- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #196.201
Kabus mu gördün ayy iki dk uyyum dinleniyim derken daha kötü olmustelden atamadım pc den denerim birazdan ... kabul gördüm hep baş ağrısı yaptı hiç iyi olmadı
Heh barış tabi musmutlu olunOyle mi diyonuzkiyamiyom zaten acik yuzune baksam bariscamm dayanamimm
Iyi bari kabul edem ozurlerini burnundan getirmeyem
Heh barış tabi musmutlu olun
ABARTMIŞIN AZCIK AMA OLSUNevet hem severim hem doverim gibi oldu
Aslinda biliyorum gunduz cok yoruluyor istemsiz kaliyor tv karsisinda bende hamislikten baya erken uyumaya basladim ama asil kizdigim tansiyonun yuksek beni uyandirip olcturmussun ben seni limon icmeye yollamisim sen gitmissin tv nin karsisinda uyuya kalmissin uyaninca ne kadar korktum bir sey oldu diye
iyi ol cnm.Insan huzurlu olunca kilosunu bile daha rahat veruyor
tansiyonu ciktigi icin limon ic dedim limon icmeye gidip sonra tv de uyumasi ona kizdim gece uyandim yoktu yanimda korktum ne olur gelip yatsaydi yanimdaaa
isim yuzunden tartistikkabul ediyorum abartmis olabilirim
Ama yaaa
:yapyap sismiyelim
bencede o sisko olsun bizeneeee
Hee insallah sismek bu sefer
Temem anlastihbizene biz zayif olah da fesatim
GÜNCEL KİLONDAN 100 GRAM FAZLA BUGÜN DİKKAT EDERSEN ÖĞLEN EKMEK YEME BOL SIVI TÜKET 55 BİLE OLURSUN YARINbugüne bugün 55.3 kiloyum
2 dakikalık uyku batırdı baş ağrım çok o yüzden ... gerçi true blood izliyordum vampirler cadılar periler kurt adamlar vs vs ler ile doluydu her gün onları görüyordum rüyamdaKabus mu gördün ayy iki dk uyyum dinleniyim derken daha kötü olmus
demek arkamdan komplolar kuruyonuz yedirtmem kendimi saksı değilim ben
sen kactin ya ben unttmbugüne bugün 55.3 kiloyum
canıııım cok geçmiş olsun yaa şimdi nasıl oldunn
hala kilo sayıklıyosun
Tatlim kendine dikkat et cok gecmis olsun. Bol su ic toparlan kiliyu bos ver lutfen sagligin onemli
Iyi gibi gidiyor cnm degisiyor. Dombilik oldum sabah 73.7 ciktimkocisimle de kavga ettim psikolojim accikk bozukk onun disinda iyi sayilirimm
Sağol kuzumAyy cok gecmis olsun bebegim baya kötü olmuşsunbugun iyi msn igne iyi geldi mii
Sağol canım bilmiyorum neden oldu anlamadım dokuncak bişey yemedim aslında annemde bi kaç gündür böyle salgın varmış sanırım bide spordan terli terli çıkmıstım onceki gün baya üsümüstüm oda etki etmis olabilir şükür iyiyim simdiCanim gecmis olsun biseymi dokundu ki neden oyle oldun.
oyty kuzucumm
,çok geçmiş olsun şimdi nasılsın
AKŞAM CORBAYLA ÇİĞER VARMIŞ ONLARDAN YİRİM BİDE BOL SLATAGÜNCEL KİLONDAN 100 GRAM FAZLA BUGÜN DİKKAT EDERSEN ÖĞLEN EKMEK YEME BOL SIVI TÜKET 55 BİLE OLURSUN YARIN
cvp vermişin ben bunu görmedimdi72,50 ile bende sabitim kilomu sabitlmeyi başardım .... detokstan sonra bağırsak sistemim normal döngüsünde çalışmaya başladı sankim
ben 55.8 le izine ayrılmıştım sonra 58lere cıktımsus kiz
sen kactin ya ben unttm
evde birinde böyle bi hastalık varsa wc yi ayırabiliyosan ayır yoksa domestos dök girmeden önceiyiyim simdi kuzum halsizlik var sadeceTamam kızma
Sağol canım su içebiliyorum zaten bitek
Sağol kuzumiğne iyi geldi evet iyiyim çok sükür sadece halsizlik var ve hiç iştahim yok bütün günn yatmak istiyorum sabah geldiğimden beri yatıyorum ofiste Allahtan yatcak yer var ve kimse yok uyumuşum birazda
Sağol canım bilmiyorum neden oldu anlamadım dokuncak bişey yemedim aslında annemde bi kaç gündür böyle salgın varmış sanırım bide spordan terli terli çıkmıstım onceki gün baya üsümüstüm oda etki etmis olabilir şükür iyiyim simdi
,
Sağol canım çok şükür iyiyim simdi halsizlik ve iştahsizlik var sadece
72,50AKŞAM SPOR YAPICAM PEYNİR DOMATES YEŞİLLİK YİCİM 100 GRAM DAHA EKSİ ÇIKAYIM DİYEAKŞAM CORBAYLA ÇİĞER VARMIŞ ONLARDAN YİRİM BİDE BOL SLATAAY COK HEYECAN YAPTIM SEN NE ALEMDESİN KUZU SABİT MİSİN BU HAFTA
cok zorlama kendini kuzum72,50AKŞAM SPOR YAPICAM PEYNİR DOMATES YEŞİLLİK YİCİM 100 GRAM DAHA EKSİ ÇIKAYIM DİYE
Şaha yaptiydihdemek arkamdan komplolar kuruyonuz yedirtmem kendimi saksı değilim ben
evde birinde böyle bi hastalık varsa wc yi ayırabiliyosan ayır yoksa domestos dök girmeden öncebide çeşme suyu mu içiyosunuz bebeğim ondan da olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?