- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #193.761
tabiki uşakların ellerine yelbazede olması lazımay evet limon ve portokal çiçekleride etrafımızda dans edecek miss
kimle gezcen nerde gezcen adamlar işteben temizlikte ısrarcıyım
dağda bayırda koşmalık bence bağıra bağıraspor yapmalık hava bence simdi git salona yapıs yapıs ol ohhhh misssssssssss
dağda bayırda koşmalık bence bağıra bağıra
spora da razıyım yeterki işte olmayımBende eve gitmek istiyorum ama spor
afiyet olsuuun bana yok muuuuuu
harika olurdu ellerimi şakşaklattığımda bana soğuk içeceğimi verecek meyvemi yedirecek oh hayat bana güzeltabiki uşakların ellerine yelbazede olması lazım
hafta sonu köye mi gitsem annem ot toplamaya gidelim fln diyodusizin oralar çok uygun bence yapabılırsıntarla
spora da razıyım yeterki işte olmayımbuyur gel beraber içelim
hafta sonu köye mi gitsem annem ot toplamaya gidelim fln diyodu
soguk sıcak orda bi kararsız kaldım ben havalar dengesiz malumharika olurdu ellerimi şakşaklattığımda bana soğuk içeceğimi verecek meyvemi yedirecek oh hayat bana güzel
seni gebertirim senin ora köy asılsizin orada köy diiil migit topla birazda otla oralarda pazartesiye artıylan gelme
seni gebertirim senin ora köy asılben şeherliyim bizim avm miz bile var
vaaayy demek çirkinleşiyoruuuzzzzahahahhhahahahasenin yaşadığın ilçenin merkezindeyim ben hatırlatırım
avmnde pantolon bulamamışın ama bana bulursan seninkinin aynsıından al diye mesaj atıyodun noldu heeeee noooooooooğlduuuuuuuuuuuuğ
vaaayy demek çirkinleşiyoruuuzzzzbak alırım initikamımı söyliyim onu
geçen buldum ki pantolon hemde tam istediğimdensizin avm nize kalmadım
yanlış biliyon sen bizim burdakiler özel sipariş italyalardan geliyosizin ordakinler ne bilinnn mi simdi bizim burda avmde satılmayanları sizin oraya gönderiyolarmıs öyle duydum ben ahahahhahahahhaa
yanlış biliyon sen bizim burdakiler özel sipariş italyalardan geliyo
kıskandırık yapıyon
geçen kuzen geldi buraya aaa sizde b magaza var mııı ben bulamadım bizim orda didi
sizin ordan geldimağazayı cok merak etttım neymıss bıde kuzenın nerden geldi
sizinkiler cin bencealibabadan
sizin ordan geldibi kozmetik mağazasıydı onların semtte yokmuş
sensin cin one öle 3 harfli gibi tövbe
almıcam seni takıma sürün izinlerdeçin demek istemistimneyse çok gömdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?