- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #196.261
Iyyyy tirnakmi dedin yok kupek disimi gosteriyom bide bakis atiyomm yiteyygg bu korku saaapist bana tırnak mı cıkartıyon senpazartesi bekliyorum beybi
içim sıhıldı yeminlen yaaaabu nasıl bi gün
Hee baa guven keptinn sen Neysee de parte hemen tohati yapistirir yuvarlar alla senn der onun icin no panikk no :)))olcak olcak güveniyom ben sana hadi
Dimi uyuyunca vakit hemen geciyy yemek yapiyimm bendee hadi gitte yat dinlen kuzussbenimde1e kadar uyudum nasıl geçti anlamadım
şimdide eve gidiyoruuuum
kedi sevmiin mi sen kuzuIyyyy tirnakmi dedin yok kupek disimi gosteriyom bide bakis atiyomm yiteyygg bu korku saaa
He bekle bende bekliyimm pazartesi tartildim ben sok hemen diyete basladim ertesi gun bi kg odem gitti sonra beklimmm iste tartilmadimm..
bnm daha 1 saat varbenimde1e kadar uyudum nasıl geçti anlamadım
şimdide eve gidiyoruuuum
ben kıyamannnnHee baa guven keptinn sen Neysee de parte hemen tohati yapistirir yuvarlar alla senn der onun icin no panikk no :)))
Gercekler aci olmak zorunda miABARTMIŞIN AZCIK AMA OLSUNSÖYLE ANLAYIŞLI OLSUN HAMİŞSİN SEN
Bendeeeeee bugun cok zor gecti yeni geldim eveeeee bitmek bilmedi gunnnbendeeee
Benim de öyle bir türlü zaman geçmek bilmediBendeeeeee bugun cok zor gecti yeni geldim eveeeee bitmek bilmedi gunnn
Aaa hayirli olsun canim Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayi nasip etsinKizlar gecen hafta neden kilo veremedigimin sebebini buldum hamileyim canlarim dun kac verdim sonuc 55815 9 haftalik falan herhalde
Canım allah sağlık ile kucağınıza almanızı nasip etsinKizlar gecen hafta neden kilo veremedigimin sebebini buldum hamileyim canlarim dun kac verdim sonuc 55815 9 haftalik falan herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?