Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ekmek konusunda ben de tam tersini biliyorum.oyuzden de usenmeden her sabah kizartmaya calisiyorumnormalde cok ekmek tuketmem ,ama bazi yemeklerde elim gidiyor,bir iki lokma olsa da.organik evde kendim yapmiyorum.bir kez denedim sonuc benim acimdan husran oldu.unonun farkli ekmeklerinden kullaniyorum,ne kadar saglikli tartisilir tabi.

Şu anda Türkiye'deki en doğal organik ekmek halk ekmeğin organik ekmeği. Tavsiye ederim

Günaydın kızlar. Bugün tartıda eksi yok. Ama buna da şükür çünkü dün 900 gram eksi ile uyanmıştım yarın 100 gram gitse kafi

Kahvaltımı Yeni yaptım, 3 siyah zeytin, 3 yeşil zeytin, 2 parça İzmir tulum, şekersiz çay

***aday listesi***
SekerPancarii (53.5/53.7/-0.2/%0.37)
munter (72.4/72.7/+300/%+0.414 )HAMİŞ+susamımız 300 gr + dayimmm
sarraf (79.6/79.3/0.3/%0.37)listeye girmek için gerekli:76kg
@nuruze83.8///%)başlangıç 24mart kilo 84 hedef 75
@Alina_ (62.1///%)başlangıç 24mart kilo 64.5 hedef 50

@Marul_Anne(57.4/56.4/1/1.74%)başlangıç 31mart kilo 57.4 hedef 54
@deliyarim35(83.5/83/0.50/0.60%)başlangıç 31mart kilo83.5 hedef 65
@makyajkolika(///%)başlangıç 06 nisan kilo 65.6 hedef 55

günaydın beybililiiiiiiiii
muckk

Ama goldu yumusak kiz klasigi daha kahve kokuyii sankii

Ay ben cinnett

Yapamadim spor zati köpüklü kahve yapamamandi konu

Baya komic diseydin sende ayy ben ossam kizarim bida yapmasin diye sende onla oturup guluyon mu yoksa cok komic diye
yooh bence goldu iyi oburu bana dandikmis gbi geliyo hahahaha amaaan kahve iste

Anne cinnet degill alt tarafi duvar nolcak
Neden boyle yaptin bana anne siliyo falan dedim kendi kendine koptu cok komic diye

Beybimgel iceksoda

Şu anda Türkiye'deki en doğal organik ekmek halk ekmeğin organik ekmeği. Tavsiye ederim
araştırıyoruz bu konuları galibaa baya bişiler öğrenicez senden anlaşılan
bz burda halk ekmek satılıyodu sevgili bakkalımız mobing uyguladı büfede kapattı garibim napsin ::

olcak inşallahhh

muckk

Neden boyle yaptin bana anne siliyo falan dedim kendi kendine koptu cok komic diye

nescafe sevmiiim türk kahvesi için

muckk

Ayy bu kiz beni üldürecek tatliş civciv yaa bana da goldu uyduruk geliyii ayyy koptummm bir saat kahve muhabbeti yapiyoh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…