Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

takıma karsı sorumlullugun var çünkü artııkkk insan cekiniyo ister istemez sonucları kötü etkilememek için
ama yemek istememen cok iyi

takıma karsı sorumlullugun var çünkü artııkkk insan cekiniyo ister istemez sonucları kötü etkilememek için
ama yemek istememen cok iyi
Aynen eşim bana diyor n buluyon o sitede diyor zayıflıyor um canım diyorum oradakiler doğru yazdığını nereden bilecek diyor doğru yazmayan kendine yalan söyle dedim ben onu düşünmüyorum orası beni çok disipline soktu normalde bı ay dolmadan ben rejimi bırakmıştım dedim anam oraya sorumlusu oluyorsun yazıyorsun dedim aynen öyle gerçekten burası çok iyi geldi bana

bnm nişanlım bilmiyo buraya girdiğimi
ama gercekten burası olmasa bnde biraz zor zayıflardım bide kaptan olunca cok daha disiplinli oldum insallah hep beraber zayıfcana olcaz

PEMBE TAKİM

(60)Poncikbirgelincik:60
()Nuffiun:
(40) elaalemi:40
()selcanmehmetcan:
()sarraf:
(105)Marul_Anne : 35 + 70

MOR TAKİM

()Hedef52:
()Senad:
()SekerPancarii:35+30
()Alina_:
()zuzuzuzu1234:
()ParteMoralll :100

PEMBE TAKİM: 205
MOR TAKIM:165

Aynısını dün benim eşim de dedi. Demek onlar böyle bi forumda takılsa paso birbirlerine sallayacaklar Erkek değili mi işte hep hava

@ParteMoralll poncikbirgelincik kaptinn tatlis teyseler aplalarrr kizim olacakkkkkkkkkk
Gozun aydin canim hayırlısı yla saglikla kucagina al canim cok mutlu oldumm..
Rabbimmm en kisa zamanda sana ve selcanimada nasip etsin tum isteyenlere de ins kizlar normal dogum yaparsam hep adiniza duduadecem hepppp
Sağol canim benim dua et benim içinde ozaman yine yazisiriz özelde n ismimi söylerim canimm benimm ♡♥♡

nerelerdesin hç mesaj da atmıyon artıkın
Bugün evdeyim canim cok yogunum artik bahce sezonumuz açıldı yorgunluktan oldum hastalandim öyle kizz izindeyimm yazmiyim cok firsatimm olmadi.he yediklerime gelirsek dikkat edemedim regl oldum sisim hassasim puff böyle daha is yapicamm yemek yapicamm ve bugun hic bişey yapmak istemim. . Sonra görüşürüz keptinimm

KUZUM DİKKAT ET İZİNLİYİM DİYE SALMA HEDEFİNE ÇOK AZ KALDI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…