- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #194.921
Günaydın canim bende spor yapıyorumGünaydın kızlar netim problemliydi, hücresel veriyi açmak istemedim bende yeni döndüm. Birazdan oy verip sporuma geçeceğim:))
Ayy gercekten mi beni tok tutuyodu o çorba kiz acaba küçük kase mi ictin ben iki dolu kepce koyup iciyodumÇok acıktım yaasabah evde kepek ekmegide yoktu ekmekte yemedim erkenden uyurum
Gecmis olsundu tatliskoskomiskoKızlar nabersiniiizzzz migrenim tuttu dünden beri bakamadım hiç buraya kV më gittim geldim yorgunum bayaa sabah tartildim 55.6 çıktım bu cuma kesin listeye giriyorum eğer hafta ici güzel beslenebilirsem
Kuzum o çorba sisiriyo insani o yuzden fazla çıkmışsındir eminim sabaha eksiyle uyanacaksinBugün 1.gün ve çok acıktım ve kilo vermiş gibi durmuyorum gün içinde tartıldım 74 çıktımoldum ... migrenin nasıl oldu kv de de gün nasıl geçti
O listeyi mı yaptınızKac aydir veremedigim 2 3 kiloyu yaptigim 3 gunluk listeyle verdim yaa cok mutluyumve sonrasında da az yedigim icin almadim verdiklerimi daha vericem son 2 kilo artik
Evet canim hani 3 gün bi diyet listesi paylaşmıştim ya onu yaptim benim son kilom oldugu icin bi türlü gitmiyodu diyete de cok adapte olamiyodum iyi geldi bu diyetO listeyi mı yaptınız
Analdim ben kabızlık başladı gösterdi bugünde fazla çıktı da acaba onu mu denesem yoksa dün kahvaltıda zeytin peynir yumurta yedim akşam bı çorba yoğurt ile kapattım arada kefir içtim ama inmedi ya çok moralim bozukEvet canim hani 3 gün bi diyet listesi paylaşmıştim ya onu yaptim benim son kilom oldugu icin bi türlü gitmiyodu diyete de cok adapte olamiyodum iyi geldi bu diyet
Diyete devam edip bu listeyi kilon duraklamaya girdiğinde dene bence canim kabizliktan olmustur uzulme kayisili form cayi içmeyi dene benceAnaldim ben kabızlık başladı gösterdi bugünde fazla çıktı da acaba onu mu denesem yoksa dün kahvaltıda zeytin peynir yumurta yedim akşam bı çorba yoğurt ile kapattım arada kefir içtim ama inmedi ya çok moralim bozuk
Ah canım viyoeum inan hep böyle oluyor diyette aha yarın tartı günü öleyim ben açlıktan başka çaresi yok valla yaDiyete devam edip bu listeyi kilon duraklamaya girdiğinde dene bence canim kabizliktan olmustur uzulme kayisili form cayi içmeyi dene bence
Stres yapma canim o da cok etkiliyo kiloyuAh canım viyoeum inan hep böyle oluyor diyette aha yarın tartı günü öleyim ben açlıktan başka çaresi yok valla ya
İnşallah canım çok sağol ya çok moralim bozuk böyle oturup oturup aglayasim geldi hatta yapmıyorum diyet dedim kendi kendime markete inip ne varsa alacaktım sonra saçmalama üç kilo gitti gene gidecek deidm bakalım işteStres yapma canim o da cok etkiliyo kiloyuinşallah eksi çıkarsın cok da kesme yemeyi sen normal diyete devam et elbet iner canimm az yiyosun sonucta
ben bir kase içtim ama doymadım biraz önce 1.ci kasemi içtim yarın bakalım ne olcak işin kötü tarafı dünkü kilomu hatırlamıyorum + daydım dün cuma akşamı cızlı şeylere gitti elim detoksa yapacan didim hafta içi de senin 3 günlük listeyi yapcam bişi olmaz sanırımAyy gercekten mi beni tok tutuyodu o çorba kiz acaba küçük kase mi ictin ben iki dolu kepce koyup iciyodum
neyi denedim tatlım sen çok okumadım geçmişiGunaydin kizlar
Bu sabah 0.7kg eksi gordum.
Bir gun de olsa deneyin isterseniz.ilk basta terrddut ettim ama cok acikmiyorsunuz.
iki kere cevap vermişimAyy gercekten mi beni tok tutuyodu o çorba kiz acaba küçük kase mi ictin ben iki dolu kepce koyup iciyodum
Gün boyunca kaç kase içtin sen ben 4 kase falan iciyorum tam hatırlamıyorum amaben bir kase içtim ama doymadım biraz önce 1.ci kasemi içtim yarın bakalım ne olcak işin kötü tarafı dünkü kilomu hatırlamıyorum + daydım dün cuma akşamı cızlı şeylere gitti elim detoksa yapacan didim hafta içi de senin 3 günlük listeyi yapcam bişi olmaz sanırım
Hergun tartilma canim yarin tartil ve sen normal diyete az yemeye devam et ve tartilma bi kac gün stresde yapma verdim mi vermedim mi diye bak göreceksin inecek kilonİnşallah canım çok sağol ya çok moralim bozuk böyle oturup oturup aglayasim geldi hatta yapmıyorum diyet dedim kendi kendime markete inip ne varsa alacaktım sonra saçmalama üç kilo gitti gene gidecek deidm bakalım işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?