- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #196.381
Dusunuyorum bakalim simdilik herkes relxxdarbe mi yapacaksınnn
kiz sen kac aylik oldunnn almaman normal olabilir ama neler yiyosun merk ediyorum?Gunaydin kizlar
kaptinn tatlisim ben 73.3 ciktim hu sabah sabitim yaniii
(Aksam midem hulandi cikarttim sonra yemek yedim ama 400 gr inmis gordum tartida dun sabah 73.7 olmuatum cunkulumm)
abooowwwGunaydin kizlar ancak gelebildim. Sabah esim kizima meyve suyu vermis oda sagolsun butun ustune dokmus yatagina gecmis.kizimi fln yikadim ay ancak bakabildim.
bende aynısını dedim di ama menü paylaşcak artık bizimleDusunuyorum bakalim simdilik herkes relxx
kiz sen kac aylik oldunnn almaman normal olabilir ama neler yiyosun merk ediyorum?
kaptinn hamileleri hic bir listede bulundurmayalim
Hahahahahahahahaaha oylede arada icimden ANNE CINNETabooowwwgünaydın beybi döksün döksün içsinde gerisi halledilir
Yok zaten beslenir yani kuzusunu guzel besler munterimbende aynısını dedim di ama menü paylaşcak artık bizimleacaba dedi az mı yiyo almamak için fln yok dedi güzel besleniyorum ben dedi
almıcaksınn55.3 kiloyum
kimse duymasınHahahahahahahahaaha oylede arada icimden ANNE CINNETcaktirma icimden ama yoksa ben rahat anneligimle meshurum caktirma
anlaşıldı ok tmYok zaten beslenir yani kuzusunu guzel besler munterimmunter
Ama yinede biz hic bir listede hamile bulundurmayalim karar verilmistir
bence düzgün beslenirsen gelmeziyisin 55.8le ayrılmadın mı listeden
kuzum zaten yiyemiyorum bişey ama dün sadece kahvaltıda az bişey yedim öğlende ayran ictim ona rağmen 400 gram gitmiss canım istemiyo o yüzden yemedim hiç
simdi yemeye başlarsam bu gidenler gelir diye korktum
Hahahaha cok takar ya benikimse duymasınkızınınkulağına eğil ve de ki ''ANNE CİNNET'' ay kız yok demeee korkar bide sonra üzülürm o ne öyle psikopat anneler gibi
ablaya vurulurmu akilli ol ben ne diyosam oanlaşıldı ok tmhamileler listlerden silincek
bence düzgün beslenirsen gelmezillaki gelir biraz hastalık atlattın sonucta ama 62 ye çıkmandan iyidir sonucta dimi
wuuu dimik öyleeeeHahahaha cok takar ya beniyapmam zatende kendj kendime cinnet ben ahahahahahaah
ablaya vurulurmu akilli ol ben ne diyosam o
yohh öleeee izine ayrıldıgın kilodan düşük gel bana 100gr da olsatabikii canım 62 ye çıkmam ama aynı kalabilirim diye şeettim
Mesai mi yineyok yimem yarında çalışcm galibahabire mesai pazarda çıkar gezerim hafta sonu kazasız belasız atlatalım inşallahhh
evet odaaaaa hakediyooooo tam yaziyodum valla icimi okudun resmenwuuu dimik öyleeeetm madem hadi spor listesine de bi el at poncike de bişi de ben azarımı işittim sıra onda
Coh guzel bir keyfaltuyduooohh afiyet olsunlaa gccük hanımlaaa
olsun ayın 5 ine kaldı şunun şurasındaMesai mi yinehaftasonu da gitti disene neyse ossun pazar uyursun 1 e kadar hee bende anamlara giderim cumartesi gorhuyom tehlikeli bi yer hep pilav makarna oldugu icin
Gunaydin panpikoGunaydin kizlar ancak gelebildim. Sabah esim kizima meyve suyu vermis oda sagolsun butun ustune dokmus yatagina gecmis.kizimi fln yikadim ay ancak bakabildim.
evet odaaaaa hakediyooooo tam yaziyodum valla icimi okudun resmen
dimi dimi odaklansıınnnponcikbirgelincik sendeeee valla tam sana yaziyodim esimle konustum arada kaynadi.
Seeeeeeende listeyeeeee odaklaaaaaaan harekete gecir spor yapmayanlari.
Spor listesi kayboluyo surekli ilgileen artk sunla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?