- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #193.041
keşke deneyebilsekkBen senden uzunum leylek misali açar bacaklarimi kacaram:Ahahahahh55 mi oldun super valla ne kaldi bana
Ahahahahhahahhahahyaaaaponcikcik bugün saf gününde
: D: :
günaydın kuzuşşş bnm hem kız hem erkek kardeşim vargunaydin kızlar
SekerPancarii ayyy teyzemi oluyon sen yine ne kaar guzell ben hic olamiycam cunkulum kiz kardesim yok benimm ablan sağlıkla alsın kucagina inşallah canım
Ben hizli kosaman kiz saka yaptimkeşke deneyebilsekk55lere düşmüştüm bakim haftaya gircem listeye 55.5 e düşebilirsem sonrada bi hızla 54 lere ineym yetti artık sende başla doğru düzgün
Keske sadece bayan hocalar olan bayanlara ozel spor salonlari olsa dimikafamıza göre takılıyoruz biz hoca ilgilenmiyo bizim salonda bayanların yaptığı bi bölüm var perdeyle ayırmıslar bıde erkeklerın oldugu bolum ama coook fazla erkek var hepsıde genc hoca ılgılensın ıstersek erkeklerın oldugu yerde yapmamız lazım bızde daha onceden gıttıgımız ıcın bılıyoruz bıraz bayan olan bolumde takılıyoruz
dün kv bana zayıflamışın dediBen hizli kosaman kiz saka yaptimyani hic uzun kosmadim ama kosamam bence tamam kiz bende menü yaziyom gayri hadi bitsin
Evlenince kandir kandir aldir sen yaparsin de kasli seviyom de
bende kendime su şişesi alayım barikocamız yok ki bize alsın öle şeyler
Hangi dagda kurt ölmüş soraydindün kv bana zayıflamışın dedi
Keske sadece bayan hocalar olan bayanlara ozel spor salonlari olsa dimi
Ben evli olan en küçüküm ama en büyük cocuk bende o yuzden ben kidemli cocuk bakicisiyimhee aynı mantıktayımhaha hiç altını fln değiştirmemişimdir ben annemle ablam yapıyo
Zaten ne zaman ise yarar bisey yapsalar biseyler eksik oluröyle bi salon var burda daha önce gittim ben ama hem pahalı hem kalabalık hemde çok geç açılıyo yeride ters biraz o yüzden gitmedim
adam yalvarıyom göbeğin dursun diye yer mi sence onuEvlenince kandir kandir aldir sen yaparsin de kasli seviyom desonra sana kalir onlar zati
benim 2 tene erkek kardeşim vargünaydın kuzuşşş bnm hem kız hem erkek kardeşim var
dün kv bana zayıflamışın dedi
ay bilmiyom bu ara pek iyiHangi dagda kurt ölmüş soraydinajahahahh
yine kilo vermişizzzz vee yaşasın 64ler14. TAKİM 512. ETAP***
selcanmehmetcan(76.5///%) izine ayrılmak istiyor
htc71(63.5///%) sabit izine ayrılmak istiyor
06derya(69.6///%)
senad(65/64.8/0.2/%0.31)
nuffiun(72.9/72.8/0.1/0.14 %)
zuzuzuzu1234 (68.7/67.9/0.8/%1.16)
elaalemi( 58.9/58.0/0.9/%0.50)509.edapta bildirimli izine ayrıldı 509 yüzdesi 3 e bölündü
Gunaydin canimm nerelerdesin kuzun nasil oldugunaydin kızlar
SekerPancarii ayyy teyzemi oluyon sen yine ne kaar guzell ben hic olamiycam cunkulum kiz kardesim yok benimm ablan sağlıkla alsın kucagina inşallah canım
tecrübe oluncaBen evli olan en küçüküm ama en büyük cocuk bende o yuzden ben kidemli cocuk bakicisiyimahahhahaha altini almisligim var yani seninkine de bakarim getigg
Dugun vahti yahlaşiyo yaa ondandir ahahahahhahay bilmiyom bu ara pek iyi
yine kilo vermişizzzz vee yaşasın 64ler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?