- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #193.061
Zaten ne zaman ise yarar bisey yapsalar biseyler eksik olur
bnm kide öle bizi geçtiler valla erkekler bakıyo kendinebenim 2 tene erkek kardeşim varikiside dev gibi onlarla bi yere giderken birini bi yanima otekini bi yanima aliyim giriyim kollarina aralarinda kayboluyorum
heeee sende kilo almissin sanki diyeudin
Hee benim kiza da hep kvdem bakti 40 i çıkana kadar altini aldirmadi bana sen alaman diyetecrübe oluncabnm minik anamın ellerinden öper sen sevmeye gel
düğün vakti yaklaşıyo da ortada bişey yok iyi davransa nolurDugun vahti yahlaşiyo yaa ondandir ahahahahhah
ay ben neler duydum kv lerle ilgili emzirmeye kalkan bile varmışHee benim kiza da hep kvdem bakti 40 i çıkana kadar altini aldirmadi bana sen alaman diyehalbuki cocugum 4 kiloydu ele avuca geliyidi ama cocuk ozlemi geldiyse kvdeme zaarr ben coh guzel cocuk severem bayiliram bebiklere
Niye gi delü midunadam yalvarıyom göbeğin dursun diye yer mi sence onu
İste bisey yapmadigindan iyi davraniyo goze batmasin diye ahahhahadüğün vakti yaklaşıyo da ortada bişey yok iyi davransa nolur:
Ni didinevet karışık salonlara gitmeye korkar oldumilk gittiğim salonda hocam bana aşık olmuştu
**14. TAKİM 512. ETAP***
selcanmehmetcan(76.5///%) izine ayrılmak istiyor
htc71(63.5///%) sabit izine ayrılmak istiyor
06derya(69.6///%)sabit
senad(65///%)
nuffiun(72.9/72.8/0.1/0.14 %)
zuzuzuzu1234 (68.7/67.9/0.8/%1.16)
elaalemi( 58.9/58.0/0.9/%0.50)509.edapta bildirimli izine ayrıldı 509 yüzdesi 3 e bölündü
teşekkür ederim canım sağoltm cnm o iş bende sen işlerini hallet
bencede ossun benim yok ama kızımın olar belkiGunaydin canimm nerelerdesin kuzun nasil oldusagol canim Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah ben daha cokkk teyze olurum 5 kiziz biz ama cok guzel bisey her kizin bi kiz kardesi olmali dimi
Ahahahahhahahahahahhahahahajahahahajjajajahay ben neler duydum kv lerle ilgili emzirmeye kalkan bile varmış
ben göbekli seviiimm hafif olcak ama öle önden gidenlerden değil tabiNiye gi delü midunben acik gobeklense soylenmeye baslarim hemen kisar yemeden
ahahahahhahaİste bisey yapmadigindan iyi davraniyo goze batmasin diye ahahhahaayy ne fesatim
Ni didinsaka ya bilmiyo muydu sevdicegin oldugunu
Hee insallah kizinin olar bi kiz kardesibencede ossun benim yok ama kızımın olar belkibizde aile boyu hastalıklı olduk esim kızıma bulastirdi kizimdan da bana geçti boğazım sis açıyor yutkunurken allah sonumuzu hayır etsin topluca hastayik ışte
Ayy sapik mi ne ya spor hocalarina da guven yok sonra niye bayan hoca erkek hoca ayrimi yapiyonuz derlero zaman yoktu 2 sene önce ben 18 yaşındaydımdıoda 30 kesin var fazlasını bilmiyorum habire gözümün icine bakıyodu bana torpil geçiyodu arkadaşımla bana plates yaptırtıyodu son 1 ay onun yuzunden gıdemedım sonrasında da sureklı cagırdı maddı durumum musat degıl gelmeye demıstım sorun degıl gel diyodu
Degisik bi sevgiben göbekli seviiimm hafif olcak ama öle önden gidenlerden değil tabi
ahahahahhahacok mantıklı valllaaaa D : annem arada laf sokuyo ama anlamıyodur sanmıyorum
Ayy sapik mi ne ya spor hocalarina da guven yok sonra niye bayan hoca erkek hoca ayrimi yapiyonuz derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?