Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tm kuzum hazır bu kadar hareket ediyoken yediklerine de dikkat etsen gözle görülür kilo verirsin aslında dikakt et kendine hasta olmaa

KIZLAR EELEKTRİKLİ IZAGARA KULLANAN VAR MI ARANIZDA ? GENELDE FIRINDA PİŞİRİYORUM LEZZET FARKI OLUYOR MU
bizde bi ara vardı kuzum yemesinden ziyade temizlemesi eziyet
ama tadında bi farklılık yok sadece yagından kurtuluyo et işte aynı fırında gibi oluyo bence

YAPTIN MI KUZUM FISTIK EZMESİ ALDIN MI YA DA

yok kuzum annem almıştı vardı evde bi iki kaşık kalmış bitmek üzere yapmak istiyodum amaa yok yapamadım alsam mı onu da netten siparis vermem lazım kargoyla falan cok olcak oda dısarda gorursem alırım dedım yada teyzemde rondo var galıba oraya gıdınce yaparım

canım mangalda tavuk cekti yaz gelsede piknige gitsekkkkkkkkkkkkkk
ay piknikten yıldııımmmm bana piknik demeeee geçen yaz her hafta sonu nişanlımlarla pikniğe gittik sözde bizim için olan bi organizasyon ama bütün gün o mangal basında ben millete hizmet ettim diğerleri yayıldı bak sinirlendim hatırlayınca

TEYZENDE YAP BENCE DAHA SAĞLIKLI

KIZLAR EELEKTRİKLİ IZAGARA KULLANAN VAR MI ARANIZDA ? GENELDE FIRINDA PİŞİRİYORUM LEZZET FARKI OLUYOR MU
Bende simbonun var alt kismina su koyuyosun pişiriyorsun guzel oluyo bence ozellikle canim mangal istediginde tavuk falan yapıyorum bence gizill bayadir yapmıyorum amaonu yikamaya üşeniyom amaan tavada yaparim diyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…