- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #196.301
ay gercekten miiiiiKizlar gecen hafta neden kilo veremedigimin sebebini buldum hamileyim canlarim dun kac verdim sonuc 55815 9 haftalik falan herhalde
dün akşam yaptııımmm
darbe mi yapacaksınnn
günaydın kuzuummmGunaydin kizlar
Hayirli cumalar
o nası oluyo kıızzSizleri dakkada 0.3 kg fark gosteren bunyemlke tanistirayim
Sabah wc sorasi tartildim hemen bir heyecan,zorlu bir haftaydi nihayetinde benim icin
Tartida 59 kg yi gordum eeee tabikioldum,
Sonra inip bir kez daha ciktim ve 59.3 kg
10 sn de 0.3 kg almisim
Gunaydin sekercim,yuruyusu sayarsan 30*4=120,birde 10 dk bacak egzersizigünaydın kuzuummmhazır seni yakalamışken spor yaptın mı hiç dk olarak söyleyebilir misin bana toplamını listeye ekliyeyim
bu şekilde bildirim pazartesi yapılıyo bebeğiiim cumaları listeye işlemen gerekiyo kilonu ve yüzdniGecen hafta:60.8kg
Bu hafta:59.3 kg
Giden:1.5 kg
Yuzde:2.47
öncelikleenn cok iyi kilo vermişsin bu haftaGunaydin sekercim,yuruyusu sayarsan 30*4=120,birde 10 dk bacak egzersizi
Pazar gunu de 5 saat avm yuruyusuen cok spor ben yaptim galiba
o nası oluyo kıızzson bi kez daha tartıl onu dikkate alalım madem
Canimcim ozellikle yapmadigim icin eklemedim ,bu hafta sonundan sonra insalllah yuruyuse baslayacagimöncelikleenn cok iyi kilo vermişsin bu haftasonrada pazar günü yapılan spor geçen haftaya ekleniyodu
Tesekkur ederimmm,sayenizde efenimöncelikleenn cok iyi kilo vermişsin bu haftasonrada pazar günü yapılan spor geçen haftaya ekleniyodu hergün 10dk mi enzersiz
sonucta 59lara düştünnnn
59 u sadece ilk ciktigimda gordum
Sonra hep heppppp heeeppppp 59.3 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?