Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Cuma 65.6
Bugün 65.6

Dün atak yaptım aç kaldım o kadar, sonuç sıfır sinir Oldum

3 gündür kilom gram oynamıyor, takıldı kaldı. Dünden sonra cidden 100 gram bile olsa oynaması gerekiyordu
Canım acaba su mu yeterli değil yada hareket etmiyo musun ?

Cuma 65.6
Bugün 65.6

Dün atak yaptım aç kaldım o kadar, sonuç sıfır sinir Oldum

3 gündür kilom gram oynamıyor, takıldı kaldı. Dünden sonra cidden 100 gram bile olsa oynaması gerekiyordu

Acaba az yediğin için metabolizman yavaşlıyor olabilir mi ? Çünkü az yemek yiyince beynin bunu olağandışı bi durum var gibi algılıyor ve daha sonra kullanmak üzre vücutta depoluyormuş. Ya bu takılı kiloyla ilgili çok güzel bir yazı vardı ben bi onu bulacağım sana..

Çok şükür canım Allah kabul etsin inşallah Wc sorunumu çözdüm az yiyince sorun başlıyo çok yiyince sıkıntı yok ahahahahha İnşallah bozulmaz yine düzenim
Evet buralarda olunca daha iyi
AZ YEYİNCE OLMUYOR ZATEN HAFTANIN 2 GÜNÜ 600 KALORİ İLE BESLENMEK KİLO VERMEK İÇİN İDEAL BENCE DİĞER GÜNLER EKMEK TATLI GİBİ ŞEYLER YEMEDİN Mİ SORUN KALMIYOR

anladım kuzum bende saymıyorum artık biraz rahat yemeye başladım daha güzel gidiyor sanki öyle olunca

ben öyle kendimi bişeylere şartlandırırsam dayanamıyorum ne varsa az az yemeye çalışıyorum belli bi listeye veya atıyorum günlük 800 kalori alcam desem dayanamam biliyorum kendimi

haftaya eksiyle baslamışsın cok iyi kuzuumm :) nisan sonu hedeflerini belirliyoruz sende kendine bi hedef belirle istersen listeye eklersin
Evet canim cok mutlu oldum,hele pazar gunleri baya zor oluyor benim icin.ben bu ay sonuna 5 li rakamlari gormek istiyorum.bir kac gun once yzmistim,bir ayda yedi kilo diyetine basladim diye.kendimce bazi ilaveler yaparak onu uyguluyorum.bugun suana kadar hic kacamak yapmadim.yalniz su icmem lazim.az o ce usenmeden markete gittim 1,5 litrelik 10 sise su aldim.hem damacanadan daha ekonomik oldu hemde baya ter attim merdivenlerdenincik tasirken.

yapmaa kuzum sonra çok üzülürsün verdiklerini hemen geri alırsın o kadar emek çöp
sıvı tüketiyorum kalorisi düşük şeyler ... hafta sonu hiç durmadım bir yandan etraf topla temizlik yaptım bir yandan misafir ağırladım sabitim yavaş verdiğimden olacakki lmıyorum kaçamk yaptığımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…