Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

gunaydin cnm. Kuran okuttun mu bitti minnasil gecti cok yoruldun mu menu olarak neler yaptin. Bende bebis dpgunca iatiyorum o yuzden bilgi alayim dedim
wc sorunun az yedigin icin olmus olabilir

Allah izin verirse ben seneye dusunucem tatlis kizim bi birinci sınıfa başlasın apla oldu benim kiz bu sene anaokuluna baslicak cok heycanliyim saclarini örüp örüp kurdelalar takicimdarisi senin minise
Ayy sen anlatiyorsun ben dusunup seviyorum ne tatli o misler gibi prensesleri hazirlamak okula gondermek yerim onu

Gunaydin kizlar sabah sabah hortladim 8.30 da kalktim
Dun misafirlerim vardi gelemedim bugunde disari cikacagim kiyafet almam lazim totoma hic bir sey olmuyor

Yenişehir'deyim

Biraz yorucu oldu çok hafif geldi
Menüm: lahmacum biberli şam tatlı etli kuru dolma tuzlu kurabiye patates salatasi sütlü irmik elmalı kurabiye kokulu çörek salata yeşillik

Bende kipa civarında oturuyorum ..diyet nasıl gidiyor.. bu ara yoğunluktan burayla ilgilenemedim tekrar hoş geldin
Aa çok da uzak değiliz sanırım, tam bilmiyorum buraları ama kipa'a gidiyoruz ara ara 10 dk falan sürüyor.. Hoşbuldum teşekkürler. Sanırım iyi gidiyor, bu günü de atlatırsam ne ala. Haftaiçi daha kolay oluyormuş :)

Tünaydın kızlar :) dün gece yemesinden sonra tartıda + görmedim hala 65.6 kiloyum. Buna da şükür... 3 gündür gram vermediğim için bugün bir atak yapıyorum ve açlık sınırında yaşıyorum Yarın mutlaka eksi görmek istiyorum tartıda :)

Kahvaltımı şimdi yaptım, 2 şekersiz çay ve 6-7 küçük parça kuşbaşı et

Biri ile yakın olmak çok güzel... kipanin orda a101 bim var 2. Çevre yolunda bimin üstündeyim .... yeni mi taşındın bu taraflara evlendigimde ben evi bile zor buluyordum bazen: D

Aç kalabiliyorsan cok güzel bende kalıyorum iyi oluyor .. bu arada hoş geldin

Kızlar dünkü menumunm ki sira bakmayın giremedim sabah mantarlı yumurta zeytin peynir çay şekersiz ara o gunde iki tane gofret akşamda bu kase yoğurtlu kapattım

Biri ile yakın olmak çok güzel... kipanin orda a101 bim var 2. Çevre yolunda bimin üstündeyim .... yeni mi taşındın bu taraflara evlendigimde ben evi bile zor buluyordum bazen: D

3 senedir burdayım, aslında eşimin de kimsesi yok burda. Biz evlenirken babası burda görev yapıyordu. Şimdi onlarda gitti. Sen ne zamandır burdasın?

3 senedir burdayım, aslında eşimin de kimsesi yok burda. Biz evlenirken babası burda görev yapıyordu. Şimdi onlarda gitti. Sen ne zamandır burdasın?
Ben mersinliyim kipa tarafina evlenince yerleştim bu taraflari bilmiyordum ama senin durum zormuş .. çalışıyor musun

Aç kalabiliyorsan cok güzel bende kalıyorum iyi oluyor .. bu arada hoş geldin

Bugünkü menüm:

Sabah

7-8 küçük parça kuşbaşı dana Eti (yağda pişirilmedi ama orta yağlı et)
2 şekersiz çay

Öğle

Yok

Ara

400 ml tam yağlı sütten latte

Akşam (saat 8:10 gibi)

Yarım kurutulmuş domates

Çeyrek dilim kurutulmuş elma

1 kase karnıbahar brokoli çorbası

Bu saatten sonra çay ve su ile devam ederim

Bugün böyle oldu çünkü 3 gündür kilomda oynama yoktu:) umarım yarın tartıda eksi görürüm

Ben mersinliyim kipa tarafina evlenince yerleştim bu taraflari bilmiyordum ama senin durum zormuş .. çalışıyor musun
Yok ben evdeyim, açıktan edebiyat okuyorum son senem. Kızım var 15 aylık, o okula başlayana kadar çalışmayı düşünmüyorum. Sen?

Sabah:
-2 yumurtadan omlet
-6 zeytin
-1 k.k. Peynir
-2 dilim salam
-1 dilim buğday ekmek
-1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi

Ara: Bir bardak kefir + üzerine keten tohumu

Öğle yok
Ara yok

Akşam:
-3 tavuk but
-1 tavuk dürüm

1 lt su

Benim için berbat bi menü oldu. Günü dışarıda geçirince ayarım kaçtı. Yarın hem sporla hem menüm ile telafi edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…