Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Cok sevindim valla canim Cok iyi bu menu kuzum aksam karbonhidrat alma tavuk super şu 3 günlük diyeti hemen yapma bence bu hafta normal beslen diger haftalarda denersin tatlim yorma vucudunu
Olur öyle yapayım bu hafta koruyum sabitleyim kilomu verebikirsem 200 300 gram vereyim haftaya yaparim onu da

günaydın bebekiiiimm buralar süper sen nasılsınn nasıl gidiyoo
fark ettim masallah keyifler yerinde eksidesiniz sanirimm
bende iyiyim canim nolsun kizim icin hazirliklara baslamak istiyorum arastirmalar yapiyorum

Günaydın guzellikHep aklımdasin bebekimmm daha cok gelll ama menu falan yaziyodun guzel oluyodu kizzz özlüyoz kine
canimmm citir anne seniii menu yaziyordum baktim kimse benim menume yorum yapmii biraktim Bende cok ozluyorum sizleri
Kizin nasill bakimm sen kac kg ya indinn

Tunaydin cnm nbr

Ara da tabi olur da,benim demek istedigim,ogun olarak dikkat etmek,ben bir ogunle gunu heba ettim gibi oldu,tika basa yemedim tabiki ama ogun yedim kacamagi,catalla tadimlik yeseydim ,emegimin karsiligini 4*4 alacaktimgibi
bugün toparlarsın bebikim bu kaçamak sana - olarak bile dönecektir .. ben genelde öyle yaptığımda - olarak dönüyor wc durumunu rahatlatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…