Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

3 gümnlük liste ile verirsin kuzum önemli değil de haftasonu dinlenememen kötü olmuş dinlenme olmayınca hafta zor geçiyor bana yatılımıydı misafir .. kaptinn sen ne zaman başlıyorsun 3 günlük diyete

listeye bi daha göz geçiirip karar vericem kuzum bi kaç değişiklik yaparaktan

yeşil pakette varya kepek değil yulaf ezmesi galiba dedıgın gıbı deneyeyım o zaman paket dolu duruyo ya çöpe gitcek yazık günaaaa

yok canım değildi yatılı akşam yemeğe geldiler ikiside ama akşam üzerinden gelip oturdular yeni taşındık ya kendi evimize ev görmeye geliyorlar

şöyle fincan getirmişler hemen attım çeyize

meyve ile yediğinde tadından değişme oluyor mu ok deneysim var böyle lezziz lezziz bahsedince
Yulaf lapasini mi meyveyle yeyince evet kuzum meyve sekeri sagliyo guzel oluyo en cok cevizli portakalli yeyince seviyom yogurtla yiyorum ben genelde sütle cok yemiyorum

yok canım değildi yatılı akşam yemeğe geldiler ikiside ama akşam üzerinden gelip oturdular yeni taşındık ya kendi evimize ev görmeye geliyorlar

benim pek tarzım olmayan şeyler ama misafirler dikkat ediyor yeni gelin olunca iyi yapmışsın allah mutluluıkla kullanmanı da nasip etsin

ayyy ebnde nişanlıma sipariş ettim istanbula gittiğinde alcak bana pek seviim böyle şeyleri cok güzel özel misafirlerine yemek sonrası kayfe yapan bunlarla

neler koydun nasıl yaptınn bide ara öğün gibi mi tüketiyosun onu kuzum
Bi paket yulaf ezmesi kullandim 500 gr icine 1 yemek kaşığı zeytinyağı ekledim yarim çay bardağı pekmez bir elmayi ince rendeleyip püre yaptim onu koydum bir portakalin suyunu kabugunu ekledim 2 tatli kasigi fistik ezmesi koydum ceviz kirdim baya içine sonra hepsini iyce karıştırdım bütün yulaf islanacak şekilde sonra iki tepsiye yaydim firini 150 dereceye isitip 15 dk da bi çıkarıp karıştırdım toplam 50 dk pisti sonra sıcakken içine 2 yemek kaşığı hindistan cevizi kattim karıştırıp sogumaya biraktim soğuyunca iyce kitir kitir oluyo ikinci tepsiyi de ayni sekilde pisirdim sonra ikisini de fırını kapatip içine koydum sabaha kavanoza boşaltıp dolaba koydum ben ogle yemegi olarak yogurda sute katip yicem kuzum 2 yemek kasigi yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…