Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ABARTMIŞIN AZCIK AMA OLSUN SÖYLE ANLAYIŞLI OLSUN HAMİŞSİN SEN

canıııım cok geçmiş olsun yaa şimdi nasıl oldunn
hala kilo sayıklıyosun

iyiyim simdi kuzum halsizlik var sadece Tamam kızma

Tatlim kendine dikkat et cok gecmis olsun. Bol su ic toparlan kiliyu bos ver lutfen sagligin onemli

Iyi gibi gidiyor cnm degisiyor. Dombilik oldum sabah 73.7 ciktim kocisimle de kavga ettim psikolojim accikk bozukk onun disinda iyi sayilirimm

Sağol canım su içebiliyorum zaten bitek

Ayy cok gecmis olsun bebegim baya kötü olmuşsun bugun iyi msn igne iyi geldi mii
Sağol kuzum iğne iyi geldi evet iyiyim çok sükür sadece halsizlik var ve hiç iştahim yok bütün günn yatmak istiyorum sabah geldiğimden beri yatıyorum ofiste Allahtan yatcak yer var ve kimse yok uyumuşum birazda

Canim gecmis olsun biseymi dokundu ki neden oyle oldun.
oyty kuzucumm
Sağol canım bilmiyorum neden oldu anlamadım dokuncak bişey yemedim aslında annemde bi kaç gündür böyle salgın varmış sanırım bide spordan terli terli çıkmıstım onceki gün baya üsümüstüm oda etki etmis olabilir şükür iyiyim simdi

çok geçmiş olsun şimdi nasılsın
,
Sağol canım çok şükür iyiyim simdi halsizlik ve iştahsizlik var sadece

evde birinde böyle bi hastalık varsa wc yi ayırabiliyosan ayır yoksa domestos dök girmeden önce bide çeşme suyu mu içiyosunuz bebeğim ondan da olabilir

evde birinde böyle bi hastalık varsa wc yi ayırabiliyosan ayır yoksa domestos dök girmeden önce bide çeşme suyu mu içiyosunuz bebeğim ondan da olabilir

kuzum 2 wc var evde annem hergün domestosla yıkıyo zaten olcagı varsa oluyo ben hazır su iciyorum ama yemeklerde çayda falan cesme suyu vardır ıllakı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…