- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #193.421
çok şükür bitti canım ... buralarda olurum artık işim yoğundu biraz rahatladım .. buraya yazınca sık sık diyet daha tutarlı gidiyor ... wc sorunu çözebildin mi ?
sen yine herkeslere sor girmek isteyen olursa diye
aman onlar ne anlamış zayıflıktançok güzel geçti o kadar hafif geldi ki hiç yorgunluk hissetmedim .... dimidiler kuzenimin oğlu aynısın dedi beni aralıktan önce görmüşlerdi o zaman bu kilşom ile aynıydım aynısın didi moralim bozuldu kamçılandım birazcıkta bu hafta aç gezecem
ay bak tüüühhhAslinda cikcaktim da bebek arabasi arabada kaldi unuttum
haftaya eksiyle baslamışsın cok iyi kuzuumm :) nisan sonu hedeflerini belirliyoruz sende kendine bi hedef belirle istersen listeye eklersinGunaydin kizlarbu sabah biraz uyuyayim dedim,ama baya uyuyakalmisim daha yeni uyndim.ilk is tartildim.mAlum hafta sonu vee 100 gr eksideyim.cok mutlu oldum.gecmisi okumadim henuz.neler kaynattiniz
nası da söz dinlerKIZLAAAAAR VAR MI LİSTEYE GİRMEK İSTEYEN
bende de aynı biliyon muÇok şükür canım Allah kabul etsin inşallahWc sorunumu çözdüm az yiyince sorun başlıyo çok yiyince sıkıntı yok ahahahahha İnşallah bozulmaz yine düzenim
Evet buralarda olunca daha iyi
nası da söz dinler:
bende de aynı biliyon mu2 haftadır maşallahım var demek ki yanlış besleniyoruz diyet yaparken
onuda pek sanmıyorum çünkü yediklerimi biliyorumtabiki keptinimi dinlerim
peki bişey sorucam diyet yaparken yanlış besleniyoruz çok yiyince doğru mu beslenmiş oluyoruz
yuruturum de okadar yuruyemez yorulur güccük dahaa teyzesi avm gitcektim bisey bakmaya yorulur cocugum.ay bak tüüühhhyürütsene kızını
oy hiçte kıyamazyuruturum de okadar yuruyemez yorulur güccük dahaa teyzesi avm gitcektim bisey bakmaya yorulur cocugum.
bende bendeonuda pek sanmıyorum çünkü yediklerimi biliyorum
Harikasın canım:) Bende 500 mlyi bitirdim:)günaydın kuzuumm sabah 2 bardak su içtim uyanınca
şimdide hemen kalkıp 1 bardak su alıyorum
bende bende
BNMDE ANCA O KADAR OLmuştur olsun yinede iyi dha bunun öğleden sonrası varHarikasın canım:) Bende 500 mlyi bitirdim:)
Allah kabul etsin canım mevlüdünü...çok şükür bitti canım ... buralarda olurum artık işim yoğundu biraz rahatladım .. buraya yazınca sık sık diyet daha tutarlı gidiyor ... wc sorunu çözebildin mi ?
YİNE BİR PAZARTESİİİİSelam kızlar nasılsınız..
Yoğun geçen hafta sonu yine bir pazartesikahvaltımı yaptım işler güçler beni bekler..
İyiyim canım sağol..günlük koşturmalıklar işte...YİNE BİR PAZARTESİİİİCOK ŞÜKÜR İYYİİM CANIM SEN NASILSIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?