- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #195.781
Hayiren cok beni tebrik et
Askitommmmmmsaol bebegim
İNŞALLAH CANIM YA BENDE O SİMİT HEP VAR OTURARAK ÇALIŞIYORUM EVE GİDİNCE AZ DOLANIYORUM SONRA 9DAN 12 YE GENE OTURUYORUM NASIL GİDİCEK BİLMİYORUM O SİMİTÇİKLEREminim hedef kilona yaklastiginda simit mimit kalmicak kuzum sonra da karin egzersilerine baslarsin daş gibi olur
bilemiyorum 1 dolu bir boş mu yapsam acaba bacaklarıma çok ağrı indi kalçalarıma da neyse 900 kalori ile geçireyim hafta sonunu olmazsa bol protein alarakbiraz bekle istersen kuzum ya geçen hafta yaptın en azından arada 2 hafta olsun
Ossun yapabildigince yap bence cok guzel sonuc alacaksintam yapamıyorum kuzum ama burda yapabildiğim kadar 3 gün birakmicam inşallah 60 olurum zor ama61.4tüm bu sabah
pazarteside söylediğim gibi seninle yarışa giremem ters tepiyo:
Bi goşam da bağa vir gomşuKayfeeeeyle finduuuhh yiidim enerjiiii
4 5 dklik abs videolari oluyo onlarla başla istersen kuzum zayifladikca sporla sıkılaşırİNŞALLAH CANIM YA BENDE O SİMİT HEP VAR OTURARAK ÇALIŞIYORUM EVE GİDİNCE AZ DOLANIYORUM SONRA 9DAN 12 YE GENE OTURUYORUM NASIL GİDİCEK BİLMİYORUM O SİMİTÇİKLERZAYIFLADIKÇA GÖZÜME DAHA ÇOK BATIYOR
Hahaha findikda guzelmis 15tanecik yidim kac kalori acabaBi goşam da bağa vir gomşu
Bek de az sayılmaz kalorisiHahaha findikda guzelmis 15tanecik yidim kac kalori acaba
Ossun yapabildigince yap bence cok guzel sonuc alacaksin
Himm himhimhim pekii sana bukadar yeter cezabarışak
masallah tahmin ettimKaffe içiyoh ni va
Bek de az sayılmaz kalorisi188 kalori
aynen bu hafta böyle geçsin zaten artıda değilsinbilemiyorum 1 dolu bir boş mu yapsam acaba bacaklarıma çok ağrı indi kalçalarıma da neyse 900 kalori ile geçireyim hafta sonunu olmazsa bol protein alarak
benden kısa değilsindirBENDE KISAYIM
doydun mu bariYidimsaolun efendim
aynen öle ortaya atalım lafıtamam ortaya meydan okuyak o zaman havaya
Hee 3 gün sonra toplam da 2 bucuk kilo gitse ni guzel olug deaamiiİlk günden aldım baksana
Dün akşam kefir içtim yoğurt yemedim ama güzel gidiyor senin menun de gayet iyi canım ay herkes zayıf olsun :)Ohhh afiyet olsun,bir de yogurt yiceksin galiba super
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?