- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #193.741
normalde ben koklasam bile alıyorum ters tepti zaaarBen 2 tabak pilav yersem 2 kilo alirim hahahha
beybiii önümde bi yıgın işnapyonuz kızlar
Yok canim.gormedjm ki mesajini
iyiyiiiiz bibiğiiimmm takılıyozzzzz sen napıyosunnnnapyonuz kızlar
cok eğleniyokkkiyiyiiiiz bibiğiiimmm takılıyozzzzz sen napıyosunnn
Aynen öyle canım :) çok mutlu oldumcumaya gelsin 66lar
çok eğlenecuk
suyu sakın eksik etme hareket zaten var sende bide yediklerine dikkat ettin mi oldu bu işşşşAynen öyle canım :) çok mutlu oldum
yakarım buraları of cok canım sıkıldı
bende kafamı toplamaya çalışıyorum odaklanamıyorum işe eve gidip uyumak istiyorumbeybiii önümde bi yıgın işama ben buralarda çene calıyom sen napıyon
halbukim hava ne güzel tam temizlik yapmalıkoff sorma benimde uykum geldi
çay içiyorum eve gitmek istiyorum ama ışınlanarak gitmek istiyorumiyiyiiiiz bibiğiiimmm takılıyozzzzz sen napıyosunnn
bi hamak olcak şimdi güneşe karşı sıcak sıcak ağaçların içinde yan taraftan dere akıcak her yer yeşil yeşil temiz hava takcan kulaklıgı uyucann orda oohhh miiisssbende kafamı toplamaya çalışıyorum odaklanamıyorum işe eve gidip uyumak istiyorum
halbukim hava ne güzel tam temizlik yapmalık
kimle gezcen nerde gezcen adamlar iştegel bizede yap temizlik yapmalık diyo yaa gezmelik hava
çay içiyorum eve gitmek istiyorum ama ışınlanarak gitmek istiyorum
ay evet limon ve portokal çiçekleride etrafımızda dans edecek missbi hamak olcak şimdi güneşe karşı sıcak sıcak ağaçların içinde yan taraftan dere akıcak her yer yeşil yeşil temiz hava takcan kulaklıgı uyucann orda oohhh miiisss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?