- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #193.801
hemen kaydediyorum bi yere bunuKizlar kahvelerinize tarcin ve sutlu icip,ardindan da su icerseniz cok guzel odem atiyor.afiyet olsun
İciyorum canim ama bugun neden boyle oldum ki.iki gun gayet iyiydi.aslinda acikmakta benim icin iyi,oncaden bu hissi duymadan yer dururdum.mide kocamandi tabi.
MİDENİ SUYLA DOLDUR KUZUM SALDIRMA YEMEKLERE AKŞAM
Kesinlikle dene canim,hatta sabah ac karna ve de gece yatmadan once de tarcinli ,karanfilli cay da cok iyi odem atip tatli krizine iyi geliyorhemen kaydediyorum bi yere bunu
yemek için yaşamak .. hayat felsefemizİciyorum canim ama bugun neden boyle oldum ki.iki gun gayet iyiydi.aslinda acikmakta benim icin iyi,oncaden bu hissi duymadan yer dururdum.mide kocamandi tabi.
tatlı pek şeetmemde ekşi yerimKesinlikle dene canim,hatta sabah ac karna ve de gece yatmadan once de tarcinli ,karanfilli cay da cok iyi odem atip tatli krizine iyi geliyor
az kaldı cıkcan hadi dogur spora nişanı düşün provanı düşün kugu gibi oliciksinnn o spora gidilicekkkkk
Yasamak icin yemek degilmiydi oyemek için yaşamak .. hayat felsefemizbence meyve fln ye ara öğün yapmadıysan yada yogurt olabilir en olmadı kahve yap kendine
bende onu dicektim nası acıktın bu kadar yemeyeSimdi ben,
Kahvalti da ,iki dilim kepek ekmegi,domates,salatalik ,bir dilim peynir ve cay ictim.
Ara,bir kupa turk kahvali sut ictim.
Ara,uc ceviz ,uc kasik yogurtla bir tabak cacik ve bir etimek yedim.
Oglen,dort kasik kiymali parlican ve iki kasik yogurt yedim.
Az once ,tarcinli sutlu kahve ictim
Ve iki bucuk lt su ictim.
Nerdeyse tum gunu yemekle gecirmisim.daha aksam yemegi yenecek.
çok yemişin daha ne yicenYasamak icin yemek degilmiydi o
Yazdim canim yediklerimi bi el ativer
Saka gecmiyosun dimi benle,acim diyorum,agzim sulandi resmen ,bir de kuru fasulye uffffftatlı pek şeetmemde ekşi yerimtursu cok severim ama tek te yiyemem on yemek için pilav fln yiyodum ben geceleri .
az kaldı cıkcan hadi dogur spora nişanı düşün provanı düşün kugu gibi oliciksinnn o spora gidilicekkkkk
ayy ne iyi giderdiSaka gecmiyosun dimi benle,acim diyorum,agzim sulandi resmen ,bir de kuru fasulye ufffff
alımlı alımlı salonda süsülmek mi yoksa ay kollarım gozukmesın diye habire saclarınla vs. kollarını kapatmaya calışmk mıaklıma yemek geldikçe bunu düşüncemmmmm kuğu bir bennnnnn
Aslinda ogle olacakti da,bugun daha sabahtan aciktimçok yemişin daha ne yicensabah ki arada ki cacığı şimdi yeseymişin daha iyi olcakmış hem baya bastırırdı aclıgını
Yasin etkisi cicim,samimi soyluyorum 20 li yaslarin kiymetini bilinayy ne iyi giderdiben cok yerdim vala ama maksimum 61e kadar cıktım o kadar yemeye başkası olsa rahat 80 olurdu
alımlı alımlı salonda süsülmek mi yoksa ay kollarım gozukmesın diye habire saclarınla vs. kollarını kapatmaya calışmk mı
Aksamada oglen gibi yesem az salatayla cokkkkmu olur.ne edicem simdi ben aksamçok yemişin daha ne yicensabah ki arada ki cacığı şimdi yeseymişin daha iyi olcakmış hem baya bastırırdı aclıgını
kollarım gözükmücekk ama gözüksede sorun olmucak cunku zayıf olcam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?