- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #196.341
Gunaydin kizlar
kaptinn tatlisim ben 73.3 ciktim hu sabah sabitim yaniii
(Aksam midem hulandi cikarttim sonra yemek yedim ama 400 gr inmis gordum tartida dun sabah 73.7 olmuatum cunkulumm)
Süylememohh ne güzel ben 6da uyandımhava burdada kötü kaç gündür yağmur sen nerdeydin
ay kimden alıntıladıgın yazmıyo bana dedin kesin oonuGünaydın zayif giz
Kiz baya baya kilo almadan bitircen sen hamileligiGunaydin kizlar
(Aksam midem hulandi cikarttim sonra yemek yedim ama 400 gr inmis gordum tartida dun sabah 73.7 olmuatum cunkulumm)
iyiyim bende aynı işte regl öncesi kilo arıtışı ve sinir stresİyiyim bugün kuzum çok şükür halsizlikte kalmadısen nasılsııın
Hee sağa didimdiay kimden alıntıladıgın yazmıyo bana dedin kesin oonu
günaydın çıtır kız
almıcemmm
senin kilo alışını takip etmek güzel oluyo ama sanki llisteden cıkartsak mı seni daha mı iyi olcak psikolojik olarak etkilenip az yiyo olabilir misinGunaydin kizlar
çekemiyolar beniHee sağa didimdiAma bozulmus alinti kiskandi sini
Regl olcam diyon ya ondandirçekemiyolar benikilo veremedi yine ama
valla bende hayret ediyorum kendime ama masallahh iyi yariladimmKızz maşallah hiç kilo almıyosuniyi bakmıyomusun yoksa premmsese hiç menüde göremiyoruz
ayy hadi insKiz baya baya kilo almadan bitircen sen hamileligisaglikla inşallah
Yok canim ne etkilenmesi ama cikartabilirsiniz sorun degil ben yine gelir kilomu yazarim size bildirim yapmak beni mutlu ediyorsenin kilo alışını takip etmek güzel oluyo ama sanki llisteden cıkartsak mı seni daha mı iyi olcak psikolojik olarak etkilenip az yiyo olabilir misin
Regl olcam diyon ya ondandirhaftaya daha coh gideğ bende vermedim gibi bişey kiz annemlerden geldigimde 52.0 dim zaten sonra 52.5 oldum sonra 51.7 oldum sonra 52.5 oldum en son bugun tekrar 52.0 ama bütün hafta da diyetimi ve sporumu yaptimdi
az da olsa gitmiş kuzuum14. TAKİM 514. ETAP***
06derya(70.6///%)hamilelik nedeniyle izine ayrıldı
nuffiun(72.8/72,50/0,30/042%)
zuzuzuzu1234 (67.2///%)
elaalemi( 57.1///%)
Marul_Anne(55.8///%)
Alina_ (60.8/59.3/1.5/%2.47)
keptinn( 55.7/55.3/0.4/%0,14)510.etapta bildirimsiz izine ayrıldı yüzdesi 5e bölündü
14. Takım Ortalama:%
En guzeli canim saglikli seylerle besle prensesimizivalla bende hayret ediyorum kendime ama masallahh iyi yariladimmiyi bakiyorum inanin her seyden yiyorum geceleri bile yiyorum ama abartilacak kadar yemiyorum bir de hareket etmeye calisiyorum cunku baya hantallasmistim menu paylasayim bende en iyisi
ayy hadi insbebisko alsin da gelisimine falan doktor iyi diyor yiyorum yani ama saglikli yiyecekler yiyprum bence ondan kilo artisi olmadi cunku normalde hep sagliksiz abur cuburlar yerdim bebisimi ogrendigimden beridir abur cubur yemedim
Yok canim ne etkilenmesi ama cikartabilirsiniz sorun degil ben yine gelir kilomu yazarim size bildirim yapmak beni mutlu ediyor
Menulerimi yazayim artik iciniz rahat etsin. Yemegimde azaltmam yok diyet kafasi takilmiyorum yani sadece sagliksiz seylerdennuzak duruyprumm bence en onemli nedeni bu
="keptinn, post: 51072303, member: 800083"]
ugruyorum tatlim da öyle birkaç sayfa bakıp cikiyorum hemen biseyde yazmıyorum takip edemiyim cunkulumGünaydın tatlishmmm dimek yogunsun arada ugra tatliş
Hee hep zayiflihtan olii bunlag bacimneyse olsundu yinede zayıfız
o zaman tm sorun yokvalla bende hayret ediyorum kendime ama masallahh iyi yariladimmiyi bakiyorum inanin her seyden yiyorum geceleri bile yiyorum ama abartilacak kadar yemiyorum bir de hareket etmeye calisiyorum cunku baya hantallasmistim menu paylasayim bende en iyisi
ayy hadi insbebisko alsin da gelisimine falan doktor iyi diyor yiyorum yani ama saglikli yiyecekler yiyprum bence ondan kilo artisi olmadi cunku normalde hep sagliksiz abur cuburlar yerdim bebisimi ogrendigimden beridir abur cubur yemedim
Yok canim ne etkilenmesi ama cikartabilirsiniz sorun degil ben yine gelir kilomu yazarim size bildirim yapmak beni mutlu ediyor
Menulerimi yazayim artik iciniz rahat etsin. Yemegimde azaltmam yok diyet kafasi takilmiyorum yani sadece sagliksiz seylerdennuzak duruyprumm bence en onemli nedeni bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?