Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

darbe mi yapacaksınnn
Dusunuyorum bakalim simdilik herkes relxx
Gunaydin kizlar

kaptinn tatlisim ben 73.3 ciktim hu sabah sabitim yaniii
(Aksam midem hulandi cikarttim sonra yemek yedim ama 400 gr inmis gordum tartida dun sabah 73.7 olmuatum cunkulumm )
kiz sen kac aylik oldunnn almaman normal olabilir ama neler yiyosun merk ediyorum?

kaptinn hamileleri hic bir listede bulundurmayalim

Dusunuyorum bakalim simdilik herkes relxx
kiz sen kac aylik oldunnn almaman normal olabilir ama neler yiyosun merk ediyorum?

kaptinn hamileleri hic bir listede bulundurmayalim
bende aynısını dedim di ama menü paylaşcak artık bizimleacaba dedi az mı yiyo almamak için fln yok dedi güzel besleniyorum ben dedi

bende aynısını dedim di ama menü paylaşcak artık bizimleacaba dedi az mı yiyo almamak için fln yok dedi güzel besleniyorum ben dedi
Yok zaten beslenir yani kuzusunu guzel besler munterim munter

Ama yinede biz hic bir listede hamile bulundurmayalim karar verilmistir

bence düzgün beslenirsen gelmez illaki gelir biraz hastalık atlattın sonucta ama 62 ye çıkmandan iyidir sonucta dimi

kimse duymasın kızınınkulağına eğil ve de ki ''ANNE CİNNET'' ay kız yok demeee korkar bide sonra üzülürm o ne öyle psikopat anneler gibi
Hahahaha cok takar ya beni yapmam zatende kendj kendime cinnet ben ahahahahahaah
anlaşıldı ok tm hamileler listlerden silincek
ablaya vurulurmu akilli ol ben ne diyosam o

yok yimem yarında çalışcm galiba habire mesai pazarda çıkar gezerim hafta sonu kazasız belasız atlatalım inşallahhh
Mesai mi yinehaftasonu da gitti diseneneyse ossun pazar uyursun 1 e kadar hee bende anamlara giderim cumartesi gorhuyom tehlikeli bi yerhep pilav makarna oldugu icin

ooohh afiyet olsunlaa gccük hanımlaaa
Coh guzel bir keyfaltuydu kendime avuc ici kadar yulaf ve tambugday unuyla çörekcik yaptim yumurtayi da top seklinde hafif akiskan pisirip ustune koydum cok deli bisey oldu biçakla minik minik keserek yarim saatte yidim kucucuk seyiiyi de doyurdu

evet odaaaaa hakediyooooo tam yaziyodum valla icimi okudun resmen

poncikbirgelincik sendeeee valla tam sana yaziyodim esimle konustum arada kaynadi.
Seeeeeeende listeyeeeee odaklaaaaaaan harekete gecir spor yapmayanlari.
Spor listesi kayboluyo surekli ilgileen artk sunla
dimi dimi odaklansıınnn ben hala kaydediyom spor listesini iteyen olursada poncik bakmazsa diye yarışma ruhuda kalmadı zati listeyi baştan düzenlesin yapsın bunları hep poncikbirgelincik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…