- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #193.461
sıvı tüketiyorum kalorisi düşük şeyler ... hafta sonu hiç durmadım bir yandan etraf topla temizlik yaptım bir yandan misafir ağırladım sabitim yavaş verdiğimden olacakki lmıyorum kaçamk yaptığımda
demem onune yediin
ben zayıfladıkca göbeğim çıkıyoANLAMAZLAR TABİ Kİ ÜZENLİ SPORA BAŞLIYORUM YAZ GELDİ GÖBEK YAĞLARI DURUYOR
bulamadın mı dahaKIZLAR KİMDİ O LİSTEYE GİRMEK İSTEYENNNN
ay nası taşıdın onlarıEvet canim cok mutlu oldum,hele pazar gunleri baya zor oluyor benim icin.ben bu ay sonuna 5 li rakamlari gormek istiyorum.bir kac gun once yzmistim,bir ayda yedi kilo diyetine basladim diye.kendimce bazi ilaveler yaparak onu uyguluyorum.bugun suana kadar hic kacamak yapmadim.yalniz su icmem lazim.az o ce usenmeden markete gittim 1,5 litrelik 10 sise su aldim.hem damacanadan daha ekonomik oldu hemde baya ter attim merdivenlerdenincik tasirken.
kendin yazmışın zati☆mart Sonu Hedefleri ☆
( nisan ayina buyuk degisim ile girmek isteyenlerrrr)
ParteMoralll 66=>
keptinn 56.1=>54
poncikbirgelincik 61.3=>59
selcanmehmetcan 76.5=>
06Derya 69.6=>
htc71 63.5=>
munter 72.7=>
senad 64.8=>
sarraf 79.3=>77
nuffiun 72.8=> 69
@Alina_ 61.8=59.9
aa biz seninle kafa kafaya gidiyoruzCuma: 56.4
Pazartesi: 55.8
demem onuama bankaya fln gittim geldim hareket ettim baya
bulamadın mı daha
ay nası taşıdın onlarıo zaman snein hedefine 59 diyorum
aa biz seninle kafa kafaya gidiyoruzbende 55.6 ydım 56.1 olmuşum bugün
kesinheee tabiii erimiştir kesin
@ @Alina_ canım sen spor listesine girmek istiyo muydun ?bulamadım yaaaaaaa
çookkHaftasonu çetin geçti galiba
Olabilir belki de ondandır :/ umarım yarın gider biraz. Sevinirim yazıyı yollarsan :)Acaba az yediğin için metabolizman yavaşlıyor olabilir mi ? Çünkü az yemek yiyince beynin bunu olağandışı bi durum var gibi algılıyor ve daha sonra kullanmak üzre vücutta depoluyormuş. Ya bu takılı kiloyla ilgili çok güzel bir yazı vardı ben bi onu bulacağım sana..
Canım acaba su mu yeterli değil yada hareket etmiyo musun ?
Pilavla da jübileyi yapmışsınçookkhastayım diye ne bulursam yedim iyi gelir diye en sonda pilavla kapanış yaptım
YAA COK GEÇMİŞ OLSUN NEYİN VARRSu içtim canım ama hareketsizim evdeydim genelde hastayım çünkü 10 gündür hala geçmedi
hayırlısıyla bi 54lere düşeydik daha da cıkmayız 56laraPilavla da jübileyi yapmışsıntatlı tuzlu da götürdüysen ödem olmuştur ya, bugün dengelersin bişicik olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?