Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İciyorum canim ama bugun neden boyle oldum ki.iki gun gayet iyiydi.aslinda acikmakta benim icin iyi,oncaden bu hissi duymadan yer dururdum.mide kocamandi tabi.
yemek için yaşamak .. hayat felsefemiz bence meyve fln ye ara öğün yapmadıysan yada yogurt olabilir en olmadı kahve yap kendine

Simdi ben,
Kahvalti da ,iki dilim kepek ekmegi,domates,salatalik ,bir dilim peynir ve cay ictim.
Ara,bir kupa turk kahvali sut ictim.
Ara,uc ceviz ,uc kasik yogurtla bir tabak cacik ve bir etimek yedim.
Oglen,dort kasik kiymali parlican ve iki kasik yogurt yedim.
Az once ,tarcinli sutlu kahve ictim
Ve iki bucuk lt su ictim.
Nerdeyse tum gunu yemekle gecirmisim.daha aksam yemegi yenecek.

Kesinlikle dene canim,hatta sabah ac karna ve de gece yatmadan once de tarcinli ,karanfilli cay da cok iyi odem atip tatli krizine iyi geliyor
tatlı pek şeetmemde ekşi yerim tursu cok severim ama tek te yiyemem on yemek için pilav fln yiyodum ben geceleri .

bende onu dicektim nası acıktın bu kadar yemeye

çok yemişin daha ne yicen sabah ki arada ki cacığı şimdi yeseymişin daha iyi olcakmış hem baya bastırırdı aclıgını
Aslinda ogle olacakti da,bugun daha sabahtan aciktim
Ohhh sukurki biraz gecti
Ve niye bu kadar vurdu bugun,cunku ben kahvaltiyi bugun cok erkenyaptim.nerdeyse iki saat erken .o yuzden bu acligim.oyyy nerdeyse beynim durdu.iyiyim simdi biraz daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…