- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #195.581
Tuz attim kiz ben yoksa çekilmiyo salatave akşam yemeğim yağsız tuzsuz salata + ayran
bende deli gibi çay içmek istiyom ne alakaysaBenminik bi kase puding yedim kendim yaptim yag yok icinde pufff bugun coh yemek istiyommmm
Aynen katiliyorum hafif oluyo guzel oluyo ama yikamadi eziyet yabizde bi ara vardı kuzum yemesinden ziyade temizlemesi eziyet
ama tadında bi farklılık yok sadece yagından kurtuluyo et işte aynı fırında gibi oluyo bence
kesinlikleAynen katiliyorum hafif oluyo guzel oluyo ama yikamadi eziyet ya
Un nisasta yumurta süt cikolata seker vag icindebende deli gibi çay içmek istiyom ne alakaysanası puding neli neler var içinde
ay üstü öle olunca bek güzel oluyoUn nisasta yumurta süt cikolata seker vag icindeo da varya dolapda unutmusum iki gündür duruyomus bi gördüm gözüm açıldı faltaşi gibim üstü kabuk tutmuş bi guzel olmusssssssss can suyu gibi geldi yutuverdim ama hani şu minik çerez kaseleri olur ya ondaydi 2 yemek kaşığı bile yoktur icinde
Aman alma kiz bosver yaparken çıkar yap yika yaglar icinde kaliyo bilmem ne sonra geri kaldirTEMİZLEMESİ ZORSA HİÇ GEREK YOK UNUTTUM GİTTİ BEN HİÇ KULLANMADIM SORMADAN DA ALMAK İSTEMEDİM
Bisi olmas o kadarcikdan demiay üstü öle olunca bek güzel oluyohe biliyim bende onda yapıyom hep bide aralarına biskuvi fln ufalıyom
Ayy ben hic elleşmem hic biseyeay piknikten yıldııımmmm bana piknik demeeeegeçen yaz her hafta sonu nişanlımlarla pikniğe gittik sözde bizim için olan bi organizasyon ama bütün gün o mangal basında ben millete hizmet ettim diğerleri yayıldı bak sinirlendim hatırlayınca
olmaz de uleennnBisi olmas o kadarcikdan demidemi olmas de olmas demi aksam mantar kavuruyum da yiyim bari kalorisi az protein ossun icim dışım mantar oldu iki gündür
annem en son demiş kızım yoruluyo bi pazarı var onda da dinlensin gezsin yeter bu kadar piknik demişAyy ben hic elleşmem hic biseyebi salatayi yaparim kvdem yapar biz yirik
Bende simbonun var alt kismina su koyuyosun pişiriyorsun guzel oluyo bence ozellikle canim mangal istediginde tavuk falan yapıyorum bence gizillbayadir yapmıyorum ama onu yikamaya üşeniyom amaan tavada yaparim diyom
Ne yidin sen giben yidiiiimm
olmaz de uleennnolmazzz yalan söylüyorsuuunnn
mantar iyidir mantar candır severim
Hah iyi demis yoksa her pazar gidecediniz yaniannem en son demiş kızım yoruluyo bi pazarı var onda da dinlensin gezsin yeter bu kadar piknik demişbi analar düşünüyo zati
kız hazırla salatası patlıcan biber pörpülemesi temizlemesi etleri hazırlaması sonra sofrayı kur kaldır nişanlıma ekmek arası yapıp yapıp götürüyodum ondan sonra sofrayı topa cay dök vs sonra hadi gidiyok diyolar
ben mesaideyim sen yapBende severin mantar ama bıktım baska yemek yap aksama
sende gelinsin ama sna yaptıran yoohhhHah iyi demis yoksa her pazar gidecediniz yaniayy bütün hizmeti sen yapiyomusun giz ama gelin olunca böyle sonra piknigi niye sevmiyon derler ben coh iş yapmadigimda seviyom
YIKAMASI ÇOK MU ZOR BUHAR DUMAN ÇIKIYOR MU FAZLA GERÇİ BALKONDA PİŞİRİRSİN ÇOK ÇIKIYORSABende simbonun var alt kismina su koyuyosun pişiriyorsun guzel oluyo bence ozellikle canim mangal istediginde tavuk falan yapıyorum bence gizillbayadir yapmıyorum ama onu yikamaya üşeniyom amaan tavada yaparim diyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?