Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

14. TAKİM 512. ETAP***

selcanmehmetcan(76.5///%) izine ayrılmak istiyor
htc71(63.5///%) sabit izine ayrılmak istiyor
06derya(69.6///%) sabit
senad(65/64.8/0.2/%0.31)
nuffiun(72.9/72.8/0.1/0.14 %)
zuzuzuzu1234 (68.7/67.9/0.8/%1.16)
elaalemi( 58.9/58.0/0.9/%0.50)509.edapta bildirimli izine ayrıldı 509 yüzdesi 3 e bölündü

Biseyler icelim mi İyi yapmissin sen ordan uzaklasmakla

halledeerrriiiizzzzz demiş adam sapık herifler yaaa bencede bayanlara bayan hoca verilmeli

yaa o yüzden cekiniyorum salondaki erkeklerden
Ayy bende cekinirim esim gondermez zati de erkek hocali spor salonuna benim gitmem icin sadece bayanlarin oldugu bi salon olmalio da yokneysem evde yaparam ben sen salonda fitleş

asıl amacım göbek gidince yüzü çöküyo onu sevmiyom ben
Spor yap dicen o zaman erkeklerde cok zayif iyi olmuyo zaten kalipli ama fit ossun onlarda ama nerdeeeebenim esim 1.83 boyunda 80 kilo kilosu tam iyi ama gobek var benlen evlendiginde adam sifir gobekdi yillar cokerttim adami zaar

Ayy bende cekinirim esim gondermez zati de erkek hocali spor salonuna benim gitmem icin sadece bayanlarin oldugu bi salon olmalio da yokneysem evde yaparam ben sen salonda fitleş

bu benim 3. salonum 1,5 ay sonra bıtcek sonrasında yenı tasındıgımız evın yanında var bıtane erkekli ama ona annemle gitcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…