- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #193.081
Biseyler icelim mibilmiyorum aslında yas farkına bakınca sapık gibi geliyo ama Alllah icin hic rahatsız edici bi bakısını görmedim sadece gözümün icine bakıyoduEn son sana karşı yoğun duygularım var birlikte bişeyler icelim dedi sonrada ben hiç gitmedim zaten
teşekkür ederim canım sağol
ayyy geçmiş ossuuuuunnnbencede ossun benim yok ama kızımın olar belkibizde aile boyu hastalıklı olduk esim kızıma bulastirdi kizimdan da bana geçti boğazım sis açıyor yutkunurken allah sonumuzu hayır etsin topluca hastayik ışte
Biseyler icelim miİyi yapmissin sen ordan uzaklasmakla
ben bunu alıp bize götürsem hemen kendini toparlar fln demiş birielriAhahahahhahahahahahhahahahajahahahajjajajahpesss diyorum baska bisey diyesim gelmiii
halledeerrriiiizzzzzo zaman yoktu 2 sene önce ben 18 yaşındaydımdıoda 30 kesin var fazlasını bilmiyorum habire gözümün icine bakıyodu bana torpil geçiyodu arkadaşımla bana plates yaptırtıyodu son 1 ay onun yuzunden gıdemedım sonrasında da sureklı cagırdı maddı durumum musat degıl gelmeye demıstım sorun degıl gel diyodu
Ayy bende cekinirim esim gondermez zati de erkek hocali spor salonuna benim gitmem icin sadece bayanlarin oldugu bi salon olmaliyaa o yüzden cekiniyorum salondaki erkeklerden
asıl amacım göbek gidince yüzü çöküyo onu sevmiyom benDegisik bi sevgiherkesler sifir gobek sever bizimki ayva gobek sever
Ahahhahaha delirmis bu kvdelerben bunu alıp bize götürsem hemen kendini toparlar fln demiş birielriburda okuduydum yine
cokta dötümdeanliyodur da anlamamazliktan geliyodur
pek bişi cıkmıcak gibi inşallah selcan almamıştır o zaman yandıkortalama kac çıkacak merakla bekliyimm
ya yok beee öyle değil para önemli değil bedava gel dedi yanihalledeerrriiiizzzzzdemiş adam sapık herifler yaaa bencede bayanlara bayan hoca verilmeli
cok korkuyom valla öle bişi olmaz inşallah cinnet geçiririm cocugumu calıyolar diye polisi ararımAhahhahaha delirmis bu kvdeler
Spor yap dicen o zamanasıl amacım göbek gidince yüzü çöküyo onu sevmiyom ben
öpüldün beybiii bende yemeğe kaçarrrben kaçtım tatlislarislerimi halledeyim öptüm hepiciginizi
Ayy bende cekinirim esim gondermez zati de erkek hocali spor salonuna benim gitmem icin sadece bayanlarin oldugu bi salon olmalio da yok neysem evde yaparam ben sen salonda fitleş
Ahahahhahahahhacok korkuyom valla öle bişi olmaz inşallah cinnet geçiririm cocugumu calıyolar diye polisi ararım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?