- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #193.101
ateş ediyiii takımpek bişi cıkmıcak gibi inşallah selcan almamıştır o zaman yandık
Ayy annenle mi ne guzelllbu benim 3. salonum 1,5 ay sonra bıtcek sonrasında yenı tasındıgımız evın yanında var bıtane erkekli ama ona annemle gitcem
Görüşürük beybiben kaçtım tatlislarislerimi halledeyim öptüm hepiciginizi
Ekmek konusunda ben de tam tersini biliyorum.oyuzden de usenmeden her sabah kizartmaya calisiyorumKızarmış ekmekler bozmuş bence. Kızarmış ekmek normal ekmekten daha da betermiş kilo yapma konusunda. Diyet yaparken günde 3 dilim ekmek çok fazla bence. Hatta hiç ekmek yenmemesi gerektiğini düşünüyorum. Yenileceksede sadece sabah 1 dilim tam buğday organik ekmek olmalı
Ayy annenle mi ne guzelllsalon iyi olar yaa evlenmeden cocuk olmadan doyunacaaa git
Ekmek konusunda ben de tam tersini biliyorum.oyuzden de usenmeden her sabah kizartmaya calisiyorumnormalde cok ekmek tuketmem ,ama bazi yemeklerde elim gidiyor,bir iki lokma olsa da.organik evde kendim yapmiyorum.bir kez denedim sonuc benim acimdan husran oldu.unonun farkli ekmeklerinden kullaniyorum,ne kadar saglikli tartisilir tabi.
Uzuldum canim yaaa,spor yapmamanin etkisi oldu bu hafta,haftaya en az 0,700gr hedefliyorum.senin listeye girme işi haftaya kaldı
muckkgünaydın beybililiiiiiiiii
yooh bence goldu iyi oburu bana dandikmis gbi geliyoAma goldu yumusak kizklasigi daha kahve kokuyii sankii
Ay ben cinnett
Yapamadim spor zatiköpüklü kahve yapamamandi konu
Baya komic diseydin sendeayy ben ossam kizarim bida yapmasin diye sende onla oturup guluyon mu yoksa cok komic diye
Beybimgel icek soda
kesinlikle varAhahahhahahahhavar mi o potansiyel kvdende
hep aynı diyonuz anca laaafff bak ben dönemiyom bileateş ediyiii takımdönüşüm muhtesem olicek beybi
araştırıyoruz bu konuları galibaa baya bişiler öğrenicez senden anlaşılanŞu anda Türkiye'deki en doğal organik ekmek halk ekmeğin organik ekmeği. Tavsiye ederim
yeşil zeytinn en sevdiğimmGünaydın kızlar. Bugün tartıda eksi yok. Ama buna da şükür çünkü dün 900 gram eksi ile uyanmıştımyarın 100 gram gitse kafi
Kahvaltımı Yeni yaptım, 3 siyah zeytin, 3 yeşil zeytin, 2 parça İzmir tulum, şekersiz çay
o zaman bende seni haftaya listeye alıyorumUzuldum canim yaaa,spor yapmamanin etkisi oldu bu hafta,haftaya en az 0,700gr hedefliyorum.
olcak inşallahhh***aday listesi***
SekerPancarii (53.5/53.7/-0.2/%0.37)
munter (72.4/72.7/+300/%+0.414 )HAMİŞ+susamımız 300 gr + dayimmm
sarraf (79.6/79.3/0.3/%0.37)listeye girmek için gerekli:76kg
@nuruze83.8///%)başlangıç 24mart kilo 84 hedef 75
@Alina_ (62.1///%)başlangıç 24mart kilo 64.5 hedef 50
@Marul_Anne(57.4/56.4/1/1.74%)başlangıç 31mart kilo 57.4 hedef 54
@deliyarim35(83.5/83/0.50/0.60%)başlangıç 31mart kilo83.5 hedef 65
@makyajkolika(///%)başlangıç 06 nisan kilo 65.6 hedef 55
nescafe sevmiiim türk kahvesi içinmuckk
yooh bence goldu iyi oburu bana dandikmis gbi geliyohahahaha amaaan kahve iste
Anne cinnet degill alt tarafi duvar nolcak
Neden boyle yaptin bana anne siliyo falan dedim kendi kendine koptu cok komic diye
Ayy bu kiz beni üldürecek tatliş civciv yaamuckk
yooh bence goldu iyi oburu bana dandikmis gbi geliyohahahaha amaaan kahve iste
Anne cinnet degill alt tarafi duvar nolcak
Neden boyle yaptin bana anne siliyo falan dedim kendi kendine koptu cok komic diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?