- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #193.341
gunaydin cnm. Kuran okuttun mu bitti minnasil gecti cok yoruldun mu menu olarak neler yaptin. Bende bebis dpgunca iatiyorum o yuzden bilgi alayim dedimGünaydın kızlar nasılsınız? 4 gündür wc sorunu yaşıyorum nasil çözüm bulacam bilemiyorum karnim 3 aylik kadar şişti..Shoryuken bende mersinde yaşıyorum merkezdemisin sen..... misafir olayım da bitti çok şükür bende bittim tabi biraz dün abarttım sanırım ev sahibi olunca ayaktaydım hep ne yediğimi bilemedim .. birde şu afyon mevzusu ne ya cuma günü yazmışsınız ama znlayamadim
Ayy sen anlatiyorsun ben dusunup seviyorum ne tatli o misler gibi prensesleri hazirlamak okula gondermek yerim onuAllah izin verirse ben seneye dusunucem tatlis kizim bi birinci sınıfa başlasın apla oldu benim kiz bu sene anaokuluna baslicak cok heycanliyim saclarini örüp örüp kurdelalar takicimdarisi senin minise
Günaydın kızlar nasılsınız? 4 gündür wc sorunu yaşıyorum nasil çözüm bulacam bilemiyorum karnim 3 aylik kadar şişti..Shoryuken bende mersinde yaşıyorum merkezdemisin sen..... misafir olayım da bitti çok şükür bende bittim tabi biraz dün abarttım sanırım ev sahibi olunca ayaktaydım hep ne yediğimi bilemedim .. birde şu afyon mevzusu ne ya cuma günü yazmışsınız ama znlayamadim
Biraz yorucu oldu çok hafif geldigunaydin cnm. Kuran okuttun mu bitti minnasil gecti cok yoruldun mu menu olarak neler yaptin. Bende bebis dpgunca iatiyorum o yuzden bilgi alayim dedim
wc sorunun az yedigin icin olmus olabilir
Ayy sen anlatiyorsun ben dusunup seviyorum ne tatli o misler gibi prensesleri hazirlamak okula gondermek yerim onu
Bende kipa civarında oturuyorum ..diyet nasıl gidiyor.. bu ara yoğunluktan burayla ilgilenemedim tekrar hoş geldinYenişehir'deyim
Aa çok da uzak değiliz sanırım, tam bilmiyorum buraları ama kipa'a gidiyoruz ara ara 10 dk falan sürüyor.. Hoşbuldum teşekkürler. Sanırım iyi gidiyor, bu günü de atlatırsam ne ala. Haftaiçi daha kolay oluyormuş :)Bende kipa civarında oturuyorum ..diyet nasıl gidiyor.. bu ara yoğunluktan burayla ilgilenemedim tekrar hoş geldin
Biri ile yakın olmak çok güzel... kipanin orda a101 bim var 2. Çevre yolunda bimin üstündeyim .... yeni mi taşındın bu taraflara evlendigimde ben evi bile zor buluyordum bazen: DAa çok da uzak değiliz sanırım, tam bilmiyorum buraları ama kipa'a gidiyoruz ara ara 10 dk falan sürüyor.. Hoşbuldum teşekkürler. Sanırım iyi gidiyor, bu günü de atlatırsam ne ala. Haftaiçi daha kolay oluyormuş :)
Aç kalabiliyorsan cok güzel bende kalıyorum iyi oluyor .. bu arada hoş geldinTünaydın kızlar :) dün gece yemesinden sonra tartıda + görmedim hala 65.6 kiloyum. Buna da şükür... 3 gündür gram vermediğim için bugün bir atak yapıyorum ve açlık sınırında yaşıyorumYarın mutlaka eksi görmek istiyorum tartıda :)
Kahvaltımı şimdi yaptım, 2 şekersiz çay ve 6-7 küçük parça kuşbaşı et
Çok sağol canimşahsi fikrim gerek olmadığı yönünde, yer kaybı ben kendi kendime pilates matı üzerinde koşu yapıyorum :))
SPOR LİSTESİ(03/10)
PEMBE TAKİM
(230)Poncikbirgelincik:110+60+60
(150)Nuffiun:150
(230) elaalemi: 90 (PZT)+90 (Salı)+50 (çar)
(90)selcanmehmetcan:
(250)sarraf:130 +120
MOR TAKİM
(90)Hedef52:30+60+60
( 60)Senad:60
(50)SekerPancarii:25+25+40+30
()Alina_:
(450)zuzuzuzu1234:105+105+105+75+100+60
PEMBE TAKİM:950
MOR TAKIM:650
Biri ile yakın olmak çok güzel... kipanin orda a101 bim var 2. Çevre yolunda bimin üstündeyim .... yeni mi taşındın bu taraflara evlendigimde ben evi bile zor buluyordum bazen: D
Ben mersinliyim kipa tarafina evlenince yerleştim bu taraflari bilmiyordum ama senin durum zormuş .. çalışıyor musun3 senedir burdayım, aslında eşimin de kimsesi yok burda. Biz evlenirken babası burda görev yapıyordu. Şimdi onlarda gitti. Sen ne zamandır burdasın?
Aç kalabiliyorsan cok güzel bende kalıyorum iyi oluyor .. bu arada hoş geldin
Hoşbulduk CnmAç kalabiliyorsan cok güzel bende kalıyorum iyi oluyor .. bu arada hoş geldin
Yok ben evdeyim, açıktan edebiyat okuyorum son senem. Kızım var 15 aylık, o okula başlayana kadar çalışmayı düşünmüyorum. Sen?Ben mersinliyim kipa tarafina evlenince yerleştim bu taraflari bilmiyordum ama senin durum zormuş .. çalışıyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?