Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Niye kiz yapiyidik ya yorum ben 52 ye indim beybi az kaldi 50ye kizimda iyi teyzesi cizgi film izliyo süt keyfi yaparak susamimiz nasillarpremses susam

yok ben artıdayım ay neler alcan napcannnn mobilyasına karar verdin miii

Canim benim yaptigim tane tane bar gibi degil ama nette yulafli bar tarifleri de var bi bak istersen bence calişanlar icin super bi kahvaltilik olabilir yada arada atıştırmalik

şu yulaf kepeğini nasıl denediysem yiyemedim Midemi kaldırıyor hemen kusacak gibi oluyorum paket öylece duruyor

poncik nasılsın canın mı sıkkın senin

Hafta sonum kötü geçti 2 günde de misafir vardı ne yedim ne içtim bilmiyorum hep ayaktaydım hiç dinlenemedim Çok abartmadım ama hiç sağlıklı değildi Sabahta uyuyakaldım zaten yorgunluktan tartılamadım bakalım yarın kaç çıkıcam büyüük ihtimalle aynıyımdır yarın 3 günlük listeye başlıyorum bende

Ayy ben yulafin herseyine bayiliyom yaa ama kahvalti olarak bende tuketemem ben ekmek yumurta peynir yemeliyim yoksa gözüm doymaz
evet sabah yumurta peynir yeşillik mutlaka olmalı bende doymuyorum nerdeyse haşlama yumurtaya alışacam diyet sayesinde çok az zeytinyağı ile yapıyorum yumurtamı haşlama tadına çok yakın ... yıllara önce yulaf almıştım süte döküp yedim yutamadım bile sonra çöpe atmıştım

şu yulaf kepeğini nasıl denediysem yiyemedim Midemi kaldırıyor hemen kusacak gibi oluyorum paket öylece duruyor
Yulaf kepegi mi aldin ezmesi mi ezmesi yaprak yaprak olan kiz granola olarak kesin yersin dene istersen kitir oluyo tatli oluyo kizim bile bayildiportakal kabugu falan da koydum cok guzel oldu netten bi bakiver cok da kolay evde ne varsa onunla yaptim ben

neler yedinnnn bak cuma listeye gircezzzz kendine gellll

Yulafin lapasini bile cok seviyorum ben zaten diyolar yulafi sevmeyen hic sevmez sevende benim gibi suyunu çıkarır öğle yemegi olarak vazgecilmezim yulafff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…