- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #195.561
tm kuzum hazır bu kadar hareket ediyoken yediklerine de dikkat etsen gözle görülür kilo verirsin aslındaBugün evdeyim canim cok yogunum artik bahce sezonumuz açıldı yorgunluktan oldum hastalandim öyle kizz izindeyimm yazmiyim cok firsatimm olmadi.he yediklerime gelirsek dikkat edemedim regl oldum sisim hassasim puff böyle daha is yapicamm yemek yapicamm ve bugun hic bişey yapmak istemim. . Sonra görüşürüz keptinimm
öğle 1 bucuk büyük köfte yarım kase corba 2 dilim ekmek yedimVALLA ÇOK KÖTÜ OLUYOR ZATEN KUŞ KADAR YİYORUM BIRAKSINLAR ZAMANIMDA YİYİM .. ÖĞLEN NE YEDİN BAKİM
bizde bi ara vardı kuzum yemesinden ziyade temizlemesi eziyetKIZLAR EELEKTRİKLİ IZAGARA KULLANAN VAR MI ARANIZDA ? GENELDE FIRINDA PİŞİRİYORUM LEZZET FARKI OLUYOR MU
spor oncesi cok güzel benceve akşam yemeğim yağsız tuzsuz salata + ayran
spor oncesi cok güzel bencekahvede iç emi enerji olsun
SABAH BÖREK ÖĞLEN 2 DİLİM EKMEKöğle 1 bucuk büyük köfte yarım kase corba 2 dilim ekmek yedimekmekler biraz cok geldi ara öğün yapmadım bende meyve getirmiştim oysa ki
bizde bi ara vardı kuzum yemesinden ziyade temizlemesi eziyet
ama tadında bi farklılık yok sadece yagından kurtuluyo et işte aynı fırında gibi oluyo bence
TEMİZLEMESİ ZORSA HİÇ GEREK YOK UNUTTUM GİTTİ BEN HİÇ KULLANMADIM SORMADAN DA ALMAK İSTEMEDİMbizde bi ara vardı kuzum yemesinden ziyade temizlemesi eziyet
ama tadında bi farklılık yok sadece yagından kurtuluyo et işte aynı fırında gibi oluyo bence
he olar 1 tane de diyet biskuvi al üstüne sürersin ama 1 tane sadece tm mı oda cok acıkırsanakşam içcem onu yanında 1 tk fıstık ezmesiyle
YAPTIN MI KUZUM FISTIK EZMESİ ALDIN MI YA DAakşam içcem onu yanında 1 tk fıstık ezmesiyle
ay evet onu sonradan farkettim bende ama akşam yemegi sallantıda oldugu için yemek istedimSABAH BÖREK ÖĞLEN 2 DİLİM EKMEKMEYVE YESEYDİN DAHA İYİYDİ
he olar 1 tane de diyet biskuvi al üstüne sürersin ama 1 tane sadece tm mı oda cok acıkırsan
YAPTIN MI KUZUM FISTIK EZMESİ ALDIN MI YA DA
ay piknikten yıldııımmmm bana piknik demeeeecanım mangalda tavuk cektiyaz gelsede piknige gitsekkkkkkkkkkkkkk
belki yei cıkanlar farklıdır beybi bizim aldıgımız zamankiler cok zor temizleniyodu yine bi 5 6 yıl öncesiTEMİZLEMESİ ZORSA HİÇ GEREK YOK UNUTTUM GİTTİ BEN HİÇ KULLANMADIM SORMADAN DA ALMAK İSTEMEDİM
salata az gelir diyehayır almıcam sen niye böyle şeyler sokuyon benim aklıma
TEYZENDE YAP BENCE DAHA SAĞLIKLIyok kuzum annem almıştı vardı evde bi iki kaşık kalmış bitmek üzere yapmak istiyodum amaa yok yapamadım alsam mı onu da netten siparis vermem lazım kargoyla falan cok olcak oda dısarda gorursem alırım dedım yada teyzemde rondo var galıba oraya gıdınce yaparım
Benahahahben cok doydum bugün menü tırt sen naptın yimedin dimi
Ayy cohhh sıkıcıyoook bu akşam tek kalcemay ne sıkıcı
Bende simbonun var alt kismina su koyuyosun pişiriyorsun guzel oluyo bence ozellikle canim mangal istediginde tavuk falan yapıyorum bence gizillKIZLAR EELEKTRİKLİ IZAGARA KULLANAN VAR MI ARANIZDA ? GENELDE FIRINDA PİŞİRİYORUM LEZZET FARKI OLUYOR MU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?