- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #193.201
İyi etmisin full seker bosver lokumu biz fistik olucuhhfistihli lokum olacuh
bencede bende kocama aldırcam o versin parasınıHee elindeki tilifona sahip çıh otur nörecen oyfonugocan alir gizim evlenince
çokkkkkarkadaş çok mütevazi
şoklardayım bu nasıl övme şekli
bende sabah akşam oturmaca
hee koltukta izliceniz filmleri düşünonun yanında telefonun lafı edilmez
korkuyom böbreğini de gözden cıkarcan diye :düğün istiyon mu diye sorsana bana yoooooooozorla yapıyolar ama olsundu en olmadı 2 bilezik bozar alırız bi ayfon
korkuyom böbreğini de gözden cıkarcan diye :D
bi ben yapamıyom şunu zatigendimi nasil övecemi sasırdım
Hee en guzel menimsenin gibi mi
kızının yerinde olmak isterdim şimdiKizimi uykuya gönderdim elmali yulaf lapami yiyorum canimkolay gelsin sanada
Mütevazılik gobek adimmarkadaş çok mütevazi
hee bn nişanlım yanıdayken telefonun yerini unutyomben onu aliyimda zaten sonra telefona ihtiyac duymam
bi böbrek kaç ayfon edertövbe est
5,30 6,00 gibi arkadaş uyandırıyorsabah kalkıp nası temizlik yapıyon kızben evden zor atıyom kendimi uyanamadan
Haftasonu uyu boll boll canim cok yoruldun bugun dimikızının yerinde olmak isterdim şimdi
fevkının fevkıııiindeHee en guzel menimen fit en zayif evet o benim heee hem ana hem zayif heee bek âlâyım harikuladeyim fevkaladenin fevkiyim bu son noktaydi yeniler bi deli var grupda zaar dicek hep sizin yüzünüzden
Hee en guzel menimen fit en zayif evet o benim heee hem ana hem zayif heee bek âlâyım harikuladeyim fevkaladenin fevkiyim bu son noktaydi yeniler bi deli var grupda zaar dicek hep sizin yüzünüzden
Hee ben samsung s3 3 sene kullandim sonra bu hedaye geldi bek sevindirik oldumbozulana kadar gitsin sonrada alır gocacım
Vallah utandimvuuuuuuuuhhhhhuuuuuuuhem zayıf hem ana hem kuru hem guru hem lokum hem fıstıklı hemide son derece sportiffffffffff bir pancar hemide şeker pancariiiiiiii bal bal
hee bn nişanlım yanıdayken telefonun yerini unutyomD
Uzun olmasin diye ozet gectim sadecefevkının fevkıııiinde: ahaha kahkaha atcam şimdi içinde neler saklıyomşun öle bni parçalasan bu kadr övgü sözü gelmez aklıma .D: D
Hee ben samsung s3 3 sene kullandim sonra bu hedaye geldi bek sevindirik oldumsaolun efendim diyesim geldi sana da belki dugunde biri ayfon takar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?