- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #193.181
ayy evet senin kızcen varr ona kıyamam benYoohhh istemem sagolasinsen yatarsin analar naapsinn ben nasil yatam
tm işte al organizasyon parasıda gitti böylelikle
Biri 6s plus mu didisevmiiyim ben bunu atasim geliyo2 sene 6 plus kullanıp sonra buna dönünce
Benim kizçenin gribi yeni gecti hala birascık sümühlüayy evet senin kızcen varr ona kıyamam ben
katılıyoreeeyazık yaaaalmıyom ayfon mayfon evlencem ben ne ayfonu
Guru ben evet evettkolay gelsin guru gızay hem kuru hem guru
Biri 6s plus mu didi
Sabah cardio ogleden sonra sıkılaştırıcı egzersiz supegim ki10 dk da sıkılaşıyoruzzz
al işte ayfoncu geldiiiiBiri 6s plus mu didi
çirin çirkinBenim kizçenin gribi yeni gecti hala birascık sümühlü
katılıyoreeeben nişanlıma diyorum evlenince telfonların üstünde otururuz artık malum bi koltuk parası kendileri diye utandırıyom
şoklardayım bu nasıl övme şekliGuru ben evet evettfitim ben dolgun hatli kuru degilim aslimda tam lokumm lokumm
ivitben diyodum ya hiç sevmem ne gereksiz cirkin telefon diyoduk en güzel benimkiymiskaptinn da öyle dedi
lokumm mu didin senGuru ben evet evettfitim ben dolgun hatli kuru degilim aslimda tam lokumm lokumm
Hee elindeki tilifona sahip çıh otur nörecen ayfonuben diyodum ya hiç sevmem ne gereksiz cirkin telefon diyoduk en güzel benimkiymiskaptinn da öyle dedi
iviten güzeli düğünün istediğin gibi olması bak emin ol güven bana
İyi etmisin full seker bosver lokumu biz fistik olucuhhlokumm mu didin sendün kahve dünyasında lokum gördümdü çok canım cekti ama almadım
53 kilo zaten senin boyuna göre çokk güzel kuzumm lokum olduğuna hiç süphem yok maşallah sana
Hee elindeki tilifona sahip çıh otur nörecen oyfonugocan alir gizim evlenince
bende sabah akşam oturmacaSabah cardio ogleden sonra sıkılaştırıcı egzersiz supegim ki
hee koltukta izliceniz filmleri düşün2 iiphonea bi yatak odası ve oturma grubu alınırdoğru valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?