- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #195.541
hoş sohbet varsa demek kiİŞ YOĞUN TAM YEMEK SÖYLEDİK BU SEFERDE BİRİ GELDİ GİTMESİNİ BEKLİYORUZGELEN KAZIK ÇAKIYOR RESMEN
ay yok aksine bnm gözüm hep yemeklerdeKilo verdikce hep yemeden içmeden karşılıyorum ay şunu yemim az daha gitsin gibi bu aralar öyle oluyor bana size de öyle bı his geliyor mu acep
valla bende yeme istediği bayağı kesildi nasıl oldu bilmiyorum ama hani yedikce vicdan azabı duymaya başladım azcik karnim dpysa ay çok yedim diyorum ama yemiyoeum yazıyorum da buraya hastalık dercesine gelmese bari yememe olay iay yok aksine bnm gözüm hep yemeklerde
takıma karsı sorumlullugun var çünkü artııkkkvalla bende yeme istediği bayağı kesildi nasıl oldu bilmiyorum ama hani yedikce vicdan azabı duymaya başladım azcik karnim dpysa ay çok yedim diyorum ama yemiyoeum yazıyorum da buraya hastalık dercesine gelmese bari yememe olay i
Aynen eşim bana diyor n buluyon o sitede diyor zayıflıyor um canım diyorum oradakiler doğru yazdığını nereden bilecek diyor doğru yazmayan kendine yalan söyle dedim ben onu düşünmüyorum orası beni çok disipline soktu normalde bı ay dolmadan ben rejimi bırakmıştım dedim anam oraya sorumlusu oluyorsun yazıyorsun dedim aynen öyle gerçekten burası çok iyi geldi banatakıma karsı sorumlullugun var çünkü artııkkkinsan cekiniyo ister istemez sonucları kötü etkilememek için
ama yemek istememen cok iyi
YOK YA İŞSİZLİK ÜCRETİ İÇİN GELMİŞ YEMEK SAATİNDE YÜZ VERMİYOZ KİMSEYE AMA YİNE DE GELİYORLAR BUNDAN SONRA 12 13 ARASI YEMEK SAATİhoş sohbet varsa demek ki
Ben sabahlari yemistim spor yaparken 1 cay kasigi
Keske mühendis varken yiyeydin ona verirdin
bnm nişanlım bilmiyo buraya girdiğimiAynen eşim bana diyor n buluyon o sitede diyor zayıflıyor um canım diyorum oradakiler doğru yazdığını nereden bilecek diyor doğru yazmayan kendine yalan söyle dedim ben onu düşünmüyorum orası beni çok disipline soktu normalde bı ay dolmadan ben rejimi bırakmıştım dedim anam oraya sorumlusu oluyorsun yazıyorsun dedim aynen öyle gerçekten burası çok iyi geldi bana
kitleyin kapıyı içerdekileri de atın dısarıYOK YA İŞSİZLİK ÜCRETİ İÇİN GELMİŞ YEMEK SAATİNDE YÜZ VERMİYOZ KİMSEYE AMA YİNE DE GELİYORLAR BUNDAN SONRA 12 13 ARASI YEMEK SAATİ
Aynısını dün benim eşim de dedi. Demek onlar böyle bi forumda takılsa paso birbirlerine sallayacaklarAynen eşim bana diyor n buluyon o sitede diyor zayıflıyor um canım diyorum oradakiler doğru yazdığını nereden bilecek diyor doğru yazmayan kendine yalan söyle dedim ben onu düşünmüyorum orası beni çok disipline soktu normalde bı ay dolmadan ben rejimi bırakmıştım dedim anam oraya sorumlusu oluyorsun yazıyorsun dedim aynen öyle gerçekten burası çok iyi geldi bana
Gozun aydin canim hayırlısı yla saglikla kucagina al canim cok mutlu oldumm..
Sağol canim benim dua et benim içinde ozaman yine yazisiriz özelde n ismimi söylerim canimm benimm ♡♥♡Rabbimmm en kisa zamanda sana ve selcanimada nasip etsin tum isteyenlere de ins kizlar normal dogum yaparsam hep adiniza duduadecem hepppp
nerelerdesinGozun aydin canim hayırlısı yla saglikla kucagina al canim cok mutlu oldumm..
Sağol canim benim dua et benim içinde ozaman yine yazisiriz özelde n ismimi söylerim canimm benimm ♡♥♡
Bugün evdeyim canim cok yogunum artik bahce sezonumuz açıldı yorgunluktan oldum hastalandim öyle kizz izindeyimm yazmiyim cok firsatimm olmadi.he yediklerime gelirsek dikkat edemedim regl oldum sisim hassasim puff böyle daha is yapicamm yemek yapicamm ve bugun hic bişey yapmak istemim. . Sonra görüşürüz keptinimmnerelerdesinhç mesaj da atmıyon artıkın
VALLA ÇOK KÖTÜ OLUYOR ZATEN KUŞ KADAR YİYORUM BIRAKSINLAR ZAMANIMDA YİYİM .. ÖĞLEN NE YEDİN BAKİMkitleyin kapıyı içerdekileri de atın dısarı:
KUZUM DİKKAT ET İZİNLİYİM DİYE SALMA HEDEFİNE ÇOK AZ KALDIBugün evdeyim canim cok yogunum artik bahce sezonumuz açıldı yorgunluktan oldum hastalandim öyle kizz izindeyimm yazmiyim cok firsatimm olmadi.he yediklerime gelirsek dikkat edemedim regl oldum sisim hassasim puff böyle daha is yapicamm yemek yapicamm ve bugun hic bişey yapmak istemim. . Sonra görüşürüz keptinimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?