- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #193.861
Aynen günde iki litre su iciyorum daha fazla oluyor Allah tan :)suyu sakın eksik etme hareket zaten var sende bide yediklerine dikkat ettin mi oldu bu işşşş
150 gr kuruyemişKızlar menüm sabah yeşil çay öğlen kurufasulye çorba ayran akşam da 500g yoğurt 150 gram kuru yemiş yedim evet onu abarttim başka birşey yok
Gayet ii afiyet olsun canım:))Slm kizlar napıyorsunuzCok konuşmuşsunuz okumadim
Menüm
Sabah sekersiz kahve 1 çay kasigi ev yapimi fıstık ezmesi (spora enerji)
Kahvaltı: 1 dilim kepek ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, sekersiz çay
Ara: 1 elma
Öğle: 1 kase yagsiz salata, 3 kaşık yoğurtla ayran
Yeşil çay
Ara: 1 portakal
Akşam: 1 tabak ıspanak yemeği, 2 kaşık yoğurt
Su 1 bucuk litre hala içiyorum
Spor
30 dk twist shape steppersaolun efendim açim
Felsteğen ve çok az fındık ve sıvı yağını Rondo ile karıştırıp yaptım canımPezto ne ola kiii spor bende yapamadım bugün yaa misafir vardı
Nerde o günler, bi 56 olsam sevinçten havalara uçarımbn 56istemiyom kendi adıan konus: D
kusura bakma150 gr kuruyemiş
N bende karşılığı YÖK amamenün ii görünüyor afiyet olsun canım
Aslında çok güzel menün sadece akşam 9.5 bana biraz geç geldi yedi gibi bitirse idin tatlım yemeği daha iyi olurdu senin için ben en geç. Altıda bırakıyorum cook acikirsam yoğurt yiyorumPlanladığım menü ile bugünkü menüm tutmadı vallamevsim geçişinden midir nedir sürekli açım
Sabah
yok (zaten 12:15 te uyandım)
Öğle (saat 2 gibi )
1.5 kaşık yulaf kepeği, az lor peyniri, çeşitli baharatlar ve 1 organik yumurtadan krep
Bugün kahve içmedim ödem yapıyor muhtemelen :/ günlerdir tartıda eksi yok
Akşamüstü saat 6 - 6.30 gibi
7 küçük kırma yeşil zeytin
4 siyah zeytin
1 parça İzmir tulum peyniri
Akşam (Saat 9:30)
1 hurma
1 büyük kase brokoli ve maydonoz çorbası (yağsız)
2 parça baharatlı zeytinyağlı ile yağlanmış tavada pişmiş hindi Eti
Diyete başladığımdan beri karnım hiç bu kadar şişmemiştiyarın yine tartıda eksi göremeyeceğim gibime geliyor
O Saatten sonra sadece ıhlamur ve Su..
Oh oh masallah gayet iyi vallaMenüm..
Sabah: bir yumurta, peynir, domates, salatalık, iki lokma çilek reçeli( annecim yapmış dayanamadım)
Ara: şekersiz türk kahvesi
Akşam: bir tabak taze fasülye, yoğurtlu kabak, salata..
Sağol canımOh oh masallah gayet iyi valla
Ben genelde sayıyla ya da avuç içi hesabıyla miktar hesaplıyorum 150 gr ne karara tekamül eder onu bilemedim canım ama azdır herhalde:)Nasıl anlamadım canım kusu
kusura bakma
Yok yok fazla canım ya Allah'tan daha hiçbirşey yemedim canım :) onunla yatacamBen genelde sayıyla ya da avuç içi hesabıyla miktar hesaplıyorum 150 gr ne karara tekamül eder onu bilemedim canım ama azdır herhalde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?