- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #193.701
valla de o zman bende yapim
almıyoduHahaha saka bidaha attim
hahaha niye soyluyosn kiz oyle hahahaahahah allah seni
ay herşeyi yapcam diyom hiç bişey yapmıyomAynen bende pijamalarla yapıyorum bı marketten üç tane lastik aldım uygundu da top da var bu çember yok onun da çok eksiligini hissetmiyorum 14 gündür yapıyorum işte yap yap sende gerçekten sikilastieiyor
geçen bi kız ölmüş öle zayıflamak için amiliyat olmuştaArtik oturururken bile yapcam hep bacaklarm icin hersey omlar icjn hahaha zaten sorun ic bacak alt bacak iyi dizimin ustude yazdsn beri incekdi nedense ayyyyyyyyy komple estetik olsak mi incelsekmi napsak
hahahahahahahaahhaahahahahahahahahahahahahahahahahahah komic
sakaydi heveslenme hahahah
tamamdır beybiÇok teşekkür ederim yaz da bende yapım
kendime güveniyorumyap yap akşama ilk bi kaç gün yapamazsın sonrradan alısırsın kuzuum
kendime güveniyorum: her hafta farklı spor yapmaya karar verdim sürekli aynı seyi yapamıyorum
Anahtarlikmialmıyodubi kac tane de anahtarlık almıştı begendigini alıp bana getirdi anahtardan cok anahtarlıgım var
ay allah korusun rabbim saglik vermisss elimizde cok sukur okadar kilodan kurtuldmm saglik sorunu olmadikca :) gerek yok oyle seylereee allah korusungeçen bi kız ölmüş öle zayıflamak için amiliyat olmuşta
bunlarda şaka için
dur şimdi izinden döndüğümde herşeye sıfırdan başlıcam bu hafta sallantıdayımyapta ne yaparsan yap
Anahtarlikmiay kbkma
ay allah korusun rabbim saglik vermisss elimizde cok sukur okadar kilodan kurtuldmm saglik sorunu olmadikca :) gerek yok oyle seylereee allah korusun
dur şimdi izinden döndüğümde herşeye sıfırdan başlıcam bu hafta sallantıdayım
hee takıntılıyız anahtarlık seviyozbi süre hepsini kullandım baktım olmıcak yarısını cıkardım şimdi 2 tane anahtarlıgım var
Kizlaaaaaaar 67.300 gördüm ağlamak istiyorum iyi ki burdayım iyi ki ufff çok mutluyum
Çok çok sağol ay valla çok mutluyum a önce 66 görürüm inşallah diyordum yaa ne kaldı ki iyi ki var burası iyi kitebrikler canımmm
Çok çok sağol ay valla çok mutluyum a önce 66 görürüm inşallah diyordum yaa ne kaldı ki iyi ki var burası iyi ki
İnşallah inşallah burası çok motive veriyor insana bence görürsünüz benim hedefim 60inşallah biz göremeyenlerde 56yı görürüz
İnşallah inşallah burası çok motive veriyor insana bence görürsünüz benim hedefim 60
Sağol tatlım evlednigimde bile 60 değildim :)inşallah canım çok az kalmıss
Zara'da aynısı var CNm sonrakinin. Siyahı da var bu rengi dejean pantolon içinde güzel durmak için diyet yaptıgım dogrudur
(kızlar en sondaki pantolondan bulan bana göndersin Allah rızası içiiinnn)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?