- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #193.401
ben 55.8 oldum mu giriyorum listeye yalnız kendinle kıyaslama 300gr cık
sende +
69ayy onları unuttum ben yaaa bak dur alayım herkesten hedeflerini
etki kapama beybi nete yaz cıkarhedefini de söyle bana yazayım hemen erkesler yazsın not alıyorum
ben 55.8 oldum mu giriyorum listeye yalnız kendinle kıyaslama 300gr cık
farketmez bebikkkimm
iyiyim canım teşekkürlerGünaydınn iyiyim şükür canım benim sen nasılsın :)
iyiyim canım teşekkürler
güneş enerjisiyle çalışan bebeğimnapiyosun baby ozledim senide gel opem
Evettttt yaaaa cok guzel bide gec yattiyorum 2yi geciriyorum mutlakagunes benim enerjimm ondan hemen ayaklandim
hayal etmek bedava bizde hayal ediyouz ne edek69belki nisanda görürüm 69ları
onu da sen buliiicciiinnn bebekimtamam sustum
yanlız spor listesine girmek isteyen biri daha vardı parteyle bırlıkte onuda alayım kızlar o kımdi
Kiz ondan degil ya normalde burdayim zaten gecen hafta varya hergun disarlardaydim isim vardi vs simdi ikigun evdeyimgüneş enerjisiyle çalışan bebeğimbende özledim hiç denk gelemiyorz artık sen izinde ben izinde gruba kimler geleeee
ay nası durcan 2 gün evde senKiz ondan degil ya normalde burdayim zaten gecen hafta varya hergun disarlardaydim isim vardi vs simdi ikigun evdeyimdoneriz izinden yakinda
onu da sen buliiicciiinnn bebekim
çok şükür bitti canım ... buralarda olurum artık işim yoğundu biraz rahatladım .. buraya yazınca sık sık diyet daha tutarlı gidiyor ... wc sorunu çözebildin mi ?Bitti mi canım kuranın? Yoksun 1 haftadır pek fazla buralarda
bugün akşama kadar vaktim var
çok güzel geçti o kadar hafif geldi ki hiç yorgunluk hissetmedim .... dimidiler kuzenimin oğlu aynısın dedi beni aralıktan önce görmüşlerdi o zaman bu kilşom ile aynıydım aynısın didi moralim bozuldu kamçılandım birazcıkta bu hafta aç gezecemhayal etmek bedava bizde hayal ediyouz ne edeknasıl geçti cumartesi kuzum Allah kabul etsin neler didilee zayıflamışın didilee mii
Aslinda cikcaktim da bebek arabasi arabada kaldi unuttumay nası durcan 2 gün evde senhemide dışarda böyle güneş varken
cok yakındaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?