- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #196.221
Amn iyi bari acik dinlenmissin kuzum kimse yokken yat yat dinleniyiyim simdi kuzum halsizlik var sadeceTamam kızma
Sağol canım su içebiliyorum zaten bitek
Sağol kuzumiğne iyi geldi evet iyiyim çok sükür sadece halsizlik var ve hiç iştahim yok bütün günn yatmak istiyorum sabah geldiğimden beri yatıyorum ofiste Allahtan yatcak yer var ve kimse yok uyumuşum birazda
Sağol canım bilmiyorum neden oldu anlamadım dokuncak bişey yemedim aslında annemde bi kaç gündür böyle salgın varmış sanırım bide spordan terli terli çıkmıstım onceki gün baya üsümüstüm oda etki etmis olabilir şükür iyiyim simdi
,
Sağol canım çok şükür iyiyim simdi halsizlik ve iştahsizlik var sadece
Amn iyi bari acik dinlenmissin kuzum kimse yokken yat yat dinlen
Ayy cigerAKŞAM CORBAYLA ÇİĞER VARMIŞ ONLARDAN YİRİM BİDE BOL SLATAAY COK HEYECAN YAPTIM SEN NE ALEMDESİN KUZU SABİT MİSİN BU HAFTA
Neden +100 grben 55.8 le izine ayrılmıştım sonra 58lere cıktımşimdi 55.3 üm dün 55.2 ydi sana hangisi lazımdı hanım apla
kiloyla şaka olmaz evladım bilmiyo musun sen günaahŞaha yaptiydih
nayııırrrOvvvvdünde ayni degel miydin
senden cok değişik ve güzl tarifler öğreniyorum benAyy cigerbayilirim bende mantar yapcam yine bu sefer şişe takicam aralara da sarimsak takarim üstünü de fircayla yağlarım firina atarim miss
çinkilim akşam pattis yedim efendimNeden +100 grniden -100 gr degel
demek üşüttünkuzum 2 wc var evde annem hergün domestosla yıkıyo zaten olcagı varsa oluyoben hazır su iciyorum ama yemeklerde çayda falan cesme suyu vardır ıllakı
Bida olmas efendimkiloyla şaka olmaz evladım bilmiyo musun sen günaah
nayııırrr
senden cok değişik ve güzl tarifler öğreniyorum ben
çinkilim akşam pattis yedim efendimpişmanım
demek üşüttünbugün eve gitte dinlen iyice
Ooo söylemem sıkıştırma beniiioooo 3 gündür diyetkaç kilosun şimdi
o sen gibi uykucu mukalk spor yap sende uyumaaa
Bida olmas efendimbida kilolarimi size satmaya çalışmicam efendim
Daha ni tarifler verecem sağa bi evlen degisik degisik
Bida olmasin evladimbugun hafif yi saolayim efendim
kıyamam amaöyle yapcam kuzum canım hiç bişey istemiyo
hiç beklemediğim bi atak geldi su anOoo söylemem sıkıştırma beniiiizindeyimm benn
Vayyyy bee keptine bilem isyan bayragimi cektimm
vakıt geçmiyor işler azaldı dibi kaldı tembelleştim uyumak istiyorum deli gibiğ yemek istiyorum daha ne olsunnoldu da
o durum bende de var ama bnm iş cok yapasım yok..vakıt geçmiyor işler azaldı dibi kaldı tembelleştim uyumak istiyorum deli gibiğ yemek istiyorum daha ne olsun
.....
var mı bugün mesai
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?