- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #193.301
hosgeldin canim nickini mi degistirdin cikaramadim ilkten sonra hatirladim seni nasilsin neler yapiyorsunUzun süreden sonra merhaba nasılsınız
Evde olunca Oye oluyo valla ben şimdi hasta olmasam dolabın önünde bakiniyodum ne yesem diyeValla buraya katılınca üzerime bi disiplin çöktüİşin tuhafı zorlanmıyorum da, demek ki herşey psikolojik imiş. Aç olduğumdan değil yani sıkıntıdan yiyordumdu demek ki
Ben 12.3p da kalktımGel gayri ne uyyon bu saate gadarben 8 de kalktim
Evet 60 la giriş ama 59 lara ďüşmezsen fururum senitamam anlaşıldı kaptan 60 mı olmam gerekiyo listeye sokman ıcın ayrılırken 60.0 dım
masallahhhBen 12.3p da kalktımama hala yatiyom
Maşallah bize o zamanmasallahhhbende bugün 10 da uyandım
Merhaba canım iyiyiz şükür sen nasılsınUzun süreden sonra merhaba nasılsınız
Canım ben bir saat yaparak no kaloriyi yapıyorum gevşetti m ama gene de hızlı yapamıyorum çok fazla çok tesekku ederim ya o seni zayıflatmak falan diyor deli oluyomCanim senin twist shape stepperin mi var benimde o aletten var ve ben uzun sure yaptim hic bacagim kalınlaşmadi 30 dksi yapma hizina bagli olarak yaklasik 300 kalori yaktiriyor 30 dknin üstüne çıkma bence gayet ideal 30 dk sen bakma o arkadaşina ölçülerini al bacak kalça düzenli haftada 6 gün 30 dk stepper yap bak farki goreceksin
şahsi fikrim gerek olmadığı yönünde, yer kaybı ben kendi kendime pilates matı üzerinde koşu yapıyorum :))Kızlar size birşey danışmak istiyorum bende spor aleti var stepper ama ben yürüyüş bandı almak istiyorum sizce alım mi
Bende de Trambolin var onda tepiniyorumşahsi fikrim gerek olmadığı yönünde, yer kaybı ben kendi kendime pilates matı üzerinde koşu yapıyorum :))
Canim hafta sonu illaki oluyo o dediğin :)) bende çok kaçırıyorum hafta sonları malesef aslında kendimizi durdurabilsek hafta sonu dokunulmaz hissediyoruz galibaçok yiyince gelen vicdan azabından beteri var mı?? tüm gü sabahın vicdan azabıyla dolaştım, bu duyguyla bir ay fazla yemem gibi geliyor. Birde kilo verdikçe hakikaten mide kapasitesi azalıyormuş. resmen her şeyi sindirebilen ben sindirim sorunu çetim. yavaş yavaş zayıf kızların sorunlarını anlar yaşar hale gelmekte güzel bir şeymiş
Kızlar biraz kendime geldim gibi oldu annem grip çayı falan yaptı yattım dinlendim ne zormuş hasta olmak unutmuşum resmen :) siz napiyosunuz kimsenin sesi cikmais bugün
günaydın arkadaşlar..
pardon tünaydın..
bu saatte yeni geldim eve..okuldaydım..hafta sonu kursları falan..
dünkü menüm..
sabak nesfit ve süt..1 adeee haşlanmış yumurta..
arada elma
öğlen 5 adet köfte 2 dilimekmek ayran
arada 2 yemek kaşığı yoğurt
akşam çorba 2 dilim ekmek salata..gece yoğurt..
Canim valla aynen böyle oluyo işte herkes yiyo biz bakıyoruzSabah (11:00)
-2 haşlama yumurta -5 zeytin
-2 dilim sucuk -1 k.k peynir
-Yarım domates -Şekersiz çay
-1 parmak eski kaşar
ara: Türk kahvesi + 3 kuru incir
Öğlen ( 15:00)
-3 yemek kaşığı bulgur
-3 yemek kaşığı yoğurt
ara: 5 top Sorbe dondurma
Akşam ( 20:00)
-1 mercan balık
-Roka salatası
Su, yatana kadar 2 olacak!
Çok içime sinen bir menü olmadıEşim 'Sorbe de şeker yok' deyince biraz fazla kaçırdım, 2 top yesem iyiydi de neyse... Bulgur da geçen günden kaldı, evde benden başka kimse yemez, çöpe gitmesin dedim yidim. Bugün neleri neleri geri çevirdim anlatamam.. Hele de chocolate mocha teklifini geri çevirdim ya dedim 'aferin kız sana marul kafa' Yarını da atlattım mı tamamdır.. Adam yanımda homini gırtlak yiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?