Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ayy benim hiç agzımın tadı yok bugün öğle yarım kase corba biraz pilav yedim midem bulanıyo şimdi
Pilavi da sıkıştırmış hemen araya agiz tadim yoh derhene bende iç pilav yapcam iki kasik yirim cok seviyom aşığım ic pilava

iyiyiz bebekimm yemek yemeyi unutma emi calışırken sen napıyosun dicem ama
yemek yemeyi unuturmuyum bugün güzeldi menüm yenge göndermiş nohutlu kabak enfes oldu .... işler güçler yarında kuran var kaç gündür sabahınj köründe kalkıyorum ev temizliği çok zormuş ev hanımlarının yardımcısı olsun cidden iş hiç bitmiyor ev oldukça devam ediyor işler

sabah kalkıp nası temizlik yapıyon kız ben evden zor atıyom kendimi uyanamadan

ay ben kaç gündür neler yiyom bi bilsen ama bugünden sonra bitti yemicem çünkülüm annemde diyete başlıyo
iç pilav nasııı
Bende yiyom hep o yuzden veremiyom haftada bi kac gun az yiyom o da anca 53 e geri donebiliyom
Kus üzümlü fistikli baharatli pirinc pilavi

Bende yiyom hep o yuzden veremiyom haftada bi kac gun az yiyom o da anca 53 e geri donebiliyom
Kus üzümlü fistikli baharatli pirinc pilavi
Eki Görüntüle 1978819 Ahanda böyle netten aldim resmi
ay ne giziiillllll ama akşam ablama gittim sarmalar börekler tatlılar bi sürü sey vardı ben sadece sarmayla tatlı yyiebildim tabagım dolu doluydu bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…