yapiyo ama bu kas erkek kasi gibi degil ince bi bacak kasi cizgisi belli oluyo bide karin kasi cizgisi az bisey kol kasi ama cok minimal ben kas severim ama
Ben bulurum dur helebulamadım ben o listeyi hani ki
Ben spor seviyom ya her dalindan bi el tutmuslugum var
Zor degil kiz cok hareketli soluk soluga birakiyo ama en sevdigim spordu hareketleri de cok guzel yapiyodum ama benim bilekler dayanmiiii sakatlaniyiiiisen bişey anladın mı diye sorsana bana bende anlamadım ahahahhahahahasen dün demistin ya kas yapıyo ama cok zor sakatladım dıye bende onu sordum youtubea ne yazınca cıkıyo bakım nasıl bısey zor degılse bende yapıyım dıye insanty
Kurukiz olmak kolay degilll saksi degilim ben en cokk bana soracaksiniz en cokkk banaabelli ondan böyle kurukız olmuşun
oyy kuzumm cok gecmisler osssunnnnnnoy o kadarlıkta alın yani olsun
ben hastayım tartı fln gelmedi aklıma sabah
Aaa gozunuz aydin kac aylikkkkkkkk nasil geciyormusss lac yasinda ablannnnGunaydin beybiaplam hamile biliyi msn dün haber verdi seni görünce aklima geldi
yağ da yakıyodur o zaman malum bnm kas olsada belli olmaz yağlardanHic bisey anlamadim yazdığındanahahahahjahahahah simdi sen twist shapeyi mi soruyon insantymax30 mu insanty kas yapiyo ama bu kas erkek kasi gibi degil ince bi bacak kasi cizgisi belli oluyo bide karin kasi cizgisi az bisey kol kasi ama cok minimal ben kas severim ama
Hemende çıkıyo yazinca hep benden bekle hepbulamadım ben o listeyi hani ki
kaç dakikalıkkiiiiZor degil kiz cok hareketli soluk soluga birakiyo ama en sevdigim spordu hareketleri de cok guzel yapiyodum ama benim bilekler dayanmiiii sakatlaniyiiiiyoksa yapanlari okudum kimse sakatlanmamis
bizi salcaklar bi ormana koşcaz at gibi oralardaBize hareket olacak biraz ter atacuhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?