- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #193.321
Yok canım annelerle aynı semtte oturcam :) uzak kalamam gibi geliyo :) nişanlım yeter annemle olduğum artık se ol yanımda diyo ama ben aynı şeyi diyemiyorm annemde olsun diyorum kızıyorAnneEvlenince ailenden uzakta mı oturacaksınız ?
Oo bahçe işleri en sevdigimmmm :) kuzum çok yorma kendiniiiYorgunluktan oluyorum bayagi hantallasmisim belimmi karin kaslarimmi sirtim fena agriy comel kalk comel kalk 180 dk spor normalde 5 saat çalıştım ben 180dk yazdim @poncikbirgelincik yazarzin listeye olurmu.. kizlar goji beriyy diktim cikarsa size foto atacagim biberiye gibi buyuyor sonra pepinoda diktim bide chia tohumuda dikecem bakalim buyuyecekmi..
Bugün samirsak ekmistik sonbaharda onu capaladim ayy toprakla hasir nesir olmak iyi geldi elektirimi hep aldi
Yok canım annelerle aynı semtte oturcam :) uzak kalamam gibi geliyo :) nişanlım yeter annemle olduğum artık se ol yanımda diyo ama ben aynı şeyi diyemiyorm annemde olsun diyorum kızıyor
Ozlenmez mi hiccc ben biraz da endiseleniyorum babam biraz sorumsuzdur eve karşı yani pek eve vakit ayirmaz kahvehane sevdalısı kendisi tek kalcak annem biz beraber oturuyoruz aksamlari uzulcek o daUzaklık zor, ki ben hiç duygusal biri değilimdir ama bu şehirde eşimle sap gibi kalınca anladım, özlüyorum annemi, evimi, mahallemi falan
Siz niye ayrı sehirdesiniz? Aslında bede istiyorum farklı şehir ama sen böyle deyince bi korktumUzaklık zor, ki ben hiç duygusal biri değilimdir ama bu şehirde eşimle sap gibi kalınca anladım, özlüyorum annemi, evimi, mahallemi falan
Oyy kıyamam desene onun içinde zor olacak senin evden ayrılman..Ozlenmez mi hiccc ben biraz da endiseleniyorum babam biraz sorumsuzdur eve karşı yani pek eve vakit ayirmaz kahvehane sevdalısı kendisi tek kalcak annem biz beraber oturuyoruz aksamlari uzulcek o da
Benim aile bağlarım pek kuvvetli değildir, sadece anneme düşkünlüğüm.. Uzağa gitmekten hiç korkmadım. Hatta dedim ne güzel akrabalardan uzak gelen giden karışan olmaz. Allah için o yönden çok rahatız bize kimse gelmezSiz niye ayrı sehirdesiniz? Aslında bede istiyorum farklı şehir ama sen böyle deyince bi korktum
Yaa sende mi mersindesinOyy kıyamam desene onun içinde zor olacak senin evden ayrılman..
Benim aile bağlarım pek kuvvetli değildir, sadece anneme düşkünlüğüm.. Uzağa gitmekten hiç korkmadım. Hatta dedim ne güzel akrabalardan uzak gelen giden karışan olmaz. Allah için o yönden çok rahatız bize kimse gelmezEşim ailesiyle yaşıyordu buraya Mersin'e geldim. Memlekete otobüsle 15 saat uzağım.Ama annemi özlüyorum işte.. Bir de o bekar odamı çok özlüyorum sadece benim olan, duvarlarına bile resim yaptığım, hayvan gibi müzik dinlediğim dans ettiğim odam
Ben böyle bir sıcak görmedim.. Klimalı odadan mutfağa geçerken bile eriyerek buharlaşıyorsun.. Mersin de kışlar ılık, yazlar cehennem.. Ben alışamadım burayaYaa sende mi mersindesinSchonerDuft da Mersinde :)
Aynı şeyi düşünüyorum bende uzaklık rahatlik demek ben nisanlimin ailesine mesafeli durmaya çalışıyorum sorunlular biraz o yüzden Antalya tarafına gitmek istiyorum ama kader kısmet işte :)
Bnm şu an odam yok saf gibi odami oturma odası yaptırdım misafirler rahat etsin diyekoltuk tepelerinde sürünüyorum
Kiz soganlar buyumus annem habire roka bicip millete dagitiyor bir lezzetliki maydonoz nanelerimiz hep buyumus bide bissürü meyve agac dikimistim iki yasindalar buyumus çiçek acmislar bi sevindimki moral oldu normal de bahceyi istemiydim sirf agir calisma spor olsun diye gidim sizin burda yaptiginiz sporlar bunu yaninda az valla:)) kiz bir capamiz var kollarında guc ister bugun toprak yasti capayla ay çekirdeği diktik annemle ama nasil kollar duruyor dedimki evde yapilan ev temizliğine sporlara kurban olayim :))) ohh ohh bu spor benim icin zoraki yoksa spor yapacağım yokk..Oo bahçe işleri en sevdigimmmm :) kuzum çok yorma kendiniii
Bende yesillenen soganlari saksilara ekmistim onlar baya büyüdü gidip gelip bakıyorum
O kadar sıcak miiBen böyle bir sıcak görmedim.. Klimalı odadan mutfağa geçerken bile eriyerek buharlaşıyorsun.. Mersin de kışlar ılık, yazlar cehennem.. Ben alışamadım buraya
Kayınvalide sorunluysa mesafe en güzeli, şu türk ailelerinin en büyük geçimsizlik sebebi bi saçma sapan adetlerimiz, bi de kayınvalide, elti, görümce sorunları..
