- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #193.161
Firin makarnadan az yedigine emin msntemem aksam az yi ama yinede tohatlicam az yi
gel hastalıgımı sana satayım iyileşeyim hemencikHee haftasonu geldi yat öğleneceiyiles hemen
samsung dan da paylaşılıyo yalnız hem seninki bnmkinden dah yeni modelyeeeaa öyle değil kullancam ben onları merak etmebi iphoneum olsa yediklerimi burda paylaşcem ama yok
bi çekilişe katıldım çok umutluyum ordan bana o araba çıkarsa neler yapcem
ayy benim hiç agzımın tadı yok bugün öğle yarım kase corba biraz pilav yedim midem bulanıyo şimdi
tebrik takdir ederek seni ugurluyorumKizim yatarken evimi de mis gibi temizlemisken eşim de isteyken ben squatlarimi felan yapimmhadin görüşürük
Kizim yatarken evimi de mis gibi temizlemisken eşim de isteyken ben squatlarimi felan yapimmhadin görüşürük
ivitttBir hastalık furyasıdır gidiyor herkes hasta. Sen de şifayı kaptın heralde
samsung dan da paylaşılıyo yalnız hem seninki bnmkinden dah yeni model
Bir hastalık furyasıdır gidiyor herkes hasta. Sen de şifayı kaptın heralde
al yenisini salon parasını tlefona yatır emi kızım hadi bakimsevmiiyim ben bunu atasim geliyo2 sene 6 plus kullanıp sonra buna dönünce
Geçmiş olsun. Ben yaklaşık 6 senedir hiç hasta olmuyorum. Eşim diyor ki senin kansere bile bağışıklığın vardırivitttsenede 1 kere olurum tam olurum ben o da kış sonuna denk geldi
al yenisini salon parasını tlefona yatır emi kızım hadi bakim
sümühlü böceh
Temem anlastihaz yidimçok koymuyolarki koysalardı belkim çokta yiyebilirdim 3-4 yk anca vardı tamam tohatlama akşam yemicim
maşallahh diyelimGeçmiş olsun. Ben yaklaşık 6 senedir hiç hasta olmuyorum. Eşim diyor ki senin kansere bile bağışıklığın vardırşöyle yatsam iki seksen, ona buna naz yapsam hiç fena olmazdı halbuki
Yoohhh istemem sagolasingel hastalıgımı sana satayım iyileşeyim hemencik
tm işte al organizasyon parasıda gitti böyleliklesalon parasından bile pahalısalon 2500 iphone 3700
hee masamın üstünde tuvalet kagıdı var rulo halinde o daha yumusak diyesümühlü böceh
Yaptim geldim 10 dk sürdütebrik takdir ederek seni ugurluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?