- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #193.361
Evliyim çalışıyorum... en güzelini yapıyorsun bebeğin seninle büyüyorYok ben evdeyim, açıktan edebiyat okuyorum son senem. Kızım var 15 aylık, o okula başlayana kadar çalışmayı düşünmüyorum. Sen?
Imm neler neler varmis ellerinize saglik cnm Allah kabul etsin.Biraz yorucu oldu çok hafif geldi
Menüm: lahmacum biberli şam tatlı etli kuru dolma tuzlu kurabiye patates salatasi sütlü irmik elmalı kurabiye kokulu çörek salata yeşillik
Gunaydin tatlisGunaydin kizlar
Sabah 72.8 ciktimmm
Keyifleriniz nasilll
Günaydın tatlım allah razı olsun.... kilomuz aynı bende sabah 72.80 çıktım bugün domates salatalık elma soda sabahta 1 boek yicem 72lere el sallamak istiyorumGunaydin kizlar
Sabah 72.8 ciktimmm
Keyifleriniz nasilll
dün 12de uyandım ben yineSuan kaçıncı uykundasin acebaa ben pazar gunu de 8 de kalkim sen uyuucocuk olunca cok aran uykuyu uyu boll boll nenn kizim nennn
sağol canıııımmmkaptinn geçmiş olsun canim
teşekkür ederim canım..Ölçü olarak çok güzel, ideal bir menü olmuş.
günaydın bende pilav yedim mi en fazla 200 gr artı olurum oda wc sorunu varsa eğer yoksa kesin - deyimdir .günaydın kızlaarrr
cuma 55.6
bugun:56.1
dün pilav yedim ondan oldu galibabu cuma dönüyorm bende listeye o yüzden kontrollü gitcm bu hafta
ben de bulgur yediysem - lere düşüyorum..yoksa en az +500 deyim..günaydın bende pilav yedim mi en fazla 200 gr artı olurum oda wc sorunu varsa eğer yoksa kesin - deyimdir .
ben biraz da tatlı yemiş olabilirim belkiiiigünaydın bende pilav yedim mi en fazla 200 gr artı olurum oda wc sorunu varsa eğer yoksa kesin - deyimdir .
biraz olmamış sankigünaydın arkadaşlar..
dünkü menüm..
sabah 1 krep peynirli çay yeşillik domates salatalık yumurta haşlanmış..
arada elma..
16:00 gibi 1 adet lahmacun bol bol yeşillik salata ayran..
akşam minik bir kek ve süt..
cok iyi canım özellikle subu arada 10000 adım yürüdüm..spor gibi değildi..çok hareketliyimdir zaten..telefonu yanımda taşıdım..10000 adımı geçmişim..ayrıca 2,5 lt su..
yaaa...ne olmamış meselaa..biraz olmamış sanki
sabah krep öğle lahmacun akşam kek her öğün karbonhidrat olmuş salata tüketiyosun o cok iyi de mesela sabahla öğle olsun hadi akşam en azından bi corba olsaymış daha iyi olcakmışyaaa...ne olmamış meselaa..
bende durum aynı hamur işi yedim mi mesela abartmamak kaydı ile tabi ki ya sabit ya da - bulguru sürekli tüketiyorum yemekten vazgeçmedim hiç.ben de bulgur yediysem - lere düşüyorum..yoksa en az +500 deyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?