Ben de hiç biri yok çok şükür
Hareket güzeldir hele ki disardaysannn yap yap erisin yağlar izin dönüşü kilo vermiş ol hadi goreyim seniKiz soganlar buyumus annem habire roka bicip millete dagitiyor bir lezzetliki maydonoz nanelerimiz hep buyumus bide bissürü meyve agac dikimistim iki yasindalar buyumus çiçek acmislar bi sevindimki moral oldu normal de bahceyi istemiydim sirf agir calisma spor olsun diye gidim sizin burda yaptiginiz sporlar bunu yaninda az valla:)) kiz bir capamiz var kollarında guc ister bugun toprak yasti capayla ay çekirdeği diktik annemle ama nasil kollar duruyor dedimki evde yapilan ev temizliğine sporlara kurban olayim :))) ohh ohh bu spor benim icin zoraki yoksa spor yapacağım yokk..
Goji berry mi diktin. Beni de bilgilendir gelismelerden lutfen :) ben de dikmek istiyorum.Yorgunluktan oluyorum bayagi hantallasmisim belimmi karin kaslarimmi sirtim fena agriy comel kalk comel kalk 180 dk spor normalde 5 saat çalıştım ben 180dk yazdim @poncikbirgelincik yazarzin listeye olurmu.. kizlar goji beriyy diktim cikarsa size foto atacagim biberiye gibi buyuyor sonra pepinoda diktim bide chia tohumuda dikecem bakalim buyuyecekmi..
Bugün samirsak ekmistik sonbaharda onu capaladim ayy toprakla hasir nesir olmak iyi geldi elektirimi hep aldi
çok yiyince gelen vicdan azabından beteri var mı?? tüm gü sabahın vicdan azabıyla dolaştım, bu duyguyla bir ay fazla yemem gibi geliyor. Birde kilo verdikçe hakikaten mide kapasitesi azalıyormuş. resmen her şeyi sindirebilen ben sindirim sorunu çetim. yavaş yavaş zayıf kızların sorunlarını anlar yaşar hale gelmekte güzel bir şeymiş
Gunaydin canim bugunde gidecegizde hava soguk biraz isinsin saat 11gibi gideriz evet bahcemiz büyük 6 donum tarlaydi biz bayceye cevirdik hepsini ekiyoruz capadan ziyade hep ayrik otu temizliyoruz o bizi cok yordu iki yilda adam oldu bahce ,kavun karpuza kadar ekiyoruz cok zor ugrasmasi hep emek istiyor ama organik besleniyoruz maşallah topragi cok verimli bi yerli sulu domatesimiz oldu 700 gr gelmisti, bu yaz zayiflarsam bahce sayesinde zayiflarim bayramda 70kg olmak istim sindi kg aldim stresten bir hafta 7/24 saat yattim sistim bunu hemen yok ediyim izin donusu kg vermis olarak donmek istiyorum simdi kafam biraz rahatladi :)) sağolasın keptinimm benimm..♡♥♡Hareket güzeldir hele ki disardaysannn yap yap erisin yağlar izin dönüşü kilo vermiş ol hadi goreyim senibüyük mu bahçeniz küçükken annemlerle giderdim ben capaya fln Ayy insanın elleri de acıyor onu tutarkenn
Tmm canim bu sene ilk defa denicenim buyusun buraya foto atarim hatta stil duruma da gelsin atacagim, bu arada hoş geldin :))Goji berry mi diktin. Beni de bilgilendir gelismelerden lutfen :) ben de dikmek istiyorum.
Allah izin verirse ben seneye dusunucem tatlis kizim bi birinci sınıfa başlasın apla oldu benim kiz bu sene anaokuluna baslicak cok heycanliyim saclarini örüp örüp kurdelalar takicimBence de canim cok ara verince de cok dusunuyor insan benimde nasip olursa ikinci 3 yil sonra dusunuyorum cok yas gitmeden aralarida cok acilmadan istiyorum bakalim nasip.
Rabbim herkese nasip etsin tez zamanda
Sen de cok fazla ara verme bence aralarinda yas farki cok olunca iletisim koopuk oluyor biraz
Merhaba canim sen eskilerden msn hatirladim sankiUzun süreden sonra merhaba nasılsınız
Suan kaçıncı uykundasin acebaa ben pazar gunu de 8 de kalkim sen uyuuBen 12.3p da kalktımama hala yatiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?