Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bunlar döküm tava değil mi ben bunların tek taraflısından istiyom et pişirmek için cok pahalı
Ayy ben internetten almıştım döküm tava et harikaa oluyo bence dokum tavada tavuk da harika tenceresini de almistim onda da kuru fasulle nohut sulu kofte felan harika oliyo ama kaca aldimdi hatırlamıyom teşekkürler soyluceklerim bu kadar

bende netten alayım daha uygun olur ben k. fasulye için güveç almak istiyom ondan kullandın mı hiç

aaa kız ben aldım ya geçen miniklerden 12 tane tuh keşkelerim baştan soraydım
O minik sutlac falan koymak için içi kaygan olanlardan bende de var onlar catlamadi ben onlarda tek porsiyonluk sulu kofte falan da yapiyom iyi etmisin ben bide tam toprak olan büyük guvec almistim hep catladi firinda pisirme yaparkene

O minik sutlac falan koymak için içi kaygan olanlardan bende de var onlar catlamadi ben onlarda tek porsiyonluk sulu kofte falan da yapiyom iyi etmisin ben bide tam toprak olan büyük guvec almistim hep catladi firinda pisirme yaparkene
bak görüyon mu duymasam onlardan da alırdım ben o zaman almıyayım hemi minikler yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…