Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

benim 2 tene erkek kardeşim var ikiside dev gibi onlarla bi yere giderken birini bi yanima otekini bi yanima aliyim giriyim kollarina aralarinda kayboluyorum

heeee sende kilo almissin sanki diyeudin
bnm kide öle bizi geçtiler valla erkekler bakıyo kendine
hiç bişi demedim ben tersim bu ara onlara karsı

tecrübe olunca bnm minik anamın ellerinden öper sen sevmeye gel
Hee benim kiza da hep kvdem bakti 40 i çıkana kadar altini aldirmadi bana sen alaman diye halbuki cocugum 4 kiloydu ele avuca geliyidi ama cocuk ozlemi geldiyse kvdeme zaarr ben coh guzel cocuk severembayiliram bebiklere

Hee benim kiza da hep kvdem bakti 40 i çıkana kadar altini aldirmadi bana sen alaman diye halbuki cocugum 4 kiloydu ele avuca geliyidi ama cocuk ozlemi geldiyse kvdeme zaarr ben coh guzel cocuk severembayiliram bebiklere
ay ben neler duydum kv lerle ilgili emzirmeye kalkan bile varmış

Gunaydin canimm nerelerdesin kuzun nasil oldu sagol canim Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah ben daha cokkk teyze olurum 5 kiziz bizama cok guzel bisey her kizin bi kiz kardesi olmali dimi
bencede ossun benim yok ama kızımın olar belki bizde aile boyu hastalıklı olduk esim kızıma bulastirdi kizimdan da bana geçti boğazım sis açıyor yutkunurken allah sonumuzu hayır etsin topluca hastayik ışte

Ni didin saka ya bilmiyo muydu sevdicegin oldugunu

o zaman yoktu 2 sene önce ben 18 yaşındaydımdı oda 30 kesin var fazlasını bilmiyorum habire gözümün icine bakıyodu bana torpil geçiyodu arkadaşımla bana plates yaptırtıyodu son 1 ay onun yuzunden gıdemedım sonrasında da sureklı cagırdı maddı durumum musat degıl gelmeye demıstım sorun degıl gel diyodu

Hee insallah kizinin olar bi kiz kardesi ayy gecmis olsun kuzum yaa hastalik oyle bi evde dönüp dolasmadan cikmiyo

Ayy sapik mi ne ya spor hocalarina da guven yok sonra niye bayan hoca erkek hoca ayrimi yapiyonuz derler

Ayy sapik mi ne ya spor hocalarina da guven yok sonra niye bayan hoca erkek hoca ayrimi yapiyonuz derler

bilmiyorum aslında yas farkına bakınca sapık gibi geliyo ama Alllah icin hic rahatsız edici bi bakısını görmedim sadece gözümün icine bakıyodu En son sana karşı yoğun duygularım var birlikte bişeyler icelim dedi sonrada ben hiç gitmedim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…