- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #195.801
Faydali bi ara öğün bisi olmaz 10 dene yi yeterHimm himhimhim pekii sana bukadar yeter ceza
masallah tahmin ettimolsunnn onemli degillllll tatmin ediyo.
Kiz seyede am bi kulah dondon kac kalori mirak ettm sadece
anlaştıkHimm himhimhim pekii sana bukadar yeter ceza
masallah tahmin ettimolsunnn onemli degillllll tatmin ediyo.
Kiz seyede am bi kulah dondon kac kalori mirak ettm sadece
Hic agzina sürmezsen yemezsin sakin tadina bakiyim dimeKızlar eşime patates kizarticam dua edin yemim
Tamam 10 a dusuriyim ozaman zaten bitsin daha almama ama iyi geliyo yaFaydali bi ara öğün bisi olmaz 10 dene yi yeterhemen bakiyom 2 top vanilyali dondona bakiyom külahlı
Kızlar eşime patates kizarticam dua edin yemim
Sende kendine firina atsaydin soslayip hem daha saglikli. Bende patatesi cok severim zor durumKızlar eşime patates kizarticam dua edin yemim
Hee doydumaynen bu hafta böyle geçsin zaten artıda değilsin
benden kısa değilsindir
doydun mu baribnm karnım gurulduyo su an öğle yemeğinde cok yemesem bari
aynen öle ortaya atalım lafıben 54lere incem görür onlar görürler
aynen bu hafta böyle geçsin zaten artıda değilsin
benden kısa değilsindir
doydun mu baribnm karnım gurulduyo su an öğle yemeğinde cok yemesem bari
aynen öle ortaya atalım lafıben 54lere incem görür onlar görürler
ilk gün 600 gitti bunun gerçekleşmesi için bugun yarın 900 gitmesi lazımHee 3 gün sonra toplam da 2 bucuk kilo gitse ni guzel olug deaamiiins amin
Aminnilk gün 600 gitti bunun gerçekleşmesi için bugun yarın 900 gitmesi lazımAmin
Bencedee
Ayy yaz demek dondurma demeekkkkkBencedeeyazin bos durmuoz biliyosun
Amaan bisey olmaz okadardan tatlidan iyidir tabi senin icin cok kilosu olanlar icin degil.Ayy yaz demek dondurma demeekkkkkhemen cani istiyo insanin ya
EVE GİDİNCE ARAYIM BAKALIM YOUTUBEDEN LESLİDE PEK KEYİF ALMIYORUM .. MİGROSTA TWSİT SATIYORLARDI 20TL İPLERİ DE VAR İŞ GÖRÜYOR MU ONLAR ALSAMIYDIM ACABA4 5 dklik abs videolari oluyo onlarla başla istersen kuzum zayifladikca sporla sıkılaşır
ne güzel tarif verdin canım cektiHee doydumsukur Yarabb bi kaşık çekilmiş yulaf ezmesi bi kasik tambugdayunu 2 yumurta akiyla yaptim 2 buçuk incecik küçük krep cikti yetti valla ekmek yime oglen hadi 1 dilim yi dayanamam sen
Bencedeeyazin bos durmuoz biliyosun
hiç sevmem dondurmaAyy yaz demek dondurma demeekkkkkhemen cani istiyo insanin ya
ben 158
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?