Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende deli gibi çay içmek istiyom ne alakaysa nası puding neli neler var içinde
Un nisasta yumurta süt cikolata seker vag icinde o da varya dolapda unutmusum iki gündür duruyomus bi gördüm gözüm açıldı faltaşi gibimüstü kabuk tutmuş bi guzel olmusssssssss can suyu gibi geldi yutuverdim ama hani şu minik çerez kaseleri olur ya ondaydi 2 yemek kaşığı bile yoktur icinde

ay üstü öle olunca bek güzel oluyo he biliyim bende onda yapıyom hep bide aralarına biskuvi fln ufalıyom

TEMİZLEMESİ ZORSA HİÇ GEREK YOK UNUTTUM GİTTİ BEN HİÇ KULLANMADIM SORMADAN DA ALMAK İSTEMEDİM
Aman alma kiz bosver yaparken çıkar yap yika yaglar icinde kaliyo bilmem ne sonra geri kaldireziyetten baska bisey degil bide kizim küçükken meyve suyu sıkardım o makinayı yikamak zulüm gelirdi

ay üstü öle olunca bek güzel oluyo he biliyim bende onda yapıyom hep bide aralarına biskuvi fln ufalıyom
Bisi olmas o kadarcikdan demidemiolmas deolmas demi aksam mantar kavuruyum da yiyim bari kalorisi az protein ossun icim dışım mantar oldu iki gündür

Ayy ben hic elleşmem hic biseye bi salatayi yaparim kvdem yapar biz yirik

Ayy ben hic elleşmem hic biseye bi salatayi yaparim kvdem yapar biz yirik
annem en son demiş kızım yoruluyo bi pazarı var onda da dinlensin gezsin yeter bu kadar piknik demiş bi analar düşünüyo zati
kız hazırla salatası patlıcan biber pörpülemesi temizlemesi etleri hazırlaması sonra sofrayı kur kaldır nişanlıma ekmek arası yapıp yapıp götürüyodum ondan sonra sofrayı topa cay dök vs sonra hadi gidiyok diyolar

Hah iyi demis yoksa her pazar gidecediniz yani ayy bütün hizmeti sen yapiyomusun giz ama gelin olunca böyle sonra piknigi niye sevmiyon derler ben coh iş yapmadigimda seviyom

PEMBE TAKİM

(60)Poncikbirgelincik:60
()Nuffiun:
(40) elaalemi:40
()selcanmehmetcan:
()sarraf:
(105)Marul_Anne : 35 + 70

MOR TAKİM

()Hedef52:
()Senad:
()SekerPancarii:35+30
()Alina_:
()zuzuzuzu1234:
(150)ParteMoralll :100+50

PEMBE TAKİM: 205
MOR TAKIM:215

Bende simbonun var alt kismina su koyuyosun pişiriyorsun guzel oluyo bence ozellikle canim mangal istediginde tavuk falan yapıyorum bence gizill bayadir yapmıyorum amaonu yikamaya üşeniyom amaan tavada yaparim diyom
YIKAMASI ÇOK MU ZOR BUHAR DUMAN ÇIKIYOR MU FAZLA GERÇİ BALKONDA PİŞİRİRSİN ÇOK ÇIKIYORSA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…