Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aslinda ogle olacakti da,bugun daha sabahtan aciktim
Ohhh sukurki biraz gecti
Ve niye bu kadar vurdu bugun,cunku ben kahvaltiyi bugun cok erkenyaptim.nerdeyse iki saat erken .o yuzden bu acligim.oyyy nerdeyse beynim durdu.iyiyim simdi biraz daha.
demek ki artık hep erken yapıyoruz kahvaltıyı böylesi daha iyi olcak bence

Bu sabah yedi bucukta yedim,normalde dokuz onu bulurdu benim kahvaltim,yeme saati degisince boyle oldum bugun,simdi daha iyiyim gecti aclik krizim.
sabah 7.30 da kahvaltı
12 de öğle
18.30 civarı da akşam hiç değişmez bazen akşam değişsebiliyo aralarda da yeşil çay ve kahve harici pek bişey olmaz genelde sabah uyanır uyanmazda su içerim agzımı acmış olaym diye

akşam norml ye ya ama bence öğün aralarını uzat bu şekilde devam et derim ben erken kalkmak metabolizmayı calıştırmak en güzeli
Sabah altida kalkiyorumda,erken yemiyordum.bugundogru olani yapmisim aferinban
Yok oglen kadar,ekmek yok.dort kasik yemek,yogurt belki ve salata yerim.

Duzen guzel canim benim ki biraz da evde olmanin verdigi rahatlik.her an birseylere saldirabiliyorsun.bu hafta bunuasmaya calisiyorum insallah

Duzen guzel canim benim ki biraz da evde olmanin verdigi rahatlik.her an birseylere saldirabiliyorsun.bu hafta bunuasmaya calisiyorum insallah
evet bnmde hafta sonu kayıyo o düzen anlıyorum seni :) aslında mümkün olsa akşa yemeğimi 5 te yer bi daha da yemem ama işte olunca öyle olmuyo

Nasil hazirliyorsun peki.
annem hazırlamış bnde tam bilmiyorum sarımsakları rondoda geçirip zentinyagıyla kavanoza koymuş ordan kullanıyoruz ben olsam içine kekik ve nane de atardım sade hali bile salataya ayrı bi tad veriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…