Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın arkadaşlar..
pardon tünaydın..
bu saatte yeni geldim eve..okuldaydım..hafta sonu kursları falan..
dünkü menüm..
sabak nesfit ve süt..1 adeee haşlanmış yumurta..
arada elma
öğlen 5 adet köfte 2 dilimekmek ayran
arada 2 yemek kaşığı yoğurt
akşam çorba 2 dilim ekmek salata..gece yoğurt..

Valla buraya katılınca üzerime bi disiplin çöktü İşin tuhafı zorlanmıyorum da, demek ki herşey psikolojik imiş. Aç olduğumdan değil yani sıkıntıdan yiyordumdu demek ki
Evde olunca Oye oluyo valla ben şimdi hasta olmasam dolabın önünde bakiniyodum ne yesem diye

Canım ben bir saat yaparak no kaloriyi yapıyorum gevşetti m ama gene de hızlı yapamıyorum çok fazla çok tesekku ederim ya o seni zayıflatmak falan diyor deli oluyom

çok yiyince gelen vicdan azabından beteri var mı?? tüm gü sabahın vicdan azabıyla dolaştım, bu duyguyla bir ay fazla yemem gibi geliyor. Birde kilo verdikçe hakikaten mide kapasitesi azalıyormuş. resmen her şeyi sindirebilen ben sindirim sorunu çetim. yavaş yavaş zayıf kızların sorunlarını anlar yaşar hale gelmekte güzel bir şeymiş

Canim hafta sonu illaki oluyo o dediğin :)) bende çok kaçırıyorum hafta sonları malesef aslında kendimizi durdurabilsek hafta sonu dokunulmaz hissediyoruz galiba

Sabah (11:00)
-2 haşlama yumurta -5 zeytin
-2 dilim sucuk -1 k.k peynir
-Yarım domates -Şekersiz çay
-1 parmak eski kaşar

ara: Türk kahvesi + 3 kuru incir

Öğlen ( 15:00)
-3 yemek kaşığı bulgur
-3 yemek kaşığı yoğurt

ara: 5 top Sorbe dondurma

Akşam ( 20:00)
-1 mercan balık
-Roka salatası

Su, yatana kadar 2 olacak!

Çok içime sinen bir menü olmadı Eşim 'Sorbe de şeker yok' deyince biraz fazla kaçırdım, 2 top yesem iyiydi de neyse... Bulgur da geçen günden kaldı, evde benden başka kimse yemez, çöpe gitmesin dedim yidim. Bugün neleri neleri geri çevirdim anlatamam.. Hele de chocolate mocha teklifini geri çevirdim ya dedim 'aferin kız sana marul kafa' Yarını da atlattım mı tamamdır.. Adam yanımda homini gırtlak yiyor

Ölçü olarak çok güzel, ideal bir menü olmuş.

Yorgunluktan oluyorum bayagi hantallasmisim belimmi karin kaslarimmi sirtim fena agriy comel kalk comel kalk 180 dk spor normalde 5 saat çalıştım ben 180dk yazdim poncikbirgelincik yazarzin listeye olurmu.. kizlar goji beriyy diktim cikarsa size foto atacagim biberiye gibi buyuyor sonra pepinoda diktim bide chia tohumuda dikecem bakalim buyuyecekmi..
Bugün samirsak ekmistik sonbaharda onu capaladim ayy toprakla hasir nesir olmak iyi geldi elektirimi hep aldi

Canim valla aynen böyle oluyo işte herkes yiyo biz bakıyoruz ama yine de hafta sonu için güzel menu olmuş çok fazla degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…