- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #193.441
Canım acaba su mu yeterli değil yada hareket etmiyo musun ?Cuma 65.6
Bugün 65.6
Dün atak yaptım aç kaldım o kadar, sonuç sıfırsinir Oldum
3 gündür kilom gram oynamıyor, takıldı kaldı. Dünden sonra cidden 100 gram bile olsa oynaması gerekiyordu
Cuma 65.6
Bugün 65.6
Dün atak yaptım aç kaldım o kadar, sonuç sıfırsinir Oldum
3 gündür kilom gram oynamıyor, takıldı kaldı. Dünden sonra cidden 100 gram bile olsa oynaması gerekiyordu
AZ YEYİNCE OLMUYOR ZATEN HAFTANIN 2 GÜNÜ 600 KALORİ İLE BESLENMEK KİLO VERMEK İÇİN İDEAL BENCE DİĞER GÜNLER EKMEK TATLI GİBİ ŞEYLER YEMEDİN Mİ SORUN KALMIYORÇok şükür canım Allah kabul etsin inşallahWc sorunumu çözdüm az yiyince sorun başlıyo çok yiyince sıkıntı yok ahahahahha İnşallah bozulmaz yine düzenim
Evet buralarda olunca daha iyi
AZ YEYİNCE OLMUYOR ZATEN HAFTANIN 2 GÜNÜ 600 KALORİ İLE BESLENMEK KİLO VERMEK İÇİN İDEAL BENCE DİĞER GÜNLER EKMEK TATLI GİBİ ŞEYLER YEMEDİN Mİ SORUN KALMIYOR
ANLAMAZLAR TABİ Kİ ÜZENLİ SPORA BAŞLIYORUM YAZ GELDİ GÖBEK YAĞLARI DURUYORaman onlar ne anlamış zayıflıktandemek istediğimiz kadr kilo verememişsin tam gaz devam diyete
ALLAH RAZI OLSUN CANIMAllah kabul etsin canım mevlüdünü...
HANGİ PROGRAMI KULLANIYORSUNKalori hesabı ben yapamıyorum ya yediğim çoğu şeyin kaloriisi yoktu programda
HANGİ PROGRAMI KULLANIYORSUN
anladım kuzum bende saymıyorum artık biraz rahat yemeye başladım daha güzel gidiyor sanki öyle oluncabilmiyorum canım önceden indirmistim ama sonra coğu yediğimi bulamayınca kaldırdım bende
anladım kuzum bende saymıyorum artık biraz rahat yemeye başladım daha güzel gidiyor sanki öyle olunca
seni anlıyorum 3 gündür ben öyleyim midem delik yiyorumda yiyorumben öyle kendimi bişeylere şartlandırırsam dayanamıyorum ne varsa az az yemeye çalışıyorum belli bi listeye veya atıyorum günlük 800 kalori alcam desem dayanamam biliyorum kendimi
seni anlıyorum 3 gündür ben öyleyim midem delik yiyorumda yiyorum
Evet canim cok mutlu oldum,hele pazar gunleri baya zor oluyor benim icin.ben bu ay sonuna 5 li rakamlari gormek istiyorum.bir kac gun once yzmistim,bir ayda yedi kilo diyetine basladim diye.kendimce bazi ilaveler yaparak onu uyguluyorum.bugun suana kadar hic kacamak yapmadim.yalniz su icmem lazim.az o ce usenmeden markete gittim 1,5 litrelik 10 sise su aldim.hem damacanadan daha ekonomik oldu hemde baya ter attim merdivenlerdenincik tasirken.haftaya eksiyle baslamışsın cok iyi kuzuumm :) nisan sonu hedeflerini belirliyoruz sende kendine bi hedef belirle istersen listeye eklersin
Allah kabul etsin canim.ALLAH RAZI OLSUN CANIM
sıvı tüketiyorum kalorisi düşük şeyler ... hafta sonu hiç durmadım bir yandan etraf topla temizlik yaptım bir yandan misafir ağırladım sabitim yavaş verdiğimden olacakki lmıyorum kaçamk yaptığımdayapmaa kuzum sonra çok üzülürsün verdiklerini hemen geri alırsın o kadar emek çöp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?