- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #195.041
Olur öyle yapayım bu hafta koruyum sabitleyim kilomu verebikirsem 200 300 gram vereyim haftaya yaparim onu daCok sevindim valla canimCok iyi bu menu kuzum aksam karbonhidrat alma tavuk super şu 3 günlük diyeti hemen yapma bence bu hafta normal beslen diger haftalarda denersin tatlim yorma vucudunu
Dur gonşu bi goşam da sana getiremhem zayıf hem hamarat gız
Görürsün bak haftaya da 75 olurerkeklerin pis metabolizmasıhemen zayıflıyolar
Dur gonşu bi goşam da sana getirembu nerenin şivesi bilmiyom babannem derdi bi goşam da bana ver diye
bizde haftaya istediğimiz kiloya gelcezGörürsün bak haftaya da 75 olursonra da yer almaz
Bende cok elitim belli olmiii miay bizde de gonşu derler hep özenmişimdir şiveli konusmalara da yok öle konusan kise ailede biz elit ve sosyatik bir aileyiz
yok daha günaydındırrrrTunaydinnnn
Cumaya 51.7 olacambizde haftaya istediğimiz kiloya gelcezincecik olcem nişanlımdan önce sende gocanı yen o kaldık dobikk
pek belliBende cok elitim belli olmiii micoh kibarcanah gonuşurum
bende 54.9 olcm aha da buraya yazdımCumaya 51.7 olacamhihhh yettin sen
fark ettim masallah keyifler yerinde eksidesiniz sanirimmgünaydın bebekiiiimm buralar süper sen nasılsınn nasıl gidiyoo
canimmm citir anne seniiiGünaydın guzellikHep aklımdasin bebekimmm daha cok gelll ama menu falan yaziyodun guzel oluyodu kizzz özlüyoz kine
Tunaydin cnm nbrTunaydinnnn
bugün toparlarsın bebikim bu kaçamak sana - olarak bile dönecektir .. ben genelde öyle yaptığımda - olarak dönüyor wc durumunu rahatlatıyorAra da tabi olur da,benim demek istedigim,ogun olarak dikkat etmek,ben bir ogunle gunu heba ettim gibi oldu,tika basa yemedim tabiki ama ogun yedim kacamagi,catalla tadimlik yeseydim ,emegimin karsiligini 4*4 alacaktimgibi
atıştırmalık olarak yiyebilirim sanırım gerçi yulafı da sevmiyorumCanim benim yaptigim tane tane bar gibi degil ama nette yulafli bar tarifleri de var bi bak istersen bence calişanlar icin super bi kahvaltilik olabilir yada arada atıştırmalik
Ni yanipek belliben özel bir karıyaammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?