Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Anne Evlenince ailenden uzakta mı oturacaksınız ?
Yok canım annelerle aynı semtte oturcam :) uzak kalamam gibi geliyo :) nişanlım yeter annemle olduğum artık se ol yanımda diyo ama ben aynı şeyi diyemiyorm annemde olsun diyorum kızıyor

Oo bahçe işleri en sevdigimmmm :) kuzum çok yorma kendiniii
Bende yesillenen soganlari saksilara ekmistim onlar baya büyüdü gidip gelip bakıyorum

Yok canım annelerle aynı semtte oturcam :) uzak kalamam gibi geliyo :) nişanlım yeter annemle olduğum artık se ol yanımda diyo ama ben aynı şeyi diyemiyorm annemde olsun diyorum kızıyor

Uzaklık zor, ki ben hiç duygusal biri değilimdir ama bu şehirde eşimle sap gibi kalınca anladım, özlüyorum annemi, evimi, mahallemi falan

Uzaklık zor, ki ben hiç duygusal biri değilimdir ama bu şehirde eşimle sap gibi kalınca anladım, özlüyorum annemi, evimi, mahallemi falan
Ozlenmez mi hiccc ben biraz da endiseleniyorum babam biraz sorumsuzdur eve karşı yani pek eve vakit ayirmaz kahvehane sevdalısı kendisi tek kalcak annem biz beraber oturuyoruz aksamlari uzulcek o da

Siz niye ayrı sehirdesiniz? Aslında bede istiyorum farklı şehir ama sen böyle deyince bi korktum

Ozlenmez mi hiccc ben biraz da endiseleniyorum babam biraz sorumsuzdur eve karşı yani pek eve vakit ayirmaz kahvehane sevdalısı kendisi tek kalcak annem biz beraber oturuyoruz aksamlari uzulcek o da
Oyy kıyamam desene onun içinde zor olacak senin evden ayrılman..

Siz niye ayrı sehirdesiniz? Aslında bede istiyorum farklı şehir ama sen böyle deyince bi korktum
Benim aile bağlarım pek kuvvetli değildir, sadece anneme düşkünlüğüm.. Uzağa gitmekten hiç korkmadım. Hatta dedim ne güzel akrabalardan uzak gelen giden karışan olmaz. Allah için o yönden çok rahatız bize kimse gelmez Eşim ailesiyle yaşıyordu buraya Mersin'e geldim. Memlekete otobüsle 15 saat uzağım.Ama annemi özlüyorum işte.. Bir de o bekar odamı çok özlüyorum sadece benim olan, duvarlarına bile resim yaptığım, hayvan gibi müzik dinlediğim dans ettiğim odam

Yaa sende mi mersindesin SchonerDuft da Mersinde :)
Aynı şeyi düşünüyorum bende uzaklık rahatlik demek ben nisanlimin ailesine mesafeli durmaya çalışıyorum sorunlular biraz o yüzden Antalya tarafına gitmek istiyorum ama kader kısmet işte :)
Bnm şu an odam yok saf gibi odami oturma odası yaptırdım misafirler rahat etsin diye koltuk tepelerinde sürünüyorum

Ben böyle bir sıcak görmedim.. Klimalı odadan mutfağa geçerken bile eriyerek buharlaşıyorsun.. Mersin de kışlar ılık, yazlar cehennem.. Ben alışamadım buraya

Kayınvalide sorunluysa mesafe en güzeli, şu türk ailelerinin en büyük geçimsizlik sebebi bi saçma sapan adetlerimiz, bi de kayınvalide, elti, görümce sorunları..
Ben de hiç biri yok çok şükür

Oo bahçe işleri en sevdigimmmm :) kuzum çok yorma kendiniii
Bende yesillenen soganlari saksilara ekmistim onlar baya büyüdü gidip gelip bakıyorum
Kiz soganlar buyumus annem habire roka bicip millete dagitiyor bir lezzetliki maydonoz nanelerimiz hep buyumus bide bissürü meyve agac dikimistim iki yasindalar buyumus çiçek acmislar bi sevindimki moral oldu normal de bahceyi istemiydim sirf agir calisma spor olsun diye gidim sizin burda yaptiginiz sporlar bunu yaninda az valla:)) kiz bir capamiz var kollarında guc ister bugun toprak yasti capayla ay çekirdeği diktik annemle ama nasil kollar duruyor dedimki evde yapilan ev temizliğine sporlara kurban olayim :))) ohh ohh bu spor benim icin zoraki yoksa spor yapacağım yokk..

O kadar sıcak mii ay neler cekiyim ben bi bilsen

Hareket güzeldir hele ki disardaysannn yap yap erisin yağlar izin dönüşü kilo vermiş ol hadi goreyim seni büyük mu bahçeniz küçükken annemlerle giderdim ben capaya fln Ayy insanın elleri de acıyor onu tutarkenn

Kizlar menumu biraz gec yaziyorum. Cumartesileri gec saate kadar caliatigim.icin siteye giremedim

Sabah

4 ceviz
Sekersiz cay

Ogle

Yarim kaseden biraz fazla kinoali kisir

Ara

400 ml tam yagli sutten latte
3 tane hurma

Aksam
Limonlu tulum peyniri ve zeytinli salata
Yaklasik 1 saat efor sarfettikten sonra asiri derecede aciktim o yuzden malesef gece yemesi yaptim.

Gece

7-8 tane ceviz
Birkac dilim tulum peyniri
2 tane hurma
3 tane siyah zeytin

Yarin tartilmaya korkuyorum ( umarim + cikmam

Goji berry mi diktin. Beni de bilgilendir gelismelerden lutfen :) ben de dikmek istiyorum.

Benim de midem kuculdu 4 kilo vermeme ragmen daha. O kadar yemegi kim yiyordu bilmiyorum

Gunaydin canim bugunde gidecegizde hava soguk biraz isinsin saat 11gibi gideriz evet bahcemiz büyük 6 donum tarlaydi biz bayceye cevirdik hepsini ekiyoruz capadan ziyade hep ayrik otu temizliyoruz o bizi cok yordu iki yilda adam oldu bahce ,kavun karpuza kadar ekiyoruz cok zor ugrasmasi hep emek istiyor ama organik besleniyoruz maşallah topragi cok verimli bi yerli sulu domatesimiz oldu 700 gr gelmisti, bu yaz zayiflarsam bahce sayesinde zayiflarim bayramda 70kg olmak istim sindi kg aldim stresten bir hafta 7/24 saat yattim sistim bunu hemen yok ediyim izin donusu kg vermis olarak donmek istiyorum simdi kafam biraz rahatladi :)) sağolasın keptinimm benimm..♡♥♡

Günaydın kızlar nasılsınız? 4 gündür wc sorunu yaşıyorum nasil çözüm bulacam bilemiyorum karnim 3 aylik kadar şişti.. Shoryuken bende mersinde yaşıyorum merkezdemisin sen..... misafir olayım da bitti çok şükür bende bittim tabi biraz dün abarttım sanırım ev sahibi olunca ayaktaydım hep ne yediğimi bilemedim .. birde şu afyon mevzusu ne ya cuma günü yazmışsınız ama znlayamadim

Allah izin verirse ben seneye dusunucem tatlis kizim bi birinci sınıfa başlasın apla oldu benim kiz bu sene anaokuluna baslicak cok heycanliyim saclarini örüp örüp kurdelalar takicimdarisi senin minise

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…