- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #195.941
Bu hafta esim aksam yemeklerinde evde yoh calisiyo kendi kafama göre yapacum biseyler tavuklu salata yirim büyük ihtimalne yicen ne yemek yapcen
nası da gördü ordanBak bu attigin resimde sağ tarafta turuncu tava ve tenceresi varya benimki ondan
Hahh gayet guzel almis analar bilir zatiii kiz onlardan bende de var teyzem almişti yemek kalinca koymasi iyi oluyo bide kizima makarna neyim haşliyomteflon almadı anam bi takım celik var bi takım seramik bide
minik celik set almş var bi tabak kadar tencere2 kişilikmiş e dedim bunlar bana yetmez nişanlım ne yicek
ben akşam nişanlımla buluscamBu hafta esim aksam yemeklerinde evde yoh calisiyo kendi kafama göre yapacum biseyler tavuklu salata yirim büyük ihtimal
Ama en ondeki tava bek hosuma gettinası da gördü ordanooo tencere cok iyiiiii tam sulu yemek yapmalıkkk
ah anaaamm geçen de gitmiş mutfak çakmagı almış kırk yıl düşünsem ceyize almaya aklıma gelmezHahh gayet guzel almis analar bilir zatiii kiz onlardan bende de var teyzem almişti yemek kalinca koymasi iyi oluyo bide kizima makarna neyim haşliyom
Hee aha bundan benimki ama sen istersen daha markali al benimkisi cem markakaracanin falan vardi granit setleri deami
evet cok güzel o bende istiyom ondanAma en ondeki tava bek hosuma gettiyari cizgili yari düz olan hee bek guzel oluyo hele nohut fasullede
Oldu o zamanmasaya temas etmesin diyerekten konulan bi ızgara olabilir o
Mantıklıonuda gocam alsın veremem şimdi para
ay ilk defa gördüm ben bunuocağın üstüne koymadan mı pişiriyo
Hahahahahahahhajajocagın üstüne koymadan ansı pişircek kız :üflicez mi
Yumusacik oliyoduraksama tavuk mu yapsam
aslında güzel duruyokaraca iyi değil memnun değil kullannalar araştırdım biliyorum
alsam mı bunu anneme çok istiyoo
Ahahahahhakese kagıdı geçirip yüzünü kapatsın bence bu utancla yolda yürünmez
Hee yanında varsa ye iyi gelir kiz tobe olmas inşallah oyle biseyahahhahahaha tövbe gülmüyorumleblebi mi iyidi bide buna
ahahaha ne güzel iş valla he keşke bizimkide öyle diyeydiMantıklıherseyimi gocam aldi benim babam hic birimize ceyiz yapmadi kizimi veriyom daha ne olsun dedi herseyi siz alacaniz dedi onlarda tamam didi ne desin ahahahh
Hee minikler yeter hem o büyük toprak guveclere yag iz yapiyo yikanmasi falan sevmiyom hic gocana di döküm tencere assinbak görüyon mu duymasam onlardan da alırdım beno zaman almıyayım hemi minikler yeter
allah kimseye göstertmesin öyle bişeyAhahahahhaAllah korusun yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?