- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #195.921
teflon almadı anam bi takım celik var bi takım seramik bideOo iyi etmisin pilav bek guzel oluyo ben hep seramikde yapiyomteflon sevmiyom cabuk ciziliyo
aha bunlardan diyim ben misafir geldiğinde sofranın ortasına koycan hem şıkta duruyo
Eki Görüntüle 1984478
Ayy ben internetten almıştım döküm tava et harikaa oluyo bence dokum tavadabunlar döküm tava değil miben bunların tek taraflısından istiyom et pişirmek için cok pahalı
ocagın üstüne koymadan ansı pişircek kız :ay ilk defa gördüm ben bunuocağın üstüne koymadan mı pişiriyo
Hee aha bundan benimki ama sen istersen daha markali al benimkisi cem marka
bende netten alayım daha uygun olurAyy ben internetten almıştım döküm tava et harikaa oluyo bence dokum tavadatavuk da harika tenceresini de almistim onda da kuru fasulle nohut sulu kofte felan harika oliyo ama kaca aldimdi hatırlamıyom teşekkürler soyluceklerim bu kadar
Olur mu olur valla bi gurultu iniverirse garnindan assa arkana bakma hiicay tövbe o kadar değilay tövbeler tövbesi
onuda gocam alsın veremem şimdi paraHee aha bundan benimki ama sen istersen daha markali al benimkisi cem markakaracanin falan vardi granit setleri deami
kese kagıdı geçirip yüzünü kapatsın bence bu utancla yolda yürünmezOlur mu olur valla bi gurultu iniverirse garnindan assa arkana bakma hiicagahajaj ayy tobeee
Güveç aldimdi ben iki kere ikisi de çatladibende netten alayım daha uygun olurben k. fasulye için güveç almak istiyom ondan kullandın mı hiç
altınaki demir şey sıcaklık veriyo sandımdıocagın üstüne koymadan ansı pişircek kız :üflicez mi
aaa kız ben aldım ya geçen miniklerden 12 taneGüveç aldimdi ben iki kere ikisi de çatladiondan sonra döküm tencere almaya karar verdimdi
Hee açlik iyidiryeşil çay içtim baya iyi bastırdı gibihissediyorum yarın sabah 54lerde çıkcam
Olur mu olur valla bi gurultu iniverirse garnindan assa arkana bakma hiicagahajaj ayy tobeee
O minik sutlac falan koymak için içi kaygan olanlardan bende de var onlar catlamadi ben onlarda tek porsiyonluk sulu kofte falan da yapiyom iyi etmisinaaa kız ben aldım ya geçen miniklerden 12 tanetuh keşkelerim baştan soraydım
masaya temas etmesin diyerekten konulan bi ızgara olabilir oaltınaki demir şey sıcaklık veriyo sandımdı
Yumusacik oliyodurevet oluyo yidim biliyomm hemen pisiyo ve lezzetli
ne yicen ne yemek yapcenHee açlik iyidirbende aksama ne yisem diye düşünüyom
bak görüyon mu duymasam onlardan da alırdım benO minik sutlac falan koymak için içi kaygan olanlardan bende de var onlar catlamadi ben onlarda tek porsiyonluk sulu kofte falan da yapiyom iyi etmisinben bide tam toprak olan büyük guvec almistim hep catladi firinda pisirme yaparkene
Bak bu attigin resimde sağ tarafta turuncu tava ve tenceresi varya benimki ondanaha bunlardan diyim ben misafir geldiğinde sofranın ortasına koycan hem şıkta duruyo
Eki Görüntüle 1984478
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?