- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #194.941
Kahvaltida ekmek yememissin ya ondan da cok acıkmışsındir kiziki kere cevap vermişim
Tartildin mi kuzumpek işe yaramadı sanırım yarın bakalım ne olacak wc sorunumda var 1 haftadır 200 300 gr gitse yine iyi
+daydım dün 73e çıktım artısı da vardı eşim dalga geçmişti sabah uyansın ona sorayım nöbetten geldi ...ben foto çekiyorum ya da bir yere yazıyorum yoksa unutuyorum hafıza sıfır bendeGün boyunca kaç kase içtin sen ben 4 kase falan iciyorum tam hatırlamıyorum ama
Tuhh kiz keske tartilsaydin bir gun önce bakardin ne kadar gittigine
Ay çok iyi kuzuuum bigün de baya farketmiss bugün de devam edicek misinGunaydin kizlar
Bu sabah 0.7kg eksi gordum.
Bir gun de olsa deneyin isterseniz.ilk basta terrddut ettim ama cok acikmiyorsunuz.
Niye kiii yoğurt kürü ise yaramadi miiiYarın tartıda fazla cikacam kesin
o listeyi aklıma koydum bu hafta yapsam fazla mı olur diye düşünüyorum ya da sadece gün yapayım perşembe günüKahvaltida ekmek yememissin ya ondan da cok acıkmışsındir kiz
Valla ben bu 3 gunluk listeden cok guzel sonuc aldim ki biliyosun iki gün yapabildim 3. günüm bozuldu evde olmadigimdan ama sonuc eve geldigimde eksiydim
Senin gibi incecik olacegiiimm kopcan dicekler bana daGecmis olsundu tatliskoskomisko55 i görmüşken asla cok yemiyosun artik
2 saatte 1 içtim sabah 10 da başladım akşam 10 sondu 7 kase içtim çok muGün boyunca kaç kase içtin sen ben 4 kase falan iciyorum tam hatırlamıyorum ama
Tuhh kiz keske tartilsaydin bir gun önce bakardin ne kadar gittigine
dünkü kilomu bilmiyorum eşime sorcam hatırlıyorsa yoksa 73,20 gibi sayacam +daydım çünkü bugünde 72,70Tartildin mi kuzum
Cok sağol teşekkür ederim :)Hergun tartilma canim yarin tartil ve sen normal diyete az yemeye devam et ve tartilma bi kac gün stresde yapma verdim mi vermedim mi diye bak göreceksin inecek kilon
Yok canım kabızlık mahvetti beni malaesef 66 gorecem derken sabah 67.600 çıktım evde ki isim bitsin kefir Alacam aşağı inipNiye kiii yoğurt kürü ise yaramadi miii
Aboooww arti olarak mı döndü sana detoksssdünkü kilomu bilmiyorum eşime sorcam hatırlıyorsa yoksa 73,20 gibi sayacam +daydım çünkü bugünde 72,70
Ayy o çok kötü oluyo yaa hic bişey yemeden arti oluyosunYok canım kabızlık mahvetti beni malaesef 66 gorecem derken sabah 67.600 çıktım evde ki isim bitsin kefir Alacam aşağı inip
Evet aynen öyle ki dünü öyle güzel kapattım ki yedim yoğurt yedim yoğurt bir sürüAyy o çok kötü oluyo yaa hic bişey yemeden arti oluyosun
Kesin vermissindir kuzum yaa. Bugun de devam ediyo msn kure+daydım dün 73e çıktım artısı da vardı eşim dalga geçmişti sabah uyansın ona sorayım nöbetten geldi ...ben foto çekiyorum ya da bir yere yazıyorum yoksa unutuyorum hafıza sıfır bende
Valla bu liste tek tip beslenme degil diyet listesi gibi sadece az ama her besin grubundan yiyosun 3 gun boyunca yine de kendin bilirsin canim istersen bu hafta normal diyet yap haftaya yaparsjno listeyi aklıma koydum bu hafta yapsam fazla mı olur diye düşünüyorum ya da sadece gün yapayım perşembe günü
Hee benim bileklerim coh inceSenin gibi incecik olacegiiimm kopcan dicekler bana da
Ben kahvaltımi 10 da falan yaptigim icin 12 de basliyodum genelde sonra saat 6 da yemeyi kesiyodum kuzum ama detoks da da cok hatirlamiyorum ama en son 8 e kadar yeyin yaziyodu sanki2 saatte 1 içtim sabah 10 da başladım akşam 10 sondu 7 kase içtim çok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?