Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hee en guzel menim en fiten zayif evet o benim heeehem ana hem zayifheee bek âlâyım harikuladeyim fevkaladenin fevkiyimbu son noktaydiyeniler bi deli var grupda zaar dicek hep sizin yüzünüzden
fevkının fevkıııiinde : ahaha kahkaha atcam şimdi içinde neler saklıyomşun öle bni parçalasan bu kadr övgü sözü gelmez aklıma .D:D

Hee en guzel menim en fiten zayif evet o benim heeehem ana hem zayifheee bek âlâyım harikuladeyim fevkaladenin fevkiyimbu son noktaydiyeniler bi deli var grupda zaar dicek hep sizin yüzünüzden

vuuuuuuuuhhhhhuuuuuuu hem zayıf hem ana hem kuru hem guru hem lokum hem fıstıklı hemide son derece sportiffffffffff bir pancar hemide şeker pancariiiiiiii bal bal

vuuuuuuuuhhhhhuuuuuuu hem zayıf hem ana hem kuru hem guru hem lokum hem fıstıklı hemide son derece sportiffffffffff bir pancar hemide şeker pancariiiiiiii bal bal
Vallah utandim hee oyleyim hic beceremiyom utanmayi o senin fitligin guzelligin bebegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…