- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #195.761
-600 için dayanılacak bir menü aslında sadece kahvaltı az olmuş listede nasıldı bilmiyorum gerçi
perşembe cok hafif beslenirsen belkim oluuurrYapabildiğim kadar yapıcam burda kuzum, sporada gittim dün akşam bugünde eve yürürüm yarında spora giderim tekrardan
Bu sabah 61,4 tüm 2 günde 1400 çoook zor
ben dünden bugüne galiba 300 yada 400 gr verdim dünkü kilomu hatırlamıyorum
perşembe cok hafif beslenirsen belkim oluuurrlisteye girmek istiyom seninde girmeni istiyomm
ben dünden bugüne galiba 300 yada 400 gr verdim dünkü kilomu hatırlamıyorum
ben izine ayrıldıgımda 55.8 dimBende istiyommm ama olur mu ki bilmiyommsen kaçtıınnn
tartıyla akraba oldukahahhaa hergün tartılmanın sonuçları bunlar banada oluyo
Meydan okuyorum diyosunhey gidin hey biz kefenimizle geldik buraya zayıflamaktn kimse alıkoyamaz bizi
Askitommmmmm
pazarteside söylediğim gibi seninle yarışa giremem ters tepiyoMeydan okuyorum diyosun
Eminim hedef kilona yaklastiginda simit mimit kalmicak kuzum sonra da karin egzersilerine baslarsin daş gibi olurbenim bel bölgem aha sorunlu simidim var kocaman hemdebacaklar sıkılaşırsa seksi olacak özellikle üst bacak ayak bileklerim yürüyüşten inceldi hemencecik
kahvaltını güzel yap doyur kendini iyice bol yeşillik kırmızı biber domates de olsun kahvaltıda öğlen de çorba ya da ana yemek ayran ya da salata ye akşamda salata ayran hatta protein salata yap ye bunu haftasonu 2 gün yap hafta içi mesain var zaten gözünde doyar karnında bir sürü yemek çeşidi oldu hatta bir gün akşam çorba bir gün akşam protein salata yap ...kız be yapmadım bu detoksu cesaret edemiyim
bakayım kuzum cuma listeye bi gireyimde hayırlısıylakahvaltını güzel yap doyur kendini iyice bol yeşillik kırmızı biber domates de olsun kahvaltıda öğlen de çorba ya da ana yemek ayran ya da salata ye akşamda salata ayran hatta protein salata yap ye bunu haftasonu 2 gün yap hafta içi mesain var zaten gözünde doyar karnında bir sürü yemek çeşidi oldu hatta bir gün akşam çorba bir gün akşam protein salata yap ...
bu hafta yap ki -ler cepte olsun kuzumbakayım kuzum cuma listeye bi gireyimde hayırlısıylahaftaya uygularım
biraz bekle istersen kuzum ya geçen hafta yaptın en azından arada 2 hafta olsunhaftasonu bende bir detoks yapıcam hangisini yapacağıma karar vermedim sadece
detoks çayları oluyor diyeti destekleyen öyle uyguladığuınız çay var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?