Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kesinlikle valla bide bana diyor ki sen çok mı yedin diyor sinirimi bozmak için valla ağlarım şimdi dedim deli etme beni dedim ay tatlı ister yaparım bı gram yemem mısır patlattım şimdi yemem çikolata yer yemiyoeum çok canım darlani :KK70:
Çok dolmussun sen çok :D :D çekilir dert değil bunlar :D

Öyle valla canım şu an mısır patlağı yiyor kocaman bı kaşe ben oturuyorum çıtır çıtır hupletiyoe valla
Ayyy kac ordan kac bu çıtırtılar bitene kadar :skandal:ayy ben çamaşır katlıcaktim de herkeslere:KK53: insan bisiler yenirken orda olmazsa daha iyi dayaniyo:dua:

günaydın bebekiiimmmmm :KK15::KK19::21::KK60::KK30::KK68::KK37::KK74: zabaaan körü be iişin vardı:confused:

bu sabah 73.5 ciktim gidip gidip geliyom bebisko cok sisiim var gobusumde buyuduuu :anneadayı:

ayy ins cnm 72 71 69 insani motive ediyor ins cuma ya 71.9 olursun:KK200:

Tatlisim hastalandim ben bu havalar mahfetti beji iki gundur yatiyorum burnum bogazim basimm :hasta: gelemedim :mad:
Sen nasilsinn izinde misin hala
Ayyyy gecmis olsun kuzucumm dikkat et kendine evet izindeyimmmm
Canım merhaba çok özledim buraları ama ben baya kilo aldım ve disipline olamıyorum gelsemde kalamıyorum o yüzden sizi uğraştrmak ve yarı yolda bırakmak istemiyorum canım. Kendi kendime bişeyler yapmaya çalışıcam sanırım öperim herkesleri @sarraf ımmm SekerPancarii SekerPancarii mmm tabikisii @ParteMoralll ımmmmmm
:KK37: beraber donelimmm kuzucum

CYMERA_20170412_221751.webp

kaptinn kaptinn SekerPancarii SekerPancarii size gelsinnnnn bugunden :KK68: baska bisey aticam da gtmiyo ozelden ya:KK34:

Ben mecbur kaldim yoksa bu istahla 55 olacaktim :KK70: sen 55 i elden kaybetmeden başla bence:tokat: bak bir günde 1 kilo gidiyo ödemle falan yapsanee:sus: ama haftasonu devam etmem dersen yapma:tokat: haftaya yapar girersin listeye:sus:
Ben bu hafta listeye giremem muhtemelen zaten :D ay dur tm bitti kestukkk :tokat:durdum artık bitti poğaça börek :sopa:

Bugun,
Kahvalti,
İki etimek
Domates,salatalik
Bir zeytin
Bir dilim peynir
Acik cay
Ara
Yok
Oglen,
İki kasik mercimekli bulgur pilavi
Uc cevizle cacik
Ara,
Bir fincan tarcinli kahve
Aksam,
Bir kofte,bir mucver,5 tane ince patates,bir kasik mercimekli bulgur pilavi,iki kasik yogurt,az domatrs ve salatalik
Hepsi firinda pisti.
İki lt su
:KK200: harika olmuş çok beğendim..

Back
X