- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #195.881
YAĞSIZ YAPCEM DEFLON TAVADABi dene ye bisey olmazekmekden hafif bile oluyo yagsiz yap ama
HM BELİM DE İNCELME OLDU KİLO VERDİKÇE DAHA DA OLUR SANIRIM .. VİDEOLARA BAKIYORUM OFİSTE YAPMAK İÇİN BİR VİDEO İLE KARŞILAŞTIM BAYAĞI GÜZELMİŞ... BEL İNCE BASEN OLUNCA GÖRÜNTÜ BİRAZ KÖTÜ OLUYOR BACAK İNCE GÖBEK ÇOK OLUNCSADA ÖYLEBen yapmadim hiç canim ben iki elime ağırlık alip 5 er kiloluk gövdeyi sabit tutup ayni twist gibi sag sol dönüyorum ama benim belim inceydi hep o yuzden cok oraya yonelmedim ben genelde bacak kalca hareketleri arayışında oldum
Aslinda bir tabak kuru fasullenin seni doyurmus olmasi gerekirdiniden boyle oldu hi noluyo sana kendine gelll ayy pağdon fazla kacti bu
AMA DAHA KÖTÜ OLURSAN NASIL GİDİCEKSİN EVE GİTMEN ZOR OLMAZ MI MESAİ KAÇTA BİTİYORDU 16 DA MI 17 DEMİYDİ
O zaman annenden gecmis olabilir canim bi evde bi kisi hasta olunca geciyo zaten dikkat et kendine izin al kötü olursanYok canım diyetle alakası yok tokum çünkü öyle açlık halsizliği falan değil hasta hissediyorum kendimi
Daha kötü olursam izin alıcam
Ayy otur biraz dinlen kuzum ya niye oldu ki mideni falan mi üşüttün kiibu havalar da tam hastalik havasi bi gunes acıyo bi yagmur bi ruzgar
O zaman annenden gecmis olabilir canim bi evde bi kisi hasta olunca geciyo zaten dikkat et kendine izin al kötü olursanhatta istediginde hemen veriyolarsa bence al izin dinlen evde
Regl msnevet galiba ben şey oldumşey söyleyemiyom Bu cuma icin iyi bişey
cırcır mı oldun senevet galiba ben şey oldumşey söyleyemiyom Bu cuma icin iyi bişey
Regl msnhee cumaya ödem falan kalmaz iyi olmus
Şoka granit tava geldiydi hemen kaptiydim benYAĞSIZ YAPCEM DEFLON TAVADAama önce teflon tava almam laızm
cırcır mı oldun sen
izin al eve koşşş
Ne oldun o zaman kiz cırcır mikız ne regli
iyi mi diyon onuŞoka granit tava geldiydi hemen kaptiydim benhic bisey yapismiyo bek guzel cizilmiyo da kolay kolay her yagsiz seyi onda pisiriyom
Şoka granit tava geldiydi hemen kaptiydim benhic bisey yapismiyo bek guzel cizilmiyo da kolay kolay her yagsiz seyi onda pisiriyom
Kizzz yolda bi kaza olusmasin bence izin al eve git sen bi patates haşla yievet bak nasıl bildi karnım gurgurşşş duymasınlar
he yaNe oldun o zaman kiz cırcır mi
eve gidince haşlanmış pattis ye iyi gelirevet bak nasıl bildi karnım gurgurşşş duymasınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?