Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar hiç memlekete gidesim yok yaaa
Neden kiz kilo alirim diye mi varya gittiginde diyette oldugunu hic çaktırma yiyorum ben ya falan de diyetteyim deyince insanlar daha bi ısrar ediyo bi kereden bisey olmaz ye ye diye sohbete ver kendini yeme

Ben sanaa kol verem hahaha ust koldan az fazla haahah

oyyy hem kocasını düşünür hem küserrr
anneminde sürekli tansiyonu cıkar o da uyuyamaz geceleri tv karsısında anca uyuyo sabaha karsı fln o da yatakta dönüp seni uyandırmak istememiştr belki
evet hem severim hem doverim gibi oldu
Aslinda biliyorum gunduz cok yoruluyor istemsiz kaliyor tv karsisinda bende hamislikten baya erken uyumaya basladim ama asil kizdigim tansiyonun yuksek beni uyandirip olcturmussun ben seni limon icmeye yollamisim sen gitmissin tv nin karsisinda uyuya kalmissin uyaninca ne kadar korktum bir sey oldu diye

evet kalabalık olduk iyiyim bende işler güçler ile uğraşıyorum
iyi ol cnm. Insan huzurlu olunca kilosunu bile daha rahat veruyor

Adamin suçu gece tv izlerken kanepede uyyakalmasi mi ben anlayamadim pek cocuk yuzunden ne kadar büyük bir tartisma olmus olabilir kafamda deli sorular
tansiyonu ciktigi icin limon ic dedim limon icmeye gidip sonra tv de uyumasi ona kizdim gece uyandim yoktu yanimda korktum ne olur gelip yatsaydi yanimdaaa
isim yuzunden tartistik kabul ediyorum abartmis olabilirim

yazikkkkkkkkķkkk

aynennnnn yasasin fito fiti fitlik hahaah
Ama yaaa

Ozaman kontrllu olmadgm halde az aldim bu sefer dikkat ederim dicem inanma hahahahahaa amaan verilie cok alanda veriyo nolcrk ben az aldmda noldu emzirirken aldim
Ayy korkuyo insan yaa ben cok aldimdi hamileykenama bu sefer hamile platesi falan yapmayi düşünüyorum bakalim oyle diyom ama yiyip yiyip yatmayim yine

Sen bisey oldu diye endişelenmişsin kocisine sende herife iki guzel söz soyle korktum seni göremeyince di hep o mu guzel söz soylucek ayhh seni tohatlayamam susamima yazihnen gizim nennn nennn

Ben herkese plates öneriyorum plates yapın ben çok faydasını gördüm

Sen bisey oldu diye endişelenmişsin kocisine sende herife iki guzel söz soyle korktum seni göremeyince di hep o mu guzel söz soylucek ayhh seni tohatlayamam susamima yazihnen gizim nennn nennn
Oyle mi diyonuz kiyamiyom zaten acik yuzune baksam bariscamm dayanamimm
Iyi bari kabul edem ozurlerini burnundan getirmeyem

5 günde 2 beden inceltiyormuş doğru mu ebru şallının videosuna denk geldim dün öyle diyordu tvde program yaptığında annemle yapardık bayağı faydası olmuştu ama incelme bölümünü hatırlamıyorum .. sen neden gitmek istemiyorsun memlekete

Bende cok yaptim plates ilk kilo verme zamanlarimda guzel ama ben daha hareketli sporlari seviyorum aslinda ama platesten cok hareket ögrendim kendim harmanlayip yapiyorum etkili hareketleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…