- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #195.061
Niye kiz yapiyidik ya yorumfark ettim masallah keyifler yerinde eksidesiniz sanirimm
bende iyiyim canim nolsun kizim icin hazirliklara baslamak istiyorum arastirmalar yapiyorum
canimmm citir anne seniiimenu yaziyordum baktim kimse benim menume yorum yapmii biraktim Bende cok ozluyorum sizleri
Kizin nasill bakimm sen kac kg ya indinn
Tunaydin cnm nbr
Ayy ben yulafin herseyine bayiliyom yaaatıştırmalık olarak yiyebilirim sanırım gerçi yulafı da sevmiyorum
yok ben artıdayımfark ettim masallah keyifler yerinde eksidesiniz sanirimm
bende iyiyim canim nolsun kizim icin hazirliklara baslamak istiyorum arastirmalar yapiyorum
canimmm citir anne seniiimenu yaziyordum baktim kimse benim menume yorum yapmii biraktim Bende cok ozluyorum sizleri
Kizin nasill bakimm sen kac kg ya indinn
Tunaydin cnm nbr
poncik nasılsın canın mı sıkkın seninGünaydınnnn
Günaydın canımGünaydın herkese
Gunaydin poncikimGünaydınnnn
günaydın canııımmGünaydın herkese
Canim benim yaptigim tane tane bar gibi degil ama nette yulafli bar tarifleri de var bi bak istersen bence calişanlar icin super bi kahvaltilik olabilir yada arada atıştırmalik
poncik nasılsın canın mı sıkkın senin
günaydın beybililililiGünaydınnnn
gör bakamHahhhhadi bakalimm
evet sabah yumurta peynir yeşillik mutlaka olmalı bende doymuyorum nerdeyse haşlama yumurtaya alışacam diyet sayesinde çok az zeytinyağı ile yapıyorum yumurtamı haşlama tadına çok yakın ... yıllara önce yulaf almıştım süte döküp yedim yutamadım bile sonra çöpe atmıştımAyy ben yulafin herseyine bayiliyom yaaama kahvalti olarak bende tuketemem ben ekmek yumurta peynir yemeliyim yoksa gözüm doymaz
Yulaf kepegi mi aldin ezmesi mi ezmesi yaprak yaprak olan kiz granola olarak kesin yersin dene istersen kitir oluyo tatli oluyo kizim bile bayildişu yulaf kepeğini nasıl denediysem yiyemedimMidemi kaldırıyor hemen kusacak gibi oluyorum paket öylece duruyor
neler yedinnnnHafta sonum kötü geçti2 günde de misafir vardı ne yedim ne içtim bilmiyorum hep ayaktaydım hiç dinlenemedim Çok abartmadım ama hiç sağlıklı değildi Sabahta uyuyakaldım zaten yorgunluktan tartılamadım bakalım yarın kaç çıkıcam büyüük ihtimalle aynıyımdır yarın 3 günlük listeye başlıyorum bende
aldın mıııııBen bugün kilo soylemesem olmaz mı
sen beni kv yanında gör kırılcam kibarlıktanKibarlihda beniynen yarışaman uğraşma
Yulafin lapasini bile cok seviyorum ben zaten diyolar yulafi sevmeyen hic sevmez sevende benim gibi suyunu çıkarırevet sabah yumurta peynir yeşillik mutlaka olmalı bende doymuyorum nerdeyse haşlama yumurtaya alışacam diyet sayesinde çok az zeytinyağı ile yapıyorum yumurtamı haşlama tadına çok yakın ... yıllara önce yulaf almıştım süte döküp yedim yutamadım bile sonra çöpe atmıştım
Ahahahah kiz Allah seniijsen beni kv yanında gör kırılcam kibarlıktannişanlım diyo nası bişi oluyon sen öyle normalde tabi höyt höyttt oldugumdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?