- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #193.021
Salonda yapsalon dısında abs mı yapıyım bıdeişten eve yürüyorum bide oda 60 dk sürüyo salonada yürürüm 20 dk da o sürer günlük 80 + spor + abs yaparsam siz hepiniz ben tek
cok iyi kilo vermişssinnGünaydınlarr
Adayların yüzde hesaplamasına gerek var mı ? Bu arada tam 1 kilo gitmiş ama ödem olduğundan hiç şüphem yok. Malum aranıza katılmadan önce hergün 3, 4 paket şekerli nescafe içiyordum. Tuzlu, paketli gıdalar hak getire3 gün şekeri ağzıma bile sürmeyince güzel ödem atmışım
10kg ağırlık nerden buldun40 dkyi bulur sabah 25 30 dk yapiyom kesin o bide oglen squat deadlift falan yapicam 10 kilo agirliklasonra gelip hava atacam size
oyyy hayırlı olsuuunnn yegen candırrr baldan tatlıdırrr28 yaşında ikinci buyeni ogrenmis doktora gidecek bugun kizi var bi tane 3 yasinda mide bulantilari halsizlik yorgunluk varmış bir haftadir falan beklemiyodu hic oylesine bi test aldim dedi bi bakmis ki cift cizgi hic de dusunmuyodu nasip boylemis didi
yaaaaMax30 diyo ya hani30 dk ahahahhahahahahahzvbahajahahah
onu sonra gördüm görmeden sormuştum vurun beni yerden yere vurun
Salonda yapsen kafana gore mi takiliyosun salonda yoksa hoca mi yaptiriyo
ben dün 55.9 kiloydum ne kaldı ki aramızda asıl sen gelme bnm bacaklarım kalın daha dayanıklıAyy keskemmm bayilirim muzik dinleyereksen gelme yavaslatirsin beni
yaaaaponcikcik bugün saf gününde
: D: :
tm cnm o iş bende sen işlerini halletgünaydın bugün 72,80 çıktım dün 72,40 tım oysaki ma wc sorunu yaşıyorum böyle devam ederse müsil içicem sanırım listeyi göremedim çokta yoğun şuan başım kilomu yazma için girebildim .. yazıyı bile ara ara yazdırdılar hesaplamamı yaparım birazdan
Esim kendine almisti ama hic kullanmadi hep ben kullaniyom10kg ağırlık nerden bulduno evde neler oluyo
Saol canimmoyyy hayırlı olsuuunnn yegen candırrr baldan tatlıdırrr
bende kendime su şişesi alayım bariEsim kendine almisti ama hic kullanmadi hep ben kullaniyom5er kiloluk 2 dene dumbel
hee aynı mantıktayımSaol canimmevet en guzeli yegen sevmek aglayinca ver anasina yirim ben minik yegenlerimi
sen mi düzeltcen ben mi düelteym kuzu**14. TAKİM 512. ETAP***
selcanmehmetcan(76.5///%) izine ayrılmak istiyor
htc71(63.5///%) sabit izine ayrılmak istiyor
06derya(69.6///%)
senad(65///%)
nuffiun(72.9/72.8/0.1/0.14 %)
zuzuzuzu1234 (68.7///%)
elaalemi( 58.9/58.0/0.9/%0.50)509.edapta bildirimli izine ayrıldı 509 yüzdesi 3 e bölündü
Ben senden uzunum leylek misali açar bacaklarimi kacaram:Ahahahahhben dün 55.9 kiloydum ne kaldı ki aramızda asıl sen gelme bnm bacaklarım kalın daha dayanıklıD :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?