Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ahahaha ne güzel iş valla he keşke bizimkide öyle diyeydi : düğünde takılanları aldı mı peki baban küçük altın paraları falan
Ama sen çalışıyon giz acik biseyler beklerler senden hee bizim tarafin taktiklarini babam aldi bizim maddi durum iyi degildi düğünde çıkan masraflari onlan ödedi

ah anaaamm geçen de gitmiş mutfak çakmagı almış kırk yıl düşünsem ceyize almaya aklıma gelmez :
bende kendime nudo fln haslarım onlarda o zaman
Ne guzel etmis ayy cakmagim da var diye kvdene hava atan erbişeyimizi alirik biz deyip saç da savur temem mi

Ama sen çalışıyon giz acik biseyler beklerler senden hee bizim tarafin taktiklarini babam aldi bizim maddi durum iyi degildi düğünde çıkan masraflari onlan ödedi
bak bizde herşeyleri ben yapıyom hala takıalrı niye ailen alıyo lafı dolaşıyo ortalıkta geçen dedim yüz verdikce arsızlaşıyonuz diye susturdum

bak bizde herşeyleri ben yapıyom hala takıalrı niye ailen alıyo lafı dolaşıyo ortalıkta geçen dedim yüz verdikce arsızlaşıyonuz diye susturdum
İyi etmisin para konusu olunca aslan kesiliyo herkes ama babam serttir biraz benimbaşta diceni dedi kimse ses etmedi temem didi Ni var onla da ailen biraz borc falan öder eşimin tarafi altinlariyla da esim borc ödedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…