- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #193.141
Pilavi da sıkıştırmış hemen araya agiz tadim yoh derheneayy benim hiç agzımın tadı yok bugün öğle yarım kase corba biraz pilav yedim midem bulanıyo şimdi
iyiyiz bebekimm yemek yemeyi unutma emi calışırkenkızlar napıyonuz afat-yı yemek üzereyim bu ne yoğunluk sözde aybaşı sakin oluruz
Cok guzel gorunuyo ellerine saglik canimAha da buraya bırakıyorum.. Baya da tatlı oldu kız.. Daha önce muzla yaptığımda biraz yavandı ama bu baya baya tatlı olduFotoyu instagrama da attımdı ordan şeyettim.
hemen indirdim telefonuma atayım akşam başlarım youtube dan baka baka yaparımBende diyom niye bisey yazmadi tabloyi attim da
Kizimi uykuya gönderdim elmali yulaf lapami yiyorum canimkızlar napıyonuz afat-yı yemek üzereyim bu ne yoğunluk sözde aybaşı sakin oluruz
ay ben kaç gündür neler yiyom bi bilsenPilavi da sıkıştırmış hemen araya agiz tadim yoh derhenebende iç pilav yapcam iki kasik yirim cok seviyom aşığım ic pilava
Yap tibihemen indirdim telefonuma atayım akşam başlarım youtube dan baka baka yaparım
yemek yemeyi unuturmuyum bugün güzeldi menüm yenge göndermiş nohutlu kabak enfes oldu .... işler güçler yarında kuran var kaç gündür sabahınj köründe kalkıyorum ev temizliği çok zormuş ev hanımlarının yardımcısı olsun cidden iş hiç bitmiyor ev oldukça devam ediyor işleriyiyiz bebekimm yemek yemeyi unutma emi calışırkensen napıyosun dicem ama
iyileşeyimde kas agrısı olsun sorun değilYap tibiertesi gün kas agrilarinda kulaklarimi çinlatirsin bol bol
O KADAR SALAta tarifi verdim hadi göreyim seni bu hafta
Ne yidin
sabah kalkıp nası temizlik yapıyon kızyemek yemeyi unuturmuyum bugün güzeldi menüm yenge göndermiş nohutlu kabak enfes oldu .... işler güçler yarında kuran var kaç gündür sabahınj köründe kalkıyorum ev temizliği çok zormuş ev hanımlarının yardımcısı olsun cidden iş hiç bitmiyor ev oldukça devam ediyor işler
Bende yiyom hep o yuzden veremiyomay ben kaç gündür neler yiyom bi bilsenama bugünden sonra bitti yemicem çünkülüm annemde diyete başlıyo
iç pilav nasııı
boşuna parmaklarım yoruldu o kadar desene tühben onları kendim yemek için sormamıştım: D
ay ne giziiillllllBende yiyom hep o yuzden veremiyomhaftada bi kac gun az yiyom o da anca 53 e geri donebiliyom
Kus üzümlü fistikli baharatli pirinc pilavi
Eki Görüntüle 1978819 Ahanda böyle netten aldim resmi
Hee haftasonu geldi yat öğleneceiyileşeyimde kas agrısı olsun sorun değilyarın güzeell bi yatarım
boşuna parmaklarım yoruldu o kadar desene tüh
Firin makarnadan az yedigine emin msnöğlen tavuklu sebze yemeği az biraz fırın makarna 2 tanede minnnak tatlıcık
akşamda elma yicim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?