- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #195.081
3 gümnlük liste ile verirsin kuzum önemli değil de haftasonu dinlenememen kötü olmuş dinlenme olmayınca hafta zor geçiyor bana yatılımıydı misafir ..Hafta sonum kötü geçti2 günde de misafir vardı ne yedim ne içtim bilmiyorum hep ayaktaydım hiç dinlenemedim Çok abartmadım ama hiç sağlıklı değildi Sabahta uyuyakaldım zaten yorgunluktan tartılamadım bakalım yarın kaç çıkıcam büyüük ihtimalle aynıyımdır yarın 3 günlük listeye başlıyorum bende
yalancıktan ay ay diye geziyom ortalıkta kibar kibar konuşuyom düzgün otorup kalkıyom flnAhahahah kiz Allah seniijbende
listeye bi daha göz geçiirip karar vericem kuzum bi kaç değişiklik yaparaktan3 gümnlük liste ile verirsin kuzum önemli değil de haftasonu dinlenememen kötü olmuş dinlenme olmayınca hafta zor geçiyor bana yatılımıydı misafir ..kaptinn sen ne zaman başlıyorsun 3 günlük diyete
Nisanlindayalancıktan ay ay diye geziyom ortalıkta kibar kibar konuşuyom düzgün otorup kalkıyom fln
Yulaf kepegi mi aldin ezmesi mi ezmesi yaprak yaprak olan kiz granola olarak kesin yersin dene istersen kitir oluyo tatli oluyo kizim bile bayildiportakal kabugu falan da koydum cok guzel oldu netten bi bakiver cok da kolay evde ne varsa onunla yaptim ben
neler yedinnnnbak cuma listeye gircezzzz kendine gellll
meyve ile yediğinde tadından değişme oluyor mu ok deneysim var böyle lezziz lezziz bahsedinceYulafin lapasini bile cok seviyorum ben zaten diyolar yulafi sevmeyen hic sevmez sevende benim gibi suyunu çıkarıröğle yemegi olarak vazgecilmezim yulafff
aynen öyleNisanlindaboyle izliyo bu kiz napiyo diye
mantıyı 2 3 kasıkla bırakanlara hayranımçok canımın istediklerinin tadına baktım sadece çorba içtim 2 yk mantı yedim az az yemeye çalıştım
Atma kiz dene bak bunu yersin çünkü yulaf tadi gelmiyo böyle yapincayeşil pakette varya kepek değil yulaf ezmesi galibadedıgın gıbı deneyeyım o zaman paket dolu duruyo ya çöpe gitcek yazık günaaaa
3 gümnlük liste ile verirsin kuzum önemli değil de haftasonu dinlenememen kötü olmuş dinlenme olmayınca hafta zor geçiyor bana yatılımıydı misafir ..kaptinn sen ne zaman başlıyorsun 3 günlük diyete
mantıyı 2 3 kasıkla bırakanlara hayranım
3 kilo olmasa da 2 kilo versen de olur benim yaptığımı hafta sonu 1 gün yapsan 700 800 gram da gider sonra korumaya geçersin .. ay bu detoks işini sevdim ben yalisteye bi daha göz geçiirip karar vericem kuzum bi kaç değişiklik yaparaktan
Atma kiz dene bak bunu yersin çünkü yulaf tadi gelmiyo böyle yapinca
Yulaf lapasini mi meyveyle yeyince evet kuzum meyve sekeri sagliyo guzel oluyo en cok cevizli portakalli yeyince seviyom yogurtla yiyorum ben genelde sütle cok yemiyorummeyve ile yediğinde tadından değişme oluyor mu ok deneysim var böyle lezziz lezziz bahsedince
benim pek tarzım olmayan şeyler ama misafirler dikkat ediyor yeni gelin olunca iyi yapmışsın allah mutluluıkla kullanmanı da nasip etsinyok canım değildi yatılı akşam yemeğe geldiler ikiside ama akşam üzerinden gelip oturdular yeni taşındık ya kendi evimize ev görmeye geliyorlar
şöyle fincan getirmişler hemen attım çeyize
ayyy ebnde nişanlıma sipariş ettim istanbula gittiğinde alcak banayok canım değildi yatılı akşam yemeğe geldiler ikiside ama akşam üzerinden gelip oturdular yeni taşındık ya kendi evimize ev görmeye geliyorlar
şöyle fincan getirmişler hemen attım çeyize
benim pek tarzım olmayan şeyler ama misafirler dikkat ediyor yeni gelin olunca iyi yapmışsın allah mutluluıkla kullanmanı da nasip etsin
portakala bayılırım ... denicem bu haftadan sonra kendimi hazırlayım 1 haftaYulaf lapasini mi meyveyle yeyince evet kuzum meyve sekeri sagliyo guzel oluyo en cok cevizli portakalli yeyince seviyom yogurtla yiyorum ben genelde sütle cok yemiyorum
Bi paket yulaf ezmesi kullandim 500 gr icine 1 yemek kaşığı zeytinyağı ekledim yarim çay bardağı pekmez bir elmayi ince rendeleyip püre yaptim onu koydum bir portakalin suyunu kabugunu ekledim 2 tatli kasigi fistik ezmesi koydum ceviz kirdim baya içine sonra hepsini iyce karıştırdım bütün yulaf islanacak şekilde sonra iki tepsiye yaydim firini 150 dereceye isitip 15 dk da bi çıkarıp karıştırdım toplam 50 dk pisti sonra sıcakken içine 2 yemek kaşığı hindistan cevizi kattim karıştırıp sogumaya biraktim soğuyunca iyce kitir kitir oluyo ikinci tepsiyi de ayni sekilde pisirdim sonra ikisini de fırını kapatip içine koydum sabaha kavanoza boşaltıp dolaba koydumneler koydun nasıl yaptınn bide ara öğün gibi mi tüketiyosun onu kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?