- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #193.841
Cacik ve taze baklada cok guzel,salatada da cok guzel tat veriyor ,tavsiye ederim.aa evet dereotunu cok severim cacıkta flnda kullanıyolar galiba onu
aa fırın yok mu ne güzellll
İste o yuzden buraya tasidigimizda esime firini bile kurdurmadim benbir 8 10 ay idare ederim dedim
baklayı cok severimCacik ve taze baklada cok guzel,salatada da cok guzel tat veriyor ,tavsiye ederim.
ay reyhanı bende bilmiyorum o ne oluyo ne işe yarıyoBir gun koy pazarina gittim,reyhani bilmiyorum.dere otuna benziyor daha irisi,kadina dere otu degilmi dedim,garip kokuyor ,evet dedi megerse reyhanmis,kokusu resmen sarhos etmisti
Var da yokaa fırın yok mu ne güzellll
bizde davul fırın var bayılıyore kendisineeeVar da yok
Yan oda da koltuklarin yaninda ,kenarda usluca duruyorkendileriyok sa cok samimiyizdir biz
Onlar baska,ay reyhanı bende bilmiyorum o ne oluyo ne işe yarıyoben rokayı ve tereyi cok seviyorum
bizde davul fırın var bayılıyore kendisineeekarşılıklı sevişiyoruz
bi araştırmak lazım belki zayıflatıyodurOnlar baska,
Reyhani bende bilmiyorum,kadin bana dere otu diye satti,kokusu bence cok fena.sadece dere otunun daha iri yapraklisi.ne icin kullaniyorlar bilmiyorum ben.
Yenievlendigimde mini firinim vardi.misafir cok,eee secitte cok,bende davul firininin mahalle boyunu almistimbizde davul fırın var bayılıyore kendisineeekarşılıklı sevişiyoruz
kesinlikleahhh bekarlik gunlerim,az kekler borekler yapmazdim ben de ,annem hala kullaniyor davul firinini.iki yil once tadilat yaptilar.ankastre aldilar,ama usenmeden o firin itinayla buzdolabinin uzerinden iner ve is bitince yine buzdolabinin uzerine biner.
yeni gelinler niye kilo alırın acıklamasını yaptın su anYenievlendigimde mini firinim vardi.misafir cok,eee secitte cok,bende davul firininin mahalle boyunu almistimcok rahat etmistim.
Hic bilmiyorum onu,ama vardir faydalari kesin.bi araştırmak lazım belki zayıflatıyodur
Ben ilk yil ,tammmmmm 11kg almistimyeni gelinler niye kilo alırın acıklamasını yaptın su an: :
ben nolcam acabaBen ilk yil ,tammmmmm 11kg almistim
Simdi pek o kadar cesit yapilmiyor.biz 7-8 cesit yapiyorduk.hey Allahim
Ooo super olur bence.biz de cok gezerdik,yururduk,ama cok abur cubur yerdikben nolcam acabanişanlım spor ayakkabı begeniyodu çiftler için olanından alalım ceyize koy evlenince spora giderz fln dedi sağlıklı yasıcaz galiba biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?