- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #195.901
Hee yeni çıkanlardan biz daha ucuza almıştık heralde cem markasişu yeni çıkan tavalardan mıgeçen 101e mi bime mi ne geldi 60 mıydı 80 miydi neydi sinbo
bunlardan dimiHee yeni çıkanlardan biz daha ucuza almıştık heralde cem markasi
Kizzz yolda bi kaza olusmasin bence izin al eve git sen bi patates haşla yi
Hee yeni çıkanlardan biz daha ucuza almıştık heralde cem markasi
Herkesin bi sorunlu bolgesi oluyo zayiflarken keske tüm vucuttan orantili versekHM BELİM DE İNCELME OLDU KİLO VERDİKÇE DAHA DA OLUR SANIRIM .. VİDEOLARA BAKIYORUM OFİSTE YAPMAK İÇİN BİR VİDEO İLE KARŞILAŞTIM BAYAĞI GÜZELMİŞ... BEL İNCE BASEN OLUNCA GÖRÜNTÜ BİRAZ KÖTÜ OLUYOR BACAK İNCE GÖBEK ÇOK OLUNCSADA ÖYLE
Yok benimki yuvarlak normal tava ama bunlardan bende istiyim yaa tavuk falan cok guzel olur bundabenim dediğim bu teyzem almış çok güzel tavuk falan pişiyo iicnde
bunlar döküm tava değil mibenim dediğim bu teyzem almış çok güzel tavuk falan pişiyo iicnde
EVE GEÇTİĞİNDE YAZ MERAK EDERİM BEN DİKKAT ET KENDİNE16 30 17 gibi çıkıyorumda 4 te cıkarım patronum gitsin
yok kuzum eve gitmem zor değil hemen kapının önünden binip evin kapısında iniyorum
O zaman yarim tabak olur o kiz et iyi olaydi da yiyeydin keskelerim iyi olurdu tok tutardi
bi tabak dediğimden en fazla 4 kaşık cıkmıştur koca bi parca et vardı gözüme hoş görünmedi yimedim onu
HERGÜN GEÇİYORUM ŞOKA NEDEN GÖRMEDİM BEN NE KADARA ALDIN NE ZAMAN ALDINŞoka granit tava geldiydi hemen kaptiydim benhic bisey yapismiyo bek guzel cizilmiyo da kolay kolay her yagsiz seyi onda pisiriyom
yeşil çay içtim baya iyi bastırdı gibiO zaman yarim tabak olur o kiz et iyi olaydi da yiyeydin keskelerim iyi olurdu tok tutardi
Teflon sevmiyom ben artik kiz seramik yada granit al en guzeli granit benceiyi mi diyon onuhemen bende alem bi tane ceyizime
seramik setim var koca tava pilav bide yemek tenceresiTeflon sevmiyom ben artik kiz seramik yada granit al en guzeli granit bence
Yok benimki yuvarlak normal tava ama bunlardan bende istiyim yaa tavuk falan cok guzel olur bunda
Gecen sene almiştim canim galiba şokda aldim ben hep tavalarimi cem marka tavalar hep geliyo ara ara şoka ve gayet memnun kaldim hepsindenHERGÜN GEÇİYORUM ŞOKA NEDEN GÖRMEDİM BEN NE KADARA ALDIN NE ZAMAN ALDIN
bunlar döküm tava değil miben bunların tek taraflısından istiyom et pişirmek için cok pahalı
Oo iyi etmisin pilav bek guzel oluyo ben hep seramikde yapiyomseramik setim var koca tava pilav bide yemek tenceresi
EVE GEÇTİĞİNDE YAZ MERAK EDERİM BEN DİKKAT ET KENDİNE
aha bunlardan diyim ben misafir geldiğinde sofranın ortasına koycan hem şıkta duruyone diyo geçiyo bilmiyorum ama çeyizime alcam bunlar çok pahalı değil tek taraflısını bilmiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